[Malatya - MT]

c.tesi gecesinden yola düştüm ve soluğu malatyada aldım. çok güzel şehriniz çok sevdim. malatyayı altını üstüne getirdim ama sadece birtane motosiklet malzemesi satan yer bulabildim işin garibi şehirde sanki tek motorlu ben gibiydim hiç motor kullanan yok antepdeki motosiklet yasağı geldi birden aklıma hemen birine sordum bir amcaya şehirde motosiklet yasağı varmı diye.

Adım başı koyulan ışıklar beni kanser etti 2 vitese geçemeden diğer ışıklara varıyosunuz. hele şehirdeki insanlar arabanın önüne kendilerini atmayı ne kadar çok seviyorlar. birine az daha giydiriyodum.

Yollarınız tek kelimeyle berbat tümseklerden çukurlardan helede yeni yapılan yollardan koplayıp zıplamaktan bir hale oldum. Anlaşılan belediyeniz çalışmayı pek sevmiyor.

fotoğraf çekmeye pek fırsatım olmadı ama bir iki kare yakaladım.
foto0064i.jpg

foto0066f.jpg

gazi aile çay bahçesi.
foto0068vs.jpg

foto0067nt.jpg

foto0061j.jpg

Belediyenizi beğenmeme sebeblerimden bitanesi.
foto0076r.jpg

ne yazik ki haklısın .. belediye sıfır , yollar sıfır

geldiğin gün haftasonu olduğu için genelde tüm motorcular toplu gezilerde oluyorlar !! ondan dolayı kimseye rastlamamışsın ... tekrar bekleriz :cat: :cat: :cat:

kimse yokmu malatyadan burda. arkadaşlar sorunlarımızı burdan paylaşabiliriz.malatyada neler yapabiliriz fikirlerinizi almak isterim motor kültürü çok geri kaldı malatyada geliştirmek lazım.

Selam

Selam arkadaslar,

ben Almanyadan Mehmet.
Size bir sorum olucakti, bir bucuk veya iki haftalik Motorsiklet kiralamak istiyorum Malatyada. Anadolu turu yapmayi düsünüyorum! Tanidiginiz güvene biliceyim bir yer varmi Malatyada?
Bir Websitesi biliyormusunuz, ben birsey bulamadim acikcasi :pale:

Yardimci ola bilirseniz cok sevinirim

saygilarimla

MUKOMOTOR haklısın :) bu yüzden bugün sizin oraya uğrayacağım , bir çayınızı içerim :)

Selam arkadaslar,

ben Almanyadan Mehmet.
Size bir sorum olucakti, bir bucuk veya iki haftalik Motorsiklet kiralamak istiyorum Malatyada. Anadolu turu yapmayi düsünüyorum! Tanidiginiz güvene biliceyim bir yer varmi Malatyada?
Bir Websitesi biliyormusunuz, ben birsey bulamadim acikcasi :pale:

Yardimci ola bilirseniz cok sevinirim

saygilarimla
kardeş malatya yı bilmem ama,antalya da var bir tane.
http://www.motoaslanko.com/tr/MotolarimizList.asp?turId=3

malatyalı hemşerilerim ben nisanın on beşi gibi adana'dan malatyaya gitmeyi düşünüyorum havalar nasıl orda. burası malum adana sanki yaz geldi :)

arkadaşlar burdan belki de ilk duyuru yapmış olacağım 2010 haziran ayının sonunda malatyada motorsiklet festivali yapılacak planlar programlar yapılmaya başlandı inşallah bu duyuru ile malatya il gurubu canlanır

Med

hadi arkadaşlar kış gelmeden bi beydağı turu yapalım
varmı iştirak edebilecek arkadaşlar

S.a. Hemşerilerim :)) bende kış bitince 150 zat veya zc almayı düsünüyorum. birlikde toplanıp geziyor musunuz? eğer öyle birşey varsa çok güzel olur

Haa bu Arada Ali Ekber Motor yani lider motor açık hesap taksiti yapıyor mu? bilen biri varmı?

A.s kardeşim Malatya [MT] pek pasif kimse yok :)
Ali Ekberin açık hesap taksit yapmasına pek ihtimal vermiyorum, belki, çok düşük bi ihtimal yapar onda da illaki memur kefil ister :) bu devirde başka olmuyo çünkü.
Dükkanın numarası 3264910 sabah bi ara sor istersen.

A.s kardeşim Malatya [MT] pek pasif kimse yok :)
Ali Ekberin açık hesap taksit yapmasına pek ihtimal vermiyorum, belki, çok düşük bi ihtimal yapar onda da illaki memur kefil ister :) bu devirde başka olmuyo çünkü.
Dükkanın numarası 3264910 sabah bi ara sor istersen.

Aradım. sordum yapıyolar ama bi yamukluk var. 150 zc nin fiyatı 1840tl adam 200tl peşinat istiyo ve kalan 1640tl yi 36 aya kadar bölerim diyo ben dedim o kadar uzatmaya gerek yok 24 yaparsak ayda ne kadar veririm diye. 1640tl yi 24 ay yapınca 104 tl ama 104x24 ediyor sana 2496 bir yanlışlık olabilirmi ya?? :pr:

Hesap hatası olmuştur kardeş yüz yüze konuşsan çözersin, 1640 ta indirim yapmasa bile, 1640/24=68.3 TL eder. 104 TL olmaz.

Hesap hatası olmuştur kardeş yüz yüze konuşsan çözersin, 1640 ta indirim yapmasa bile, 1640/24=68.3 TL eder. 104 TL olmaz.

bende öyle düşündüm çok teşekkür ederim ilgin için. yarın gidip yüzyüze konuscam. bu arada bana msn adresini verirmisin toplu gezi falan olur yada motoru alırsam beraber turlarız tabi hava şartları bırakırsa :)

Son düzenleme:
Rica ederim kardeşim. Msn hiç kullanmıyorum, ama buradan özel msj vasıtasıyla ulaşırsın her türlü,
Bu arada ben Malatyada değilim orada motosiklet sürmem imkansız bir olay :)

eskişehirde olduğunu farketmemişim ama memleketin malatya olmalı :) kış olduğu için indirime girmesini bekliyorum zat veya zc nin :rendeer:

Aynen kardeşim, Malatya memleket. Dediğin gibi ölü sezonlarda fiyat daha uygun oluyor sanırım, ne yaptın gidip görüştün mü?

Aynen kardeşim, Malatya memleket. Dediğin gibi ölü sezonlarda fiyat daha uygun oluyor sanırım, ne yaptın gidip görüştün mü?

yok görüşemedim daha. işim çok ama giderim yakın bı zamanda. bu arada 150 zat veya zc almam kesinleşti bunun için mart ayını beklıyorum. ama ikisi arasında kaldım işte ben genelde uzun yollara cıkarım malatyadan mersine gitmek gibi sizce hangisi rahat olur?

ve başlangıç olarak hangisini önerirsiniz. (ilk motorum olacak)

Son düzenleme:
Selam Malatya-MT
Ben Erzurum'a geliyorum is icin 9 ayligina.. Erzurum-MT'de, Erzincan-MT'de ses yok.

Burada birileri var mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar