Hortlatmak bazen çok çok iyidir 
Ben motor almaya bir günde karar vermiştim hicbir bilgim yoktu motor hakkında neyse cbr125aldim mağaza sahibi dedi goturecekmisin bilmiyorum dedim kullanmayı ozaman nakliye ile gondereyim dedi bende tamam bilen biriylegonderde gösterin nasıl gidiyor diye tamam dedi ertesi gün isyerimin önüne geldi motor çocuk indirdi motoru iyi dedim anlat nasıl gidecek bu çocuk ne dese beğenirsiniz ben işe yeni başladım anlamıyorum tanıdığım motorcuda yok ozaman lar 15 gun boyunca ben ona o bana mal gibi baktik durduk bir birimize![]()
İşten çıktım, yorgundum ve E-5 trafiğini çekmemek için yanyola girdim. Epey bir süredir bu yola girmemiştim, baktım yepyeni bir asfalt var ve yol bomboş. O zaman kullandığım motor GSR600, tam onun yolu ama yorgunluktan sürat yapmıyorum. İki şeridin tam ortasında logar kapakları var, bir şekilde slalom yapmaya başladım. Nasıl farketmedim anlayamadım ancak önüme baktığımda bir altgeçite giriyordum ve 90 derece bir virajdayım. Yol yeni yapıldığı için tüm toz ve incecik kumlar geçitte birikmiş. Dik konumda iken mümkün olduğunca hızı düşürdüm ve kaldırıma yapıştım. Her gün İstanbul trafiğinde köprü geçerek en az 100 km yapıp da, bomboş bir yolda düşmeyi kendime hala yediremiyorum.