[Manisa - MT]

Manisalı olmak yetmiyo anlaşılan bir de ahbap ve tanışıklık gerekiyor.Yenileri kimsenin taktığı yok gibi geldi size hayırlı olsun:)

evet ahbap ve tanışık olmak gerekiyor ...gelirsen tanışır ahbap oluruz :)

@lodos
serkan abi bizde gelebilirmiyiz toplantınıza :p
draglara geldik görüşemedik, bi daha geliriz sorun değil...görelim sizleri :rendeer:

dostum ya biz çok eskidik :pale: izmir mt de tanıdığımız üç beş kişiden biride sensin :) hatta sen bile bana göre çok yenisin :p yada sen yeni değilsinde ben çok eskiyim :silent: ya neyse işte :mrgreen: gırgırı geldinizmi yüzyüze yaparız :cherry: ....zaten yazıyı gören manisa mt üyesi zırzoplar bi şekilde bana ulaşıp(buraya yazmıyo adamlar yaw)
- abi bayram tatiline denk getirelim (çaya şekere doyalım :bounce: ) dediler
-tamam ulen sizimi kıracam dedim...

toplaşma MANİSA'da olacak
Mecit toplantı mekanını yakında yazar buradan ,,,yer bellide neyse :) ben yerini tarif edemem şimdi
zamanı daha sonra yazarım buradan, hazırlıklar başladı(biliyorsunuz top tüfek hazırlamadan savaşa gidilmez :cherry: )

bizim toplaşmalar pek bi masraflı oluyo :farao: en zayıfları benim ,,,
grubun ortalaması 110 kg

chatkut'um wallace'm ve diğerleri özledim len sizi :cherry:

:bounce: Şttttt :bounce:

Beni telleyin.... :wiinkk:
Malum hep site hepsite olmuyo epeydir... :queen:

marko paşama can feda :rendeer: tellemek ne demek biz seninle anca dumanla haberleşiriz :queen: yosun tuttuk biz çömezlerin yanında eski kitabeler gibi duruyoruz...tabiii daha eskilerde var ama onlar mu medeniyeti gibi atlantis kıtası ile beraber battı :cherry: neyse marko paşam yüzyüze yapacak çok geyik var burada bozuk para gibi harcamayalım ....telin de kalbinde açık olsun abim ...

slmin alykimmm
abe nabayım klavyem 98 seenesınden berı aynı basmıyoo bazı tuşlarıı :D:D dermişimmmmmm :D

serkan abi (loodos) msn de bişiler yazmeşenn iletin geldı bana her zaman uyar garii okul bıttı ztn ne zaman yaparsak yapalım ben varım okiymi abii

Son düzenleme:
tamam kemal ,,,talha'ya da haber ver...forumu takip etsin diğerleri ile cepten yada msn den zaten konuyu konuşup görüştük

slm mt ailesi nerlerdesiniz görüsemiyoruz hiç toplantı falan var herhalde güzel toplanmanız gerekır artık bizde ictimalarda toplan dur napalım ş:65 inşallah gelince görüşmek dileğiyle allaha emanet olun öpüldünüz kocaman:pale:

Yuhh be favorinin şafak bile 65 olmuş :mrgreen: ne zaman toplanıcaz ? şu sınav haftasını atlatalım ( takribi 2 hafta ) aliecek bi kucaklaşalım yaa

çok Güzel Bir Mekanda Toplanıcaz Arkadaşlar,,çay 50 Ykr,,deri Koltuklar,okey,tavla,tabu,iskambil,sinevizyon Ne Arasanız Var,,hatta Mekan Bize Tahsisli,,bizden Başka Kimse Olmayacak,,
Ama Zaman Problemimiz Var,,bu Hafta Sonav Haftasıymış,,benimde Bgn Haberim Oldu,,malum Işlerden :) Okula Uğrayamıyorum..

Tarihi Size Ileticem Ne Olur Affedin.

mecit bayramın ikinci,üçüncü veya dördüncü gününe getirmeye çalış tarihi...hatta aramızda müzakere edelim tekrar ! herkese uygun tarih hangisi ise o tarih olsun katılım çok olsun izmir'den gelecek eski topraklar var :) ....eren yeni mekan açmış manisada bu arada ,,,yeni bilgim oldu hepimizi bekliyor bilginize...

çok Güzel Bir Mekanda Toplanıcaz Arkadaşlar,,çay 50 Ykr,,deri Koltuklar,okey,tavla,tabu,iskambil,sinevizyon Ne Arasanız Var,,hatta Mekan Bize Tahsisli,,bizden Başka Kimse Olmayacak,,
Ama Zaman Problemimiz Var,,bu Hafta Sonav Haftasıymış,,benimde Bgn Haberim Oldu,,malum Işlerden :) Okula Uğrayamıyorum..

mecit abeee play station varmıı

:bounce: Şttttt :bounce:

Beni telleyin.... :wiinkk:
Malum hep site hepsite olmuyo epeydir... :queen:

tamam paşam telleriz beraber de gazlarız yolları. bakalım kaç saatte gideceğiz manisaya çok merak ediyorum yeni bir rekor mu gelecek acaba?

marko paşama can feda :rendeer: tellemek ne demek biz seninle anca dumanla haberleşiriz :queen: yosun tuttuk biz çömezlerin yanında eski kitabeler gibi duruyoruz...tabiii daha eskilerde var ama onlar mu medeniyeti gibi atlantis kıtası ile beraber battı :cherry: neyse marko paşam yüzyüze yapacak çok geyik var burada bozuk para gibi harcamayalım ....telin de kalbinde açık olsun abim ...

geyik mi dedin sen kardeşim

kardeşim o fiyata çay kaldı mı yaw. süper olmuş

playstation yokta ! sende arıza var :queen:
ulen kerkenez playstation oynamayamı gideceksin o kadar yolu :)
abilerini dostlarını görüp hasret gidermeyemi...
(bu arada elinde güzel oyun varsa haberim olsun) :cherry:

işte gençlik böyle serkanım alış artık bunlara playstation mış facebookmuş vs vs. nerde eski sorfalar muhabbetler beylerbeyi rokalar:queen::queen::queen:

murat benim hassasiyet duyduğum konuları biliyorsun ve bilerek yapıyorsun :pr:... ama bunu acısını ben yüzyüze iken çıkaracağım kardeşim merak etme :cherry:

herkese slm.valla artık dediğiniz gibi hakkaten toplaşak baya ara verdik.(bu arada serkan abi kemal playstation dan falan anlamaz p sini bilmez:cherry:)

Bu Hafta çarşamba Uygunmudur Dostlar???
Açayımmı Topiği,,buluşak Kaynaşak,,muhteşem ötesi Bir Mekan Buldum,,sizlerinde Beğeneceğine Eminim..

heyt be nostaljik oldum,
MECİT yepyeni topik ile tekrar sahalarda,
hasretle bekliyoruz topağını amcaoğlu.

17 aralık için şimdiden diyebilirim ki dersim var mecit. ya pazartesi aç ya cuma. diğer günler 22:30 da çıkıyorum ben.

mecit cuma açabilirsen daha iyi olur hatta istersen MTmanisa ve MTizmir diye aç bizde orda yapalım toplantıyı :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar