Hortlattık.Hortlatsak mı![]()
2014 yılında, ilk göz ağrım girdi hayatıma. Park ettim evin önüne. Anahtarı çıkarıp indim motordan arkamı döndüm ve yürürken bir gürültü duydum. Meğer bu motoru yağmurlu havada toprak zemine bırakmamak gerekiyormuş.
Hortlattık.Hortlatsak mı![]()
İlk ve şuan kullanmakta olduğum motorumu almamın üzerinden çok kısa bir süre geçmişti,yakın tanıdığım bir abimden almıştım motoru.Bir dükkana girmek için motoru bıraktım işimi hallettim çıktım kontağı çevirdim marşa bastım baktım motor çalışmıyor.Bayağı bir denedim motoru ileri geri ittim hala çalışmıyordu.Motoru satın aldığım abimi aradığım zaman "abi motoru çalıştıramıyorum" dedikten sonra ilk söylediği şey "ayaklık açık kalmış" cümlesiydi![]()
ahahaMadem ki hortlatılmış bende ekleyeyim, 2015'de felan. kış ayıydı soğuktu, motoru bahçeye koydum. 3-4 gün boyunca otobüsle gittim işe, sona güneş açtı bugün motorla gideyim dedim. arıyorum arıyorum Anahatar yok, sonra umudu kesmiştim belki bir ihtimal motorun orada düşmüştür diye, birde ne göreyim Anahtar kontağa takılı3*4 gün öyle kalmıştı
![]()
Yıllar önce ilk arkadan çekişli iki kişilik düzgün spor arabamı almışım... Yol tutuşu müthiş. Sadece yağışlı havada kayıyor, o da stabiliteyi kapatınca tabi. Bir gün akşam yağmur yağdı. Bindim gittim boş bir park alanına. Kapattım stabiliteyi. Simitler çizerekten oynuyorum. Bir yandan da dinamiklerini anlamaya çalışıyorum. Derken park yerinin ortasındaki aydınlatma direği gözüme çarptı. Hızla yaklaşıyor. Direksiyon bir yere bakıyor, araba farklı yere gidiyor, tüm tekerler kaymakta, stabilite kapalı...Sonuç: $7000