Bu arada şu kamp alanının konumu var mı? Bi denerim ben orayı
https://maps.app.goo.gl/Y7A8bKaDihzE5PDh8
Web sitesi:
https://tieda.gr/tr/camping-m-2.html
Belediye kampingi diye geçiyor, işletmesi belediyeye ait sanırım. Web sitelerinde Türkçe bölümü de var, zaten içeride bir sürü 34, 59 ve 22 plaka araba görebiliyorsunuz.
Arazisi geniş ve çadır yerleri düzenli, öyle aşırı dip dibe değil ve akşam 10'dan sonra ortam sakin oluyor öyle gürültü yapan etrafı rahatsız edene rastlamadık hiç, tuvalet ve duşlar Türkiyede gördüğüm kampinglerle karşılaştırınca tertemiz kalıyor, tesisler biraz eski ama askeri tesisler gibi eski ama temiz ve bakım yapılmış olduğu belli oluyor mesela duvarlarda 5 kat boya var gibi ya da yanyana lavaboların musluklarının hepsinin çevirme başlıkları başka başka demek bozuldukça tamir edilmiş. Bulaşık yıkama yerleri kocaman metal tezgah ve lavabolar da temiz, o kadar büyük arazide kalabalık kampingde bile bulaşık yerlerinde sıra beklemedim mesela hiç, yeterince var. Biz çadırın önünde kamp ocağı ile yemek yaptık ama kimi karavanların ve çok uzun süre orada kaldığı belli olan çadırların önlerinde mangal da gördüm, hatta çadırın yanına kocaman ev tipi buzdolabı, tv falan koymuş etrafı bahçe gibi çevirmiş olanlar da vardı.
Ailecek gideceğimiz zaman bir kaç ay önceden rezervasyon yaptırmak için email yazıyorum maillere çabuk yanıt veriyorlar. Girişte lumbarağzı gibi olan (karacıların nizamiye dediği) yerdeki ofis ve çevresinde wifi var ama çadır alanlarında yok. Plaj hemen çadır alanlarının önünde, güzel kumluk bir plajı var, temiz, sigara izmariti bile yok neredeyse ve şejlong satanlar falan yok, herkes havlusunu yayıp takılıyor, en az 5-10 metre yakında kimse yok sakin yani bu açıdan gençlere hitap etmeyebilir ama denizi çocuklara uygun plajı da uygun.
Fiyatları çok ucuz saylmaz ama yunanistanda başka kampinglerle benzer. 2'si çocuk 4 kişi + bir büyük çadır + araba için günlük 40 euro gibi bir şey vermiştik, aslında günlük 50 euroya otel bulunabilecekken çok gibi geliyor ama çocuklar çadırdan çıkıp 100 metre koşup denize girmeyi tercih ediyorlar.
Motorcular arasında bilinen bir yer aslında. Her orada kalışımızda Avrupa turundan dönen motorcuların sınır geçişi öncesi bir gün kalmak için uğradığını falan görmüştüm, ya da ipsaladan çıkınca bir gece orada kalıp dinlenip yola devam edenler vardı.