[Manisa - MT]

Herkesin Yeni Yılda Sağlık,Para,Şans,Huzur,Sevgi ve Benzeri Güzel Tatları Doyasıya Yaşaması Dileğiyle :rendeer::rendeer:

DEMİR AİLESİ OLARAK
TÜM MT Lİ ARKADAŞLARIMIN YENİ YILINI KUTLAR, AİLELERİMİZLE BİRLİKTE SAĞLIK, MUTLULUK VE HUZUR DOLU BİR YENİ YIL DİLERİZ
SEVGİLERİMİZLE
:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:​

merhaba

merhaba sevgili manisalı arkadaşlar...sizlerin arasına katılmaktan mutluluk duyuyorumm...:cat:

arkadaşlar ..spil dağında şu anda kar varmı..bilgisi olan yazarsa sevinirim....

Arkadaşlar,
Manisa Merkez'de yedek parça-aksesuar alışveriş için gittiğiniz yerler hakkında bilgi verir misiniz? Benim bildiğim yerler İzmir-Bursa Sürat Yolu üzerindeki Dağlılar ve Motor Dünyası, bunların dışında öneriniz var mı?

arkadaşlar ..spil dağında şu anda kar varmı..bilgisi olan yazarsa sevinirim....
Sipil'de Manisa şehir merkezinden göründüğü kadarıyla kar yok, ama daha yukarıdaki durumu bilemiyorum. Bu arada son iki gündür Manisa'da hava açık-güneşli, fakat felaket bir soğuk var.

merhaba manisada sanayide motorcy rıdvan ilk sırada ves'in olduğu tarafta ne gibi şeyler aradığını söylersen daha detaylı yardımcı olabilirim

merhaba manisada sanayide motorcy rıdvan ilk sırada ves'in olduğu tarafta ne gibi şeyler aradığını söylersen daha detaylı yardımcı olabilirim

Aslında Shad SH33 arka çanta arıyorum. Hem internetten alışveriş yapmaya alışık olmadığımdan, hem de esnaf kazansın diye düşündüğümden bir fiyat araştırması yaptım. İnternetteki fiyatı 80-100 TL gibi, ama Manisa'da sorduğum mağazalarda 125 TL fiyat veriyorlar.

Selam arkadaslar ben Korcan aranıza yeni katıldım. Celal bayar'da inşaat mühendisliği okuyorum. Manisalı arkadaslarla bulusup gorusmekten zevk duyarım. yeni manisalı sayılırım :)
itfayenin arkasında evim var ögrenci evi olmasına karşın cok konforludur çay içmeye beklerim :)

Akhisarlı hemşeriniz sizlere iyi günler diler..

iyi günler Serdarmert

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:59 ----------

Evet dumanxtr, Manisa merkezdeyim.

Arkadaşlar bu arada Manisa Merkez'de aksesuar alışverişlerinizi nerelerden yapıyorsunuz?

hıh işte tam olarak bende sana ona benzer bişey soracaqtım aksuardır veya parçadır Manisanın neresinde bulunuyor ben Lastik bakıyorum

Tüm arkadaşlara selamlar.
Manisa da ne yazık ki çok fazla alternatif yok aksesuar,yedek parça vb.
Hiç bir firmayı asla kötülemek istemem, ancak geçen yıl 200 liraya satın aldığım mont için bana bıraktıkları son fiyat 250 liraydı. Bende 50 liralık fark karşılığında int üzerinden temin etmiştim.
Eğer gerçekten varsa bildiğiniz makul mağazalar tercihimiz elbette hemşerilerimiz olur.:cat: Bu arada yarın ki yarışa gidicek olanlar var mı?

Yarışada gidemediq ama yolda gidenleri çoq gördüm baya bi kalabaklıtı sanırım

bu durumda parça alımları için izmir şart gözüküyor gibi geldi

cümleten selamın aleyküm ben borç harç bir yamah ybr almak istiyorum manisa soma da akrabalarım var onlar manisa da ybr ler uygun fiyat diyorlar ama soma küçük yer olduğu için pek satan yok eğer 1,500 tl civarı temiz sorunsuz satılık ybr varsa yada öğrenirseniz bana yardımcı olursanız çok sevinirim [email protected] msn adresim bu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar