tebrik edilmesi gereken bir çok kurye arkadaş da var ,ekmek parası için kar ,kış, su, çamur dinlemeden malatya trafiğinin çilesini çeken insanları unutmayalımmm:bounce::bounce::bounce:
önceki konuda gerekli açıklamaları yaptım, 150 zc parçası istedim onlar bunları verdiler. bilerek takma durumu yoktu, "zorunluluktan takma" durumu oldu. tüm motosiklet servislerini dolaşmama rağmen adam gibi bir kayış bulamadım. oto sanayisine bile gittim. günde 60 km yol yapan biri olarak kayışta çatlamalar olduğu için ve bilyelerin 4ünün 4te biri aşındığı için değişmek zorundaydım. neyse herkesin fikri kendinedir. bence berbat bir servis.
trafik zaten apayrı bir dert. dolmuşçusu otobüs şöförü, memur şöförler... hepsi ayrı ayrı incelenmeli bence. bu malatya trafiğinden ziyade malatya yollarını tartışalım bence. çukurlardan kaçmasına rağmen 1 tane çukura girmeden 10 metre yol alabilen var mı bu şehirde?
çevreyolundaki yeni yapılan uzun alt geçitten bugün geçen oldu mu? sağ şeridin bazı yerlerinde yarısına kadar su vardı. ayrıca alpetten dede korkut parkına kadar yeni yapılmış asfaltın üzerindeki suyu fark ettiniz mi? normalde o suyun yolun eğimiyle akıp gitmesi gerekirken yerde bir tabaka oluşturuyordu.
benzine o kadar vergi veriyoruz, buna rağmen adam gibi bir asfaltımız yok. belediye başkanı anca otobüs alsın.