[Manisa - MT]

Sağol kardeşim benim...
eski günlerimizmi:mrgreen::mrgreen: yok daha çook genciz dur bakalım hele
25-30 sene dahaaa eskiyelim :p
selamın başüstüne sende selamlarımızı söyle hanım kardeşime:wiinkk:

valla abi görüşmeyeli belki bir sene oldu ama bana bin yıl gibi geldi:cyclopsan:p.insan sevdiği dostlardan ayrı kaldımı zamanı karıştırıyo kusurumuza bakma:queen:gençliğimize ver artık:mrgreen:

valla abi görüşmeyeli belki bir sene oldu ama bana bin yıl gibi geldi:cyclopsan:p.insan sevdiği dostlardan ayrı kaldımı zamanı karıştırıyo kusurumuza bakma:queen:gençliğimize ver artık:mrgreen:

kusura bakmak'da nedemek kardeşime bak...
evet görüşmeyeli bayağı oldu ama gönüller bir :wiinkk:
birşekilde haberleşebiliyoruz MT sayesinde:cat:

Sağlıcakla kal ve kendinize iyi bakın.
Manisa'daki tüm dostlarıma selamlar olsun:rendeer:

Anlaşıldı Merkez Tamam...öğlen Yolla Dayıcım..yarın Izmire Giderken Takayım Yawwwwwwwwwwww

dayıcım,,sanki benim için üretilmiş kask..bgn bi izmir yaptım,, +3 ile döndüm manisaya ::))

yaw gürkay madem kaskı kaptırdık bana da bişeyler ver baksana uğurlu sanırım. eldivene bile razıyım kardeşim. 3 olmasında 1 tane olsun ne farkeder

yaw gürkay madem kaskı kaptırdık bana da bişeyler ver baksana uğurlu sanırım. eldivene bile razıyım kardeşim. 3 olmasında 1 tane olsun ne farkeder

ah be wallace'm olsa dükkan senin:queen:benim uğurumu bilenler malları kapış kapış aldı elde avuçta ne varsa verdik motorla alakalı elde bişeycik kalmadı kusura bakma canım kardeşim:rendeer:

kardeşim o zaman bi ara benim motora bin bi sürtün. kesin oraya da bulaşır uğur.

bende demirci/manisa dan memleket buram buram burnumda tütüyor 2yıldır gidemedim.bu yaz gitcez inşeallah.hepinize merhabalar.istanbul başakşehir de oturuyorum.

Ben hazırım vala Murat. Ne zaman isterseniz gelin. Ben söylenenlere kulak tıkadım bilem. Vala kızdırmayın beni motor alırım haaaaaaa. Zaten kendimi zor tutuyorum.

AAAA motorsuz bir iski düşünemiyorum ne zaman sattın motoru ? hepinizi çok özledim Ayvalıkta buluşuruz İnşallah.

bende demirci/manisa dan memleket buram buram burnumda tütüyor 2yıldır gidemedim.bu yaz gitcez inşeallah.hepinize merhabalar.istanbul başakşehir de oturuyorum.

sohbetimize ortak olman için her zaman manisa-mt sayfamıza bekleriz.ayrıca memleketine gittiğinde fotoğraflayıp bu sayfalardada paylaşabilirsin memleketimizin her köşesi, ayrı bir güzel :wiinkk:

AAAA motorsuz bir iski düşünemiyorum ne zaman sattın motoru ? hepinizi çok özledim Ayvalıkta buluşuruz İnşallah.

dedem sohbetini özledik inşallah bi aksilik çıkmassa görüşür hasret gideririz

rahmi abicim AAA olmamış . İski ve Lodos için KA KA KA daha uygun:queen::queen:

murat kaşınma ,,,kaşıma :bounce: :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar