[Malatya - MT]

tebrik edilmesi gereken bir çok kurye arkadaş da var ,ekmek parası için kar ,kış, su, çamur dinlemeden malatya trafiğinin çilesini çeken insanları unutmayalımmm:bounce::bounce::bounce:

önceki konuda gerekli açıklamaları yaptım, 150 zc parçası istedim onlar bunları verdiler. bilerek takma durumu yoktu, "zorunluluktan takma" durumu oldu. tüm motosiklet servislerini dolaşmama rağmen adam gibi bir kayış bulamadım. oto sanayisine bile gittim. günde 60 km yol yapan biri olarak kayışta çatlamalar olduğu için ve bilyelerin 4ünün 4te biri aşındığı için değişmek zorundaydım. neyse herkesin fikri kendinedir. bence berbat bir servis.

trafik zaten apayrı bir dert. dolmuşçusu otobüs şöförü, memur şöförler... hepsi ayrı ayrı incelenmeli bence. bu malatya trafiğinden ziyade malatya yollarını tartışalım bence. çukurlardan kaçmasına rağmen 1 tane çukura girmeden 10 metre yol alabilen var mı bu şehirde?

çevreyolundaki yeni yapılan uzun alt geçitten bugün geçen oldu mu? sağ şeridin bazı yerlerinde yarısına kadar su vardı. ayrıca alpetten dede korkut parkına kadar yeni yapılmış asfaltın üzerindeki suyu fark ettiniz mi? normalde o suyun yolun eğimiyle akıp gitmesi gerekirken yerde bir tabaka oluşturuyordu.

benzine o kadar vergi veriyoruz, buna rağmen adam gibi bir asfaltımız yok. belediye başkanı anca otobüs alsın.

Med

askeray çok haklısın böyle çok insan var malatyada. Bi malatyada mı türkiyede dünyada..
ama ben her sabah o arkadaşı istisnasız gördüğüm için özellikle onu söyledim.. :)

bu arada yaz geliyor oraganize gezi filan yapacak olursanız mutlaka katılmak isterim haberiniz olsun

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:37 ----------

maxi isim neydi abi

Med

hafta sonu balığa gidiyoruz arkadaşlar iştirak edebilecek varmı
" şişman " elazığ tarafında köprüden hemen sonra .. alablık varmış ...

hafta sonu balığa gidiyoruz arkadaşlar iştirak edebilecek varmı
" şişman " elazığ tarafında köprüden hemen sonra .. alablık varmış ...

ben Emre, haftasonu sabah 8 gece 1, 2 gün çalışıyorum. yaza doğru bir buluşma ayarlayalım.

Med

ben Emre, haftasonu sabah 8 gece 1, 2 gün çalışıyorum. yaza doğru bir buluşma ayarlayalım.

Muhammed bende Emre
Memnun Oldum

Peki Yaza Doğru.. ama lafta Kalmasın haa :cherry:

bu arada nere Çalışıyorsun ... sende benim gibi fabrikada mı yoksa ?

işyerim polis okulu. üniversite okuyorum bir de. bu iki yer arasında haftada yaklaşık 250-300 km yol yapıyorum. ön tekere monte 4 sis farı sürekli yanan mavi 150 zc benim. genelde çevreyolunda ve inönü caddesinde sürüyorum.

Med

polis okulunda halı sayaha çok gelip gittik, İpaş - Malatya İplik olarak

seni kesin görmüşümdüm Çünki;nerede bir motor görsem ufukta kaybolana kadar ardından bakarım ...

polis okulunda halı sayaha çok gelip gittik, İpaş - Malatya İplik olarak

seni kesin görmüşümdüm Çünki;nerede bir motor görsem ufukta kaybolana kadar ardından bakarım ...

geçen sene nisandan beri halısahaya geceleri ben bakıyorum. senin motor neydi? kesin tanışıyoruz.

Med

benim motor ybr 125 esd 2010 , 9 ayda aldım motoru hiç motorla gelmedim
valla emre olabilir belki tanışmışızdır ama hatırlamıyorum...

Med

arkadaşlar benim ybr 125 e bi şeyler oldu
gazı 4 bin devirde sabitlesemde bin devire kadar gidip geliyor hatta bazen istop ediyor.. 5 bin devirden sabitleyince (ki sabitlenmiyor) istop etmiyor ama gene 2 bine gidip geliyor, gaz oynak oldu. bu kadar gidip gelmesi normal değil... Isınmadığından falan olmaz çünki 60 kilometre gidttikden sonra bile hala hiç değişmedi, bi istop edecek kadar gaz kesiliyor bi devri yükseliyor
bu problem baş göstermeden önce ne yaptım diye düşünüyorum;
benzin doldurdum birde motoru yıkadım ama depo kapağı kapalıydı
bunun üstüne 110 KM yaptım yeniden benzin aldım değişmadiproblem hala mevcut
yardım lütfen

arkadaşlar benim ybr 125 e bi şeyler oldu
gazı 4 bin devirde sabitlesemde bin devire kadar gidip geliyor hatta bazen istop ediyor.. 5 bin devirden sabitleyince (ki sabitlenmiyor) istop etmiyor ama gene 2 bine gidip geliyor, gaz oynak oldu. bu kadar gidip gelmesi normal değil... Isınmadığından falan olmaz çünki 60 kilometre gidttikden sonra bile hala hiç değişmedi, bi istop edecek kadar gaz kesiliyor bi devri yükseliyor
bu problem baş göstermeden önce ne yaptım diye düşünüyorum;
benzin doldurdum birde motoru yıkadım ama depo kapağı kapalıydı
bunun üstüne 110 KM yaptım yeniden benzin aldım değişmadiproblem hala mevcut
yardım lütfen

benzini nereden aldın? büyük ihtimal benzinden problem olmuştur. karbüratörü bi temizlet. benzin hortumunu da temizlet. bir ihtimal de manifold yırtılmıştır diyorum, yırtık yerden fazla hava alınca motor durur gibi olur. kendi motoruyla uğraşan bir çırağın lafi bunlar. gene de bir bilene danış.

Med

benzini nereden aldın? büyük ihtimal benzinden problem olmuştur. karbüratörü bi temizlet. benzin hortumunu da temizlet. bir ihtimal de manifold yırtılmıştır diyorum, yırtık yerden fazla hava alınca motor durur gibi olur. kendi motoruyla uğraşan bir çırağın lafi bunlar. gene de bir bilene danış.

Emre sen haklı çıktın, benzin kirli çıktı Petrol Ofisinden aldım, mavi nokta hastanesinin orada.. abi alMayın PO dan benzin anasını satayım
Motoru Rolantide 5 Bin Devirin altında kullanamadım Çünki 5 bin devirin altında İstop ediyordu

Benzini aldığım yere gittim ;
- Ayıp Yaw Dedim, Motor gaz yemiyor Stop Edecek Oluyor 5 Bin Devirden Aşağı düşürmedim Rolantiyi dedim, Yakıtınız Kirli Dedim
- Adam Cevap Bile Vermedi Dudağını Büzüp Sol Eliyle Bilmiyorum İşareti Yaptı
O kadar Çok Sinirlendim ki Vites 2 deydi, adamın Gözünün İçine Baktım, gazı sona verdim 20 saniye kadar İnlettim Orayı. Sonra Bıraktım yavaş yavaş Devriyajı gittim

servise götür, 10 dakikada temizlerler senin karbüratörü. komple bakıma sok yağını da değiş istersen. motor eski haline gelir bence.

malatya polis okulu halı sahası telefonu 238 43 23 akşam maçları 50 tl, gündüz maçları 30 tl.

Emre sen haklı çıktın, benzin kirli çıktı Petrol Ofisinden aldım, mavi nokta hastanesinin orada.. abi alMayın PO dan benzin anasını satayım
Motoru Rolantide 5 Bin Devirin altında kullanamadım Çünki 5 bin devirin altında İstop ediyordu

Benzini aldığım yere gittim ;
- Ayıp Yaw Dedim, Motor gaz yemiyor Stop Edecek Oluyor 5 Bin Devirden Aşağı düşürmedim Rolantiyi dedim, Yakıtınız Kirli Dedim
- Adam Cevap Bile Vermedi Dudağını Büzüp Sol Eliyle Bilmiyorum İşareti Yaptı
O kadar Çok Sinirlendim ki Vites 2 deydi, adamın Gözünün İçine Baktım, gazı sona verdim 20 saniye kadar İnlettim Orayı. Sonra Bıraktım yavaş yavaş Devriyajı gittim

yedek depoya alıp motoru çalıştırdın mı? ybrlerde yedek depo var diye biliyorum. su girmişse de aynı şey olur.

Med

servise götür, 10 dakikada temizlerler senin karbüratörü. komple bakıma sok yağını da değiş istersen. motor eski haline gelir bence.

malatya polis okulu halı sahası telefonu 238 43 23 akşam maçları 50 tl, gündüz maçları 30 tl.

dün aradım seni sordum, sen yoktun, oradaki ağabey "ha emre ! ha ben !" dedi
bende perşembe günleri 19-20 saatleri arasına malatya iplik diye abone olduk

dün aradım seni sordum, sen yoktun, oradaki ağabey "ha emre ! ha ben !" dedi
bende perşembe günleri 19-20 saatleri arasına malatya iplik diye abone olduk

hayırlı olsun. ben haftasonları 2-3 yere birden bakıyorum. sabah 7 gece 2 cumartesi ve pazar.

s.a. bnde malatyadanım bu ara bi motosiklet alacagm ama nakit param yok taksitle nasıl ve nereden alabilirim banka kredisi werecegni sanmıorm takipteyim cunki :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar