[Manisa - MT]

eferim işte böyle arkadaşlar murata moral depolamamız lazım :mrgreen:

sen bi gel kuşadasına ben sana nasıl moral enjekte edecem göreceksin kardeşim benim:queen::queen:

murat abi asb olsanda allah sana yardım etsin bence askere gidecegine çık biyerden atla
:)

olum ne diyorsun ya. hayır anlamadığım manisa da niye benim askerliğim konuşuluyor? nerden çıktı bu daha da var askerliğe?

Abi kısa dönem yapma, yedek subay olarak yap (o da ayrı bi konu zaten, yedek ne demek yahu..) çayını içersin hergün rahat rahat...
valla inşallah tek korkum çaysız yere düşmek:pr::pr:

Serkan abi, sen ve İskender abi için askerliğini Yeniçeri olarak yapmış diyorlar, doğru mu?

ne yeniçerisi o zaman türkler anadoluya girmemişti ki. iski yazıcıymış çiviyle duvara yazarmış. çivi de lodosmuş ondan saçları gitti. yontma taş olum bunlar hatta çakmaktaşgillerdenler:queen::queen::queen:

itina ile topiğimizde motosiklet hariç herşey konuşulur tartışılır :cherry:

serkan, gürkay ve iskender abilerim...mecit, umut, eren ve ismini sayamadığım diğer manisalı dostlarımız...kuşadasında özlem giderebilecekmiyiz??? nedir son durum :cyclopsan

kandiliniz mübarek olsun :rendeer:

slm millet manisa bitmiş ne bu yahu kimse girmiyormu hallahala herneyse kib ş:145:pale:

:) valla doğru diyorsun ferhatım

motosikletsiz nasıl geçerse öyle geçti tatil yani biraz buruk:salut:kısmet inşallah yeni yıla oda olur.sizleri özledik be kardeşim en kısa zamanda buluşalım valla:cat:herkeze selamlar

eywallah kardeşim. İnşallah alırsın herkesden önce şöyle afilli bi iki teker

Kardeşlerim nerelerdesiniz....Haloo...meydanı boş bırakmışsınız:cyclopsan
MT manisa ekibi topluca tatile çıkmış anlaşılan umarım herkes sağ sağlim geri döner:wiinkk:

MANİSA MT hadi hayırlı ramazanlar. Bir iftar organizasyonu yapında gelelim yüzünüzü görmeye. Yoksa sahurda kapınızda davul çalar camınıza taş atarım haberiniz ola:mrgreen:

MANİSA MT hadi hayırlı ramazanlar. Bir iftar organizasyonu yapında gelelim yüzünüzü görmeye. Yoksa sahurda kapınızda davul çalar camınıza taş atarım haberiniz ola:mrgreen:

hay ağzına sağlık be wallace'm:cat: sende olmasan görüşemiyecez valla.ben hertürlü organizasyonlara açığım.sesimi duysun bütün organizatör bozuntuları :cherry:hadi hodri meydan yapında buluşalım yahu.hasret giderelim dimi ama alooooooooo:bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar