Malossi Hussar

2007 Model 2009 cıkışlı 1000 km de hussarım var. Hussarım için malossi marka

performans parçaları uygulamak istiyorum .Örneğin hava filtresi , kayış vb

malossinin cpi(hussarın asıl üreticisi) için

Ne tür performans parçaları vardır ?

Bu uygulamalar ne kadara patlar ?

İstanbulda nerelerden yapılabilir ?

Şimdiden yorum yazan herkese teşekkürler

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:19 ----------

Malossinin yurt dışı sitesinden sipariş vermek mümkünmü ( ekliyim dedim)

benim bir önerim var. sakın boşuna para harcama :) hussar 7.5 beygir gücünde ufak şehiriçi motoru. bizde de vardı aynısından. arkadaşlar diyordu yok performans egzostu tak, torkunu arttırbilmem ne. yav ne torku :queen: yaptığı hız maksimum 90 zaten. yırtsan motoru o dediğin parçaları taksan 100 olacak, belkide olmayacak. parana yazık. sen paşa paşa bin, zaten sıkılacaksın. inşallah daha yüksek bir modele geçtikten sorna o dediklerini yazarsın (500 cc gibi) :rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
benim bir önerim var. sakın boşuna para harcama :) hussar 7.5 beygir gücünde ufak şehiriçi motoru. bizde de vardı aynısından. arkadaşlar diyordu yok performans egzostu tak, torkunu arttırbilmem ne. yav ne torku :queen: yaptığı hız maksimum 90 zaten. yırtsan motoru o dediğin parçaları taksan 100 olacak, belkide olmayacak. parana yazık. sen paşa paşa bin, zaten sıkılacaksın. inşallah daha yüksek bir modele geçtikten sorna o dediklerini yazarsın (500 cc gibi) :rendeer:

:cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bendede hussar vardı full modifiye hatta 150cc yaptım bi halta yaramadı sen en iyisi hiçbişeyine elleme efendi gibi bin biraz para ayarla daha büyük motor almaya çalış..

runner,, xciting250,beverly250, gibi zaten 150cc ye kadar olan tüm çin malı scooterler en fazla 90 yapıyor 100--110 yapıyorum diyenlerde yanılıyorlar km saati eksik gösteriyor..

ama bana kalırsa honda dylan 150 gibi bişey bak 110 kuruş yakıyor 130--140 görürsün..

CBA

kardeş zaten senin motora malosside bişeyler olmayabilir. Bencede çok oynanama yapcağı hız belli zaten. paranın gittiğiyle kalırsın. Korlas malossi getiriyor galiba ama onlar biraz tuzlu. Kendin getirtirsen biraz dha ucuza gelir..

2007 Model 2009 cıkışlı 1000 km de hussarım var. Hussarım için malossi marka

performans parçaları uygulamak istiyorum .Örneğin hava filtresi , kayış vb

malossinin cpi(hussarın asıl üreticisi) için

Ne tür performans parçaları vardır ?

Bu uygulamalar ne kadara patlar ?

İstanbulda nerelerden yapılabilir ?

Şimdiden yorum yazan herkese teşekkürler

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:19 ----------

Malossinin yurt dışı sitesinden sipariş vermek mümkünmü ( ekliyim dedim)

Bandoo kayış,açık hava filtresi,iridium buji,castrol scooter yağı,birde yüksek devir için Cdi tak:cat:Bunların hepsini yaparsan 15-20km fark olur.Profosyenel olarak modifiye edersende 30-40 km fark etirir ama senin motor kadar masraf yapman lazım:wiinkk:

Üzgünüm geç cevap verebildim. cevaplarınız için teşekkür ederim , bir işe yaramayacaksa

yapmanın ne anlamı var yapmayayım daha iyi, bunu istememdeki asıl amacım hız yapmak

yok tek teker bilmemne yapmak değil biraz olsun kalitesini arttırmaktı motorumun.

Üzgünüm geç cevap verebildim. cevaplarınız için teşekkür ederim , bir işe yaramayacaksa

yapmanın ne anlamı var yapmayayım daha iyi, bunu istememdeki asıl amacım hız yapmak

yok tek teker bilmemne yapmak değil biraz olsun kalitesini arttırmaktı motorumun.

Sorun çıkardıkça honda parçalarıyla değiştirirsen sorun olmaz varyötör kısmı honda beatlerle kymconun 125cc ile uyuyor.Motor kısmı kymco ile uyuyor:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar