[Manisa - MT]

murat abi ben haftasonu marmaristeydim,,HESAPLARDAN VE MASRAFTAN Dolayı bayağı bir DÜRTÜLDÜM,,beni elleme pas geç,GÜRKAYI DÜRT EVEELA...

murat abi ben haftasonu marmaristeydim,,HESAPLARDAN VE MASRAFTAN Dolayı bayağı bir DÜRTÜLDÜM,,beni elleme pas geç,GÜRKAYI DÜRT EVEELA...

sen gez marmarislerde
bizde foça sokaklarında mecit efendiyle portakalı arayalımm
ohh wallaaa keyfine dicek yok :queen::queen::queen:

Selam millet nebuya kım kımı dürtüyo gene gene neler çeviriyormuş benim abilerim kib adamahkumu ferhat şafak 168 bitermi bitmezzzzz:silent:

2006 yılının tamda bu zamanlarıydı çanakkaleden manisaya doğru yola çıktığımda.. zor bir yolculuktu... alıştığın şehirden ayrılmak, sevdiklerini dostlukları geride bırakıp yepyeni bir sayfa açmak hayatında... öyle böyle derken zamanla insan bukalemun misali herşeye alışıyor...alıştıkça çevreye açılmaya başlıyor.

manisa ve izmir mt nin benim hayatımda çok büyük bir yeri var... bu sene her ne kadar etkinlikleri paylaşamasamda geçen sene çok güzel şeyler paylaşıldı, çok güzel dostluklar kuruldu. heinizin yeri ben de apayrı.

bu akşam 12.00 da istanbula geri dönüyor ve açtığım manisa sayfasını kapatıp yepyeni bir sayfa daha açıyorum hayatımda.

hepinizin bende yerinin apayrı olduğunu bilmenizi isterimm..

sevgiyle... huzurla... dostluklarınızla kalınn...
özlem

Diyene bak :queen:

Abi seninki daha başlamadı bile, senin halin ne olacak?

:rendeer::rendeer:

yaw hatırlatma be kardeşim nasılda gözümde büyüyür. acaba beni direkt genel kurmay olarak alırlar mı? ne dersiniz? şimdilik sen ben hür generaliz ama benim kaçışım yok :salut::salut::salut: gideceğim eninde sonunda:salut::pale:

MURAT abicim bence sen askere falan gitme abi seni nizamiyeye ben bırakçam abi allah nasip kısmet ederde ölmessek tebi o an çok güzel kacmaz:)

olum iyi mi diyon kötü mü diyon anlamadım. sakata gelecez gibi bir his var içimde. lodos iski zaten kına yakar ben askere giderken

2006 yılının tamda bu zamanlarıydı çanakkaleden manisaya doğru yola çıktığımda.. zor bir yolculuktu... alıştığın şehirden ayrılmak, sevdiklerini dostlukları geride bırakıp yepyeni bir sayfa açmak hayatında... öyle böyle derken zamanla insan bukalemun misali herşeye alışıyor...alıştıkça çevreye açılmaya başlıyor.

manisa ve izmir mt nin benim hayatımda çok büyük bir yeri var... bu sene her ne kadar etkinlikleri paylaşamasamda geçen sene çok güzel şeyler paylaşıldı, çok güzel dostluklar kuruldu. heinizin yeri ben de apayrı.

bu akşam 12.00 da istanbula geri dönüyor ve açtığım manisa sayfasını kapatıp yepyeni bir sayfa daha açıyorum hayatımda.

hepinizin bende yerinin apayrı olduğunu bilmenizi isterimm..

sevgiyle... huzurla... dostluklarınızla kalınn...
özlem

Yeni yaşamında başarılar Özlem. Herşey gönlünce olsun.

murat sen askere git her gün yanındayım kardeşim(uzağa gitme ama ) :) kısa künye seslerini duymak kayda almak ve sitede yayınlamak için :cherry:

er wallace -william wallace izmir ! emredin komutanım !!!
komutan- olum ne diyon sen kafayımı yedin...:queen:

murat sen askere git her gün yanındayım kardeşim(uzağa gitme ama ) :) kısa künye seslerini duymak kayda almak ve sitede yayınlamak için :cherry:

er wallace -william wallace izmir ! emredin komutanım !!!
komutan- olum ne diyon sen kafayımı yedin...:queen:

valla çok dayak yerim ben. acaba nöbet yerini çay almaya giderken bırakırsam ve yakalanırsam kaç gün ceza yerim:queen::queen:

Abi kısa dönem yapma, yedek subay olarak yap (o da ayrı bi konu zaten, yedek ne demek yahu..) çayını içersin hergün rahat rahat...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar