- Motosikleti
- Honda CBF 150, CF Moto MT 650
Vatanı sevmek demek yanlışın,eksiğin,düzgün işlemeyenin yanında yer almak değil!!!!!
Hele ki görevini vazifesini yerine getirmeyenin, görevini anlamayanın,kişisel çıkarlarını üstün görenlerin yanında yer almak hiç değil.
Bu memleket,yanlış gördüğünü söylemeyen,kulak arkası eden hatta ve hatta işbirliği içinde olanlar yüzünden bu hale geldi.
Bu işbirlikçilerin şişirmeleri ile,tuuu kaka deyip dolduruşa getirdiği saf milletim ise,
en az kendisi kadar vatanını sevenlerin afaroz edilmelerine bazen seyirci kaldı,bazen diri diri yaktı bazende astı.........
Ayakları üzerinde duran,fikir üreten,çekinmeden yüreklice konuşan,kahramanlık hikayelerine aldanmayan milletler dünde ayaktaydılar,bugün de yarın da.
Pardon biraz karıştırdım galiba malum yaşlılık çeneye vuruyor,siz benim kusuruma bakmayın.:rendeer:
helal olsun sana İHTİYAR,
daha güzel anlatılamazdı.malesef ülkem insanı artık öyle bir hale geldi ki düzeltmek de çok zor.çünkü herkes uzman, herkes herşeyi kendi iyi biliyor, karşısında konunun uzmanı bile onlara bir şey öğretmek istese ona çıkışıyor.
her zaman biraz "kar" getireceklerini düşündükleri kişilerin yanında olmaya çalışıyorlar(yapılanlar yanlış bile olsa), bana dokunmayan yılan bin yaşasın mantığıyla yaşayıp gidiyorlar
bu ülkede artık hayat kalmamış, herkes sanki bir film izliyor gibi umursamaz.nasıl olsa herşey güllük gülistanlık, bozulan hiç bir şey yok yalanına öyle bir inanmışlarki, boşa harcanan onca şeyin içinde kendilerinin hayatının da olduğunu unutuyorlar.herkesin tek derdi, bugün "BEN" mutlumuyum.iyi o zaman yarın da nasıl olsa mutlu olucam.şimdi dertsiz başıma dert almayayım.
:farao: