- Konu Yazar
Forumda babasının yazıhanesine motoruyla daldığı yetmez gibi bir de utanmadan adamcağızın tepesine çıkan bir dostumuz online şu an ama , bunu yazmayı bırakın konuya bile bakmadı henüz
Ben şimdi yatıyorum ve ona 24 saat süre veriyorum
Süre sonunda olayı hala anlatmadığını görürsem, yarın onu ben rezil ediceml: , millet usta bildiği motorcunun ne olduğunu görsün
![]()
Kim o, çıksın ortaya ? :cherry:
Gerçekten kim o yav çıksın ortayal:
Eh, kendisi itiraf etmediğine göre, benden günah gitti gayrı
Kahramanımız, bilgileriyle bu forumda bir çok kişiyi şekillendirmiş ve foruma ciddi katkılarda bulunmuş olan coq isimli üyedir
Adamımız henüz 13-15 yaşlarındadır
Hatırladığım kadarıyla anlatayım.
Altında bir Pegueot mopet vardır.
Bir gün motoruyla babasının yanına gitmek ister ve yola çıkar.
Kanı kaynayan her gencin yapabileceği gibi, babasının yazıhanesinin önünde hızla gelirken arka tekeri sert bir frenle kızaklayarak durmak ve böylece hem babasına nasıl bir motorcu olduğunu göstermek, hem de etrafa havayı basmak ister.
Ancak yavrucağın hesaba katmadığı bir şey vardır.
Şu an hatırlamadığım bir nedenle arka fren tutmaz ve bebişko o hızla yazıhaneden içeri dalar.
Olay burada bitmez tabii.
Tam karşısında, babasının arkasında oturduğu masa bulunmaktadır.
O hızla gelip masaya toslar ve çarpmanın etkisiyle motordan havalanıp masanın üzerinden aşarak babasının kucağına konar.
coq bu olaydan sonra bunalıma girer ve motora tövbe eder
Ancak motorculuk içinde bir ukte olarak kalmıştır ve nerede bir motosiklet görse, bir kenara çekilip için için ağlayarak büyür.
Bu arada motosiklet forumlarına takılarak kendini teoride epey geliştirir ama bu yaşına kadar asla bir motosiklet alıp binmeye cesaret edemez.
Siz bu forumda coq'un hiç bir motosiklet üzerinde fotoğrafını gördünüz mü?