bende 151 RS ile yapardım 
İnanın ölseler kalsalar umrumda olmaz, ben artık turistlerden bıkmış durumdayım.
Bu kadar rezil bir tabaka olamaz.
İngilizlerin, rusların, finlilerin artık en ama en alt tabakası geliyor.
Bildiğiniz ya çöpçüsü, ya işsizlik maaşı alanı.
Adamın ağzında bir tane diş yok ! ama vücudu dövme dolu !
Marmarisin içine ettiler hergün kavga gürültü bilmemne.
İnanın turist insan gibi olsa evime bile alır bakarım o kadar da vefalı adamım, ama cidden ben bunlardan nefret ettim. Misafirperverlik falan da umrumda değil açıkçası.
Dayanamayıp konu dışına çıkacağım.
Adamlar çöpçü diye, işsizlik maaşı alıyor diye, hayattan zevk almasınlar yani bu mudur?
Ölsünler !
Kavga gürültü çıkmasının sebebi, diğer insanların da onlara senin davrandığın gibi davranması olmasın ?
Yani biri bana o hareketi yapsa ben de kavga gürültünün alasını çıkarırım.
40-45 yıllık motorcu bi abim anlatmıştı geçen gün.70'li yıllarda 1000 cc goldwing ile arkasına bi arkadaşını alıp bar a gitmişler.(içkili motosiklet kullanmayı oda hiç önermiyor gençken yapmış zamanında) Bar çıkışında etrafta turistler falan bizim abi biraz çakır keyif hava olsun diye teker yapıp ordan ayrılmış bi 7-8 km sonra arkasında artçısıyla konuşurken bi baktım arkadan hiç cevap gelmiyor bi dönüp bakıyım demiş ve artçı yokhemen döndüm barın olduğu yere turistler gülmekten yerlere yattılar beni görünce diyo artçıyı hastaneye kaldırmışlar
![]()
evet denize gitmiştikte.köyceğiz, ekincikmi arkadaşım?
evet denize gitmiştikte.![]()
direksiyon sınavındayız,kursun motoru yok. kursiyerlerden birisi bir sukutır ve bir de kask getirmiş. sıra bana geldi. ilk defa kask giyiyorum bu arada. neyse kaskı taktım, bayağı büyük geldi.nasıl sıkıştırılacağını da bilmiyorum, hiç çaktırmadım tabi, neyse dedim gideyim. gidiyorum, sağa sola dönüşlerde kafamı çeviriyorum ama kask hep öne bakıyo. e ben de bişey göremiyorum tabi, neyse yine çaktırmadım öyle bitirdim sınavı. e komisyondakiler dönüşlerde kafasını çevirmedi diye kırdılar 15 puanımı herhalde
![]()