malesef kaza :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar demin kameralardan gördüğüm tem üzerinde ikitelli masko mahmutbey gişelerin ordaki kaza yaralı arkadaşımız çok üzücü görüntüleri vardı eğer kameradan yanlış görmediysem gsrx 1000 di yanlış görmediysem ama ve 2.gördüğüm kaza ise anadolu yakası göztepe uzunçayır mevkide ki yaralanmalı kazaydı allahtan canlarına bişey olmadı tez zamanda allah şifa versin:rendeer:

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Demin dediğin öğleden sonra oldu o olay.
Motor gsrx 1000 değil hayabusa idi.
O sırada bende oradaydım, maskonun yan yolundan metal iş sanayi sitesine dogru gidiyordum. Olayı gördüm hemen yan yola indim ambulansı çağırdım, herkez tutun kolunu bacağını kaldırın kenara dedi.. Durun dedim yahu ne yapiyorsunuz! Bırakın adamı kimse elini sürmesin. Sağlam adamı öldürüceksiniz.
Sanırım sağ ayagında kırık vardı ve rahat bi şekilde konuşabiliyordu.
40 dakika ambulans bekledik. Teşrif ettiler sağolsunlar.. Tem Hastahanesi ile olayın olduğun yer arası araba ile 5 dakikalık mesafe bile değil. Adamlar 40 dakikada geldi düşün. Ayrıca o hastahanenin 3 tane ambulansı var..

Yalnız çocuk anneme haber vermeyin dedi.. Orada bi duygu patlaması yaşadım, öldüğümü sandım...

hayır arkadaşım kaza olalı 30 dakika oldu kameradan canlı olarak gördüm yaralı yerde yatıyodu öğleden beri yerde yatıyo olamaz dimi artı benim kaza tem üzerinde tem olarak yan yolda değil kazayı gördükjten sonra 112 komutayı aradım ve gelişleri 40 değil tam tam 10 dakka sürdü

Son düzenleme:
Motosikleti
750x
hayır arkadaşım kaza olalı 30 dakika oldu kameradan canlı olarak gördüm yaralı yerde yatıyodu öğleden beri yerde yatıyo olamaz dimi artı benim kaza tem üzerinde tem olarak

İkitelli çıkışında mahmut bey gişelerinde olan kazayı demiyormusun?

Demek 2 ayrı kaza var sonuçta :cyclopsan Arkadaşlara acil şifalar dilerim.

Motosikleti
750x
Demek 2 ayrı kaza var sonuçta :cyclopsan Arkadaşlara acil şifalar dilerim.

Saatler tutmayınca benimde aklıma o geldi şimdi :cyclopsan
Allah yardımcıları olsun. :salut:

Bugün arabayla yollardaydım hep..
İstanbul'u neredeyse baştan başa dolaştım bir işim için..

Biz okullar tatil oldu servisler trafikten çekildi ve insanlar tatile gitti oh rahatladık diye beklerken ortalık resmen manyak dolmuş da haberimiz yok..

Sıcaklardan mıdır yoksa bizim klasik öküzlüğümüzden midir bilmem ama trafikte gerçekten canavarlar var..3 kişiyi 155'e şikayet ettim, hatalı sollama ve tehlikeli sürüş yapmaktan..
Çok dikkat etmek lazım..Kaza yapanlara geçmiş ola..:pale:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar