KARDEŞİM BENİMMMMMsizin topunuzu dürtecem ben bi gün.
:cherry:
KARDEŞİM BENİMMMMMsizin topunuzu dürtecem ben bi gün.
murat abi ben haftasonu marmaristeydim,,HESAPLARDAN VE MASRAFTAN Dolayı bayağı bir DÜRTÜLDÜM,,beni elleme pas geç,GÜRKAYI DÜRT EVEELA...
ferhaaaat biter biter az kalmış kardeşim
ferhaaaat biter biter az kalmış kardeşim
Arkadaşlar MT İZMİRİN 3. yaşını kutlayacakmışız nasipse orda olacağım. sizlerinde izmirde emeğiniz çok fazla
mümkünse mutlaka gelin
http://www.motosiklet.net/forum/duy...-mt-davetlidir-23-24-agustos-08-kusadasi.html
Diyene bak :queen:
Abi seninki daha başlamadı bile, senin halin ne olacak?
:rendeer::rendeer:
murat senin askerliğin bitermi be :mrgreen:
sen bol bol ziyaretime gelirsen biter kardeşim:queen::queen:
MURAT abicim bence sen askere falan gitme abi seni nizamiyeye ben bırakçam abi allah nasip kısmet ederde ölmessek tebi o an çok güzel kacmaz![]()
2006 yılının tamda bu zamanlarıydı çanakkaleden manisaya doğru yola çıktığımda.. zor bir yolculuktu... alıştığın şehirden ayrılmak, sevdiklerini dostlukları geride bırakıp yepyeni bir sayfa açmak hayatında... öyle böyle derken zamanla insan bukalemun misali herşeye alışıyor...alıştıkça çevreye açılmaya başlıyor.
manisa ve izmir mt nin benim hayatımda çok büyük bir yeri var... bu sene her ne kadar etkinlikleri paylaşamasamda geçen sene çok güzel şeyler paylaşıldı, çok güzel dostluklar kuruldu. heinizin yeri ben de apayrı.
bu akşam 12.00 da istanbula geri dönüyor ve açtığım manisa sayfasını kapatıp yepyeni bir sayfa daha açıyorum hayatımda.
hepinizin bende yerinin apayrı olduğunu bilmenizi isterimm..
sevgiyle... huzurla... dostluklarınızla kalınn...
özlem
murat sen askere git her gün yanındayım kardeşim(uzağa gitme ama )kısa künye seslerini duymak kayda almak ve sitede yayınlamak için :cherry:
er wallace -william wallace izmir ! emredin komutanım !!!
komutan- olum ne diyon sen kafayımı yedin...:queen: