Zincirimi temizlemek için benzin çektim motor hortumundan, geriye takarken yere akmasın diye vanayı kapattım hortumu taktım işlemler bitti, o arada biraz benzin depolamış motor eve kadar sorunsuz gittim.
Sabah kalktım yine biraz depolamış benzini, çıktım yola böyle 3-5 km gittim yokuş çıktım çevreyoluna bağlandım düzlük bir yere geldim gaz yememeye başladı. Vana zerre aklıma gelmiyor, açtım depo full, çalıştırıyorum çalışmıyor.
Durdum sinirden motoru parçalayacam işe geç kaldım, bariyerleri yumruklayıp tekmeliyorum, çalıştırdım ve çalıştı gittim belli bir süre yine stop etti bekliyorum benzin dolduruyo, gidiyorum 60 km hızı geçince çok çabuk bitiyo. Anladım ki beni motorun az yakma hız aralığı 60-70km/h.
Şirkete geldim (pazar günündeyiz sanıyorum) pazar günü servisim kapalı diye aramamıştım, otoparka geldim telefondan saate baktım cumart. yazıyor allah karıştırdım galiba, hemen aradım servisi açtılar sordum, evladım sen dün zincir temizlerken vanayı kapatmış olmayasın dedi.
Bir rahatlama geldi bana bir sevinç geldi

eve basa basa döndüm iş çıkışı, bağırıyorum iç evladım iç yarasın sana gelişte içemediklerinide iç
2.
İşe geldim otoparka koydum motoru, sol tarafımda bmw jip var birazda yanaşık koydum sağya araba girsin diye, motorun her zaman solundan biner solundan inerim, bu sefer sağ tarafından indim ayaklığı açmıştım ama sağdan inerken motordan güç aldım motor dikleşince ayaklık yavaştan içeri doğuru yamuluyor sonra motoru bırakıyorum, kendimi sağ tarafa zor attım ayağımı sağlam basamamıştım motoruda sert bırakınca çat diye ayaklık kapanıyor motor yere düşüyor, çizik bile gelmiyor ama gösterge taşa geliyor ve 300 tl Haşırttı bilekbord.
3.
Motoru yeni aldım mahalleye geldim yeğenimi bindirdim bakıyor böyle, ama sürmüyoruz. Elektrik tuşuna basmış.
Motor stop etti çalıştırıyorum yok, benzini bitti sandım baktım şakır şakır full depo, ayaklığı açtım olmuyo vurduruyorum olmuyor.
Depoya bir yumrum içine yamuldu. Sonra aparmandan bir eleman indi tanımam etmem, tuşu açtı bak bu kilit dedi akşam diye balkondan bağırmadım keşke bağırsaydım depoyu içine yamulttun iyimi oldu şimdi dedi Bir bastım çat çalıştı sonra sinirden bida vuracaktım
3.
Bebekteyim arkadaşla gidiyorum, sahil yolunu biliyonuz çift yön git gel, ortada ince çizgi var sağ gidiş tıkalı dönüş boş gibi ileride otobüsler bir birine girmişler gidiş geliş tıkanmış. Çizgiden gidiyoruz arkadaşta önde, eleman aynaya bakmadan sola kırıyor arkadaş bacağımda hissettim arabanın sıcaklığını dedi skype'dayız o zaman. Bende arkadan kornayı yardırıyorum, sonra devam ediyorum tam geçerken benim önümede kırınca çıldırdım 80 le gidiyorduk yanlışım yoksa aynasına vurayım dışar doğuru açılsın dedim, 80 le giderken öyle olmuyormuş o dokununca ayna otobüsün üstüne fırladı
Ben bir topuk yaptım ehliyetimde yoktu, full ekipmanız robokop gibi insek ben pert ederim tek başıma ama ehliyet yok, bastım gaza yapıştırdım gidiyoruz, arkadaşa bağırıyorum hem yanımdan hem skype'dan olum adamın aynasını kökünden götürdüm kaç kaç diye, renault fluence araçtı.
Arkadaş yav he he diyo, atraksiyon yarattığımı sanıyor ben bastım uzuyorum o tin tin geliyor. Sonra birazda o bastı neyse ileride trafik başladı yavaştan tam trafiğin arasına giricez, arkadan bir araba geliyor bir aynası var bir aynası yok, sellektörler kornalar zigzag çizerek
Biz bir topuk arkadaş o zaman inandı, nasıl kaçıyoruz ama o korkudan kaç kere yeri öpecektik aralardan giderken, arabaya bak ya bizden daha seri giriyor aralara
Ordan iyi yırttık plakalar açıktı bişi olmadı.
4. Arkadaşla gidiyoruz bu islambey yokuşunu bitirince eyüp sultana doğuru gidiş yolunda solda mado falan var ışıklar var, ramazandayız döner aldık iftar yapıcaz arkadaş sağdan gidiyo tın tın, adam bir kırdı önüne arkadaşım bir bağırdı aynana bak diye adam neden bakıcam ki oradan araba geçemez diyor, arkadaşım bağırıyor lan adam geçer insan geçer bisiklet geçer hayvan geçer bakacaksın olum diyor, adam sen ne diyorsun diyor, arkadaşım bakacaksın lan dedi bir koydu ayna kırıldı ama yere düşmedi sonra arkadaş topuk, sağ üstten benzincinin ordan yapıştırdı.
Bende arkadaydım arabada bastı kovalıyor bunu tabi biraz araları açılmıştı, sonra ben arabayı solladım arkadaşa yetiştim göbek gibi bir yere geldik diyorum ki olum o adam artık asla bulamaz bizi, arkamda 1 tane araba var onunda önü siyah kaportasını boyatmış galiba, aynasıda duruyor ama yamuk kırılmış kopmamış.
Arkadaşta rahatladı, sağ çektim hafiften tık tın giderken birden bire arkada ki eleman bir gaza bastı arkadaş bir kaçtı ben şoka girdim, arkadan aradan gitti arkadaşım, adamda ordan gireyim derken sol şeritten doblo ile kafa kafaya kaldılar 1cm kaldı vurmalarına frenlediler.
Beni adam tanımıyor görmemiş beraber olduğumuzu zaten skypden konuştuğumuz için yan yana durmuyoruz uzaktayız hep bir birimze
Sonra adam bunu kovalamak için yola çıktı arkadaş kayboldu tabi yolda arıyor, ben geldim solladım önüne geçtim yavaşladım sonra beni geçicek diye hızlanıyor bende bir hızlanıyorum tekrar aynı şeridine dönüyor 30dk trolledim arkadaşa zaman kazandırdım.
Arkadaş dayısının sanayiye kaçmış adam oraya gitmemiş gitse ölüsü çıkardı
Orda arkadaşa rahat ol dediğim için adam ezecekti arkadaşımı valla
5. Bundan 1-1.5 yıl öncesinden 1 ile 5 bin km tecrubem var, arkadaş mt 07 sini verdi, 1 ci vitesde yanlışlıkla tekere getirdim ama arka frene usulca dokundum allahtan gidon düzdü hide side falan olmadım, sakince alt mahalleden döndüm geldim abi allah için al şunu benden lan dedim.
Ben 1 ci vitesde kendi motorumla gazı dibine kadar açsam hı yapıyor, bununla yarım açtım fırladı makina altımdan zaten gaz boşluğu yok ondan biraz sert abandım.
Böyle baya manyaklıklarım vardır ama çoğu aklıma gelmiyor.
Bir kızla tanıştım arkadaşımın arkadaşı, whatsapp grubumuza eklemişler, arkadaşım dedi işte şu şu konuşmalarından etkilenmiş diye bende özelden yazdım 1-2 gün sonra kızla konuştuk işte biz neyiz falan dedi oha dedim bu ne acele daha bir birimizi görmedik canlı dedim işte herşey ortada falan
Neyse peki dedim ilk buluşmamız geldi bu sarıldı öpüyor falan yok sanki biz yıllardır sevgiliyiz falan peki dedim ağırlığımı koruyorum ama ( birazdan sıçıcam )
Kızla bindik motora kemerburgaz yolundayız kızı arkama alırken sen bana güven bişi olmaz benden iyi motorcu mezarda :ASdA:
Kemerburgaz yolunda 2 cimi 3 cümü orman yolu var işte bilmiyorum tam oraları arkadaş götürdüm ama virajlar köpek gibi keskin (bizim külüstürler için)
Viraj küçük diye içten aldım bir baktım 50 katı daha büyüdü o viraj ayaklıklar sürttü lastiğin sınırı bitti artık götü kaydı dışarı doğuru motoru kaldırdım frenleme yaptım tam ucunda duruyordu ama olmadı fırladı motor çamura girdi ben fırladım motordan kaydım komple 5 6 metre çamurlu çimlerde, sonra 5 saniye geçmedi üstüme araba düştü baktım o kızmış 60 kilo falan ama yukardan düşünce ağır geliyor
Onuda havada yakalama çabaları falan filan, dedim aşkım iyimisin? ya her tarafım çamur bune yhaa dedi, dedim ama motor iyi değilll aS
Ondan 1-2 hafta sonra ayrılmak zorunda kaldım bazı sebeplerden dolayı ve arkadaş ortamında lakabım ( fena kız düşüren ) diye geçer. Olayı bilmeyenlerin yanında söylendiğinde havamdan geçilmez olayıda anlattırmam herkese
Çok mallıklarım vardı yanlışlarım vardı böyle böyle bazı şeyleri öğreniyoruz işte bakalım

aklıma geldikçe yazarım.