Man Adasından Doktor Geçti [TT]

Super Moderator
Tourist Trophy 2009'da gösteri sürüşü yapacağı duyurulan Valentino Rossi adada sürüşünü gerçekleştirdi. Özel dizayn bir Yamaha R1 üzerindeki Doktor'a bir diğer GP efsanesi Giacomo Agostini de MV Agusta'sı üzerinde eşlik etti. Ago'nun bu pistte, ada resmi Grand Prix yarış takvimindeyken, 16 katılımı ve 10 galibiyeti bulunuyordu.

[yt]G3e15m4-8zE[/yt]

[yt]kqp9itheYRg[/yt]

Ekli dosyalar

• rossi_tt.jpg
    rossi_tt.jpg
    21.5 KB · Görüntüleme: 4,706
Moderatör tarafında düzenlendi:
bazı arkadaşlar rossi gelsin burda sürsün diyorlardı sanırım,rossiden güzel bi cevap geldi..:))

TT Man bana göre saygı duyulması gereken bir yarış.Pilotlar hem lider olmak için hemde hayatta kalmak için mücadele ediyorlar.Limitlerde giderken lastiklerin yer ile temasının kesildigini hissetmek pek iyi bir duygu olmasa gerek :)

Moto GP ve SBK'de teknolojiler konuşulup pilotaj 2. planda bırakılırken TT Man'de ise pilotaj 1. sıradadır. :cat:

TT Man bana göre saygı duyulması gereken bir yarış.Pilotlar hem lider olmak için hemde hayatta kalmak için mücadele ediyorlar
Moto GP ve SBK'de teknolojiler konuşulup pilotaj 2. planda bırakılırken TT Man'de ise pilotaj 1. sıradadır. :cat:

:cat::cat::cat::cat::cat::cat:

İşte TT Man yarışı için kısa bir özet bence dünyadaki en zevkli ve tehlikeli yarışıdır.

TT man gerçek bir motosiklet yarışı.Videolarda her seyrettiğimde biraz daha fazla saygı duyuyorum adamlara.

Super Moderator
Bu da Steve Plater'ın sürüşü;
O gösteri için değil, yarışmak için sürüyor yalnız...:wiinkk:

[yt]DVt2zwVwWsE[/yt]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Rossi show ve eğlence amaçlı bir katılım gerçekleştirmiş bence bu yarışa zaten kendini riske atamaz hali hazırda moto gp de yarışıyor sonuçta :)

eğlence ve show için katılmış zaten gösteri amaçlı bi yarış olmuş dileyim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar