Malatya-Gaziantep-Sanliurfa-Diyarbakir-Elazig-Malatya Çemberi

160 küsür resim var, bu site gezi yazılarını yayınlamak için çok güzel bi sistem yapmış. resimleri yükleyecek yer bulamadığımdan en iyi çözüm sizi şuraya yönlendirmek olacak :).

http://www.motojektif.com/trip/Maxi97/2181/Malatya-Gaziantep-Sanliurfa-Diyarbakir-Elazig-Malatya-cemberi

sym gts 250i evo, alt bagaj, arka 45 litre çanta, hanımda sırt çantası, önümde bez seyahat çantası 1050 km 165 tl yakıt yaktık. ortalama hızım 110. sollamalarda 140+ hızlar gördüm.

süper...çok güzelll..
biliyormusun?? beraber aldığımız araba da 1100 km de 240 tl yaktı...:p
ne bincem lem motosiklete?? :queen::pl:

bakıyorum yavaş yavaş, şu motoru satmadan böyle bir gezi yapamazsam gözüm açık gidecek valla :(

ayağınıza sağlık hocam, şimdiden güzel duruyor

Güzel gezi olmuş. Diyarbakırda hırsızların dadaşmamasına sevindim :) Tekerinize sağlık

Harika bir gezi olmuş,elinize sağlık abim.Bir dahaki sefere,D.bakır'a gelirseniz beklerim..Kazasız sürüşler..:))

@Samet abi: Diyarbakır'dan Elazığ'a geçerken ileri baktığımda fırtına gördüm, yaklaşık 1 saat total benzinliğinde bekledik. bi o kısımda otomobil aradım. aldığın aracın dizel olmasından da dolayı tüketim az gözüküyor, ben de lpg düşünüyorum o zaman bir daha karşılaştırırız :D

sağolun arkadaşlar, motosikletle uzun geziler yapmak bambaşka bir şey. maksisukuterle yol yapmak ise bambaşka... hanım uzunyolda otobüslerde çok kötü olur; ama motosiklette değil kötü olmak; yorulmadı bile. tabi bunda otomobil konforu sağlayan koltuklara ve amortisörlere sahip symye de borçluyuz :)

Emre boşver sen...takılıyorum..
arabam o kadar yakarken motosikletimdeki 148 tane beygir yalaktan su içer gibi içiyor benzini..ama ikisininde yeri ayrı..

hylu huyundan vazgeçmez,alışmış kudurmuştan beterdir, v.b tüm atasözlerine göre ben yinede motosiklete bineceğim...:p

MCV

Mükemmel bir iş çıkarmışsınız.Paylaşım için teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar