Manisa Grubu 07/02/2007 Toplaniyoruz

evet arkadaşlar dört gözle almanyadan beklediğim montuma nihayet kavuştum. eh artık çarşamba günü toplantıda giyerim.

tamam tamam serkan abi motorla geliri<z yahu..ama bütün hastahane masrafları sana ait ona göre..kabul mü?

ne adamsın yaa...:) mecit

uygun olanı siz biliyorsunuz...gelin de nasıl gelirseniz gelin :mrgreen:

iskender umarım gönlüne göre bi mont gelmiştir hayırlı uğurlu olsun güle güle eskit:cat:

ben çarşamba günü denizliden akhisara geçeceğim için izmirde ki buluşmada olamayacağım.izmir ve manisadan gelen arkadaşlara dönüşte arabamın beş kapısıda açıktır.
şimdiden söyleyim de belki dönüşü düşünüp gelmeyen olur

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok gelmek isterdim ama salı-perşembe arası İzmir'de yokum, şehirdışındayım. Hem de Akhisar'da eski bir arkadaşımı da görürdüm. Başka bir Akhisar toplantısına katılmak için uğraşacağım. Çok zevkli olacaktır.:pale:

kardeşim montun hayırlı olsun sırtında paralansın güle güle giy toplantıda şöyle bi göster bizlere valla merak ediyoz yawwwww:cherry:

artık üşümezsin gezi dönüşleri ellerin falan buruşmaz:queen:

teknoloji ve dostluklar yavaş yavaş mesafeleri kısaltıyor...

hedefimiz büyüdükçe bölünmek değil,büyüdükçe birleşmektir :cat:

zamanla merkezi izmir olan bir ege mt düşüncemiz var.böyle etkinlikler ile taban ve taraftar bulacak bu ülkü.

Tüm dostlarımızı bekliyoruz...
:rendeer:

Davetinizi inanın bu gün gördüm, bi kaç gündr internete giremiyorum da. Gelmeyi çok isterdim ama bu sefer beni mazur görün. Gelmeyi isterdim ama özel işlerim nedeniyle aranızda olamıycağım. Artık bi dahaki sefere... Görüşmek dileğiyle....

mont hayırlı olsun iskender
güle güle kullan.

arkadaşlar ve kanka hava fena bozdu
tatlı su motorcusu olmayacaksınız diye
hastane koridorlarında kuyruk oluşturmayın derim :p

arkadaşlar hepinize teşekkürler. isteyen olursa getirtebilirim. ama 1.5 ay beklemeyi göze almanız gerekiyo.:pr: özlem evet hava soğuk. sağlığınızı yitirmemek adına arabayla gelmeniz daha uygun olacak diye düşünüyorum. kıyafetiniz yoksa en doğru yol bu.

arkadaşlar konuyla alakasız bir soru olacak ama izmir ile akhisahın arası tahmini kaç km. dir bir konu için lazım oldu yardımcı olursanız sevinirim saygılar..

:p :p :p :flower: :flower: :flower: delisin sen gürkay

o gün seni arabadan aşağıya indirecektim ya, dua et acıdım.

akhisar şehir merkezi ile izmir şehir merkezi (konak varsayıyorum) 120 km
zeytinliova-akhisar arası 20 km oldu 140 km yine sercanın dediğine geliyo :mrgreen:

eee milletttt,,havalar şimdilik güzel ama çarşambaya sağnak var diyolar,,,biz galiba arabaya talim,,koyalım benzinimizi yakalım kaloriferimizi,,bide üztüne yakalım cigaraları,,cd'de ince saz eşliğinde göğüsleyelim AKHİSAR'ı...

dediğim gibi gelmeyi düşünen izmirli arkadaşlar dönüşte ayber seyahat emrinizde.kaç kişi olursa fark etmez arka yüklük boş:queen: :queen:

arkadaşlar katılımcı listesini sürekli güncellemeye çalışıyorum...

baya bi kalabalık olacak gibi :)

serkan abi benide yaz listeye. metin abim , cavit ve bende geleceğiz nasipse toplantıya...

beni +1 yazın akhisar devlet hast.hakan bey de geliyor.
ne işi varsa motorcuların arasında; ne yapayım çok yalvardı getirmesem olmaz dı:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar