[Malatya - MT]

evet gayet güzel bi etkinlik olacak

yeterli param olmasına rağmen benim hala bi motorum yok !! lanet olsun

elaziz'e gidilir gitmeye de motoru begenmezsek gölgemize baka baka geri dönmek var gönlim bu ara CBR'a dogru kayıyo çevreden de bu yönde eğilimler var satan yokmu CBR 125r bildigin Sahibinden.com hariç :queen:

sen bulursan bir tane de bana bul. türkiye için gayet yeterli bir motor. bakarsın kasım gibi alırım bir tane.

malatya dominos pizza'ya a2 ehliyetli eleman alınacaktır. gayet güzel bir çalışma ortamı var. işe ihtiyacı olanlar bana ulaşsın.

Merhaba arkadaşlar Malatya MT'yi boş bırakmayalım. Ben de malatyalıyım ama yurt dışındayım şu an. Yeni motor kullanıcısıyım 250cc'lik bir ninja aldım geçen ay.

Selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım ben de Malatya'dayım. Önümüzdeki yaza doğru cbr125 alacağım inşallah :)) umarım güzel zaman geçiririz birlikte

sana mesaj attım ama gitmedi galiba :)

---------- Post added at 15:37 ---------- Previous post was at 15:35 ----------

başta malatyalı arkadaşlar olmak üzere herkese merhaba :)

arkadaşlar hepinize tekrar merhaba. Malum havalar ısındı motosikletler garajlardan çıkmaya başladı :) henüz motosikletim yok ama Malatya'da gözlemlediğim bir durum var: Motorcu arkadaşlar kask takmıyor!!!!! kaskı olmayanlara zaten diyecek söz yok da bide kaskı olup koluna takanlar var. umarım bu sitede yoktur öyle bilinçsiz arkadaşlar. bu tip davranışlardan dolayı aileme motosiklet alma fikrimi kabul ettiremiyorum. çevreye verdiğimiz imaja dikkat etmemiz lazım bence. lütfen bilinçlenelim :rendeer:

Benim favorim kaskı koluna takanlar :) Gerçekten Malatyada biraz profesyonel kuryeler dışında kask takma oranı aşırı derecede düşük.

merhaba arkadaşlar. elimde süper bir 125 lik motor var. kymco ck 125. ybr ayarında motor. satılıktır. cbf 150 buldum onu alacağım. o yüzden kymco ile ilgilenen arkadaşlar bana ulaşsın.

merhaba arkadaşlar çok uzuuun bi aran sonra tekrar giriş yaptım kusura bakmayın araya zaman girdi motosiklet almıştım 150-23 bi kaç tatsız olay geldi şu ara bi otomobil aldım seat ibiza makyajlı 44 ly 245 plakalı görürseniz selamlaşırız :) korkutmayın tabi her zamnki motorcu zihniyetim devam ediyor motor tepesindeyken yapılmasını istemediğim hareketleri yapmıyorum bende kör noktalar v.s. dikkat ediyorum buluşma konusu geçmiş 0532 152 05 94 ulaşabilirsiniz ara sıra ugrarrım buraya herkese iyi günler dilerim...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhaba malatyalilar merhabalar Turkiyenin dorthin yaninda yasayan Motocu arkadaslar bit motorcular Turkiyenin her koyunu Sehrini topragini inseminier seviyoruz.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Herkese Merhabalar Ben Berlinde yasiyorum Malatyanin Alvar köyündenim malatyayi ve türkiyenin her köyünü ilini ilcesini seviyorum
insanlari seviyorum Hangi dindensen dinine gurban hangi dildenden diline gurban göklerde dalgalanan ay yildizli bayragina gurban .
Balimsultan selam sevgiyle selamliyor bütün motorcu arkadaslari.HONDA CBF 1000 AA 2012 MODEL

herkese selamlar ben fatih malatya'dan motorum şuan için yok ehliyeti bekliyorum temmuz sonu anca alabilirsin dediler kurstan bu süre içinde alacağım motorumu, Chopper / Cruiser tipi almak istiyorum herkese güvenli sürüşler iyi forumlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar