Makasa Böyle Girilir

ledo, doğru! adam hem sağlamış hem sollamış. hatta şeridi aşmış yolun en sağımdan. çizginin bile dışına çıkacak ama saha bulamamış...

Bende murrata katılıyorum tamamen, olayın abartılacak hiçbir tarafı yok. Bazen bende bu tarz kullanabiliyorum( tavsiye etmiyorum ve kendimi tutmaya çalışıyorum böyle kullanmamak için).

ben arabayla giderken bu vatandaş bu şekil yanımdan geçse arkasından bi ton küfür ederdim. bu hareketlerin normal olduğunu düşünen arkadaşlar trafikte yalnız değilsiniz başka insanlar ve özellikle yanlarında bu insanların çocukları, sevdikleri var. bence kimse trafikte saygı görmemekten şikayet etmesin. bu videoyu izledikten ve burda yazılanları okuduktan sonra kafesçilere hak veriyorum. insanları motosikletten soğutuyosunuz.

+100 cenkmenderes(nası gidiyo bu arada??)

sıfır sadece sıfır iyi kullandığını bile düşünmüyorum...GHOSTRİDER yazın ne hayabusa yazın imesh te ,limewire da bi izleyin bu video berbat ötesi yani 140 civarı gidio ve çok basit yaptıkları.neredeyse hepsini ve daha iyi bir şekilde arabayla yapabileceğimi de düşünüyorum.böyle kullanmak dğru deil diyenler haklı ama bi yandan da hız tutkunu olmak farklı bişi fazla tutkunken öle kolay olmuyor rahat durmak.kusura bakmayın walla tem de kolay kolay rahat durmam...bu arada söylediğim videoları izleyip ondan sonra video eleştirime cewap werin eminim aynı fikirde olacaksınız..

Paylaşımın için saol videoyu zevkle izledim,hedeflerim arasında motoru büyütmek yoktu ama vazgeçtim... kesinlikle ve kesinlikle büyütecem :pl:

Arkadaşlar kusura bakma yın Ama Ben Bunda Anormal Bişey göremdim, zaten yolda gidiş böyledir ha siz teomanın şarkısına takıldıysanız o başka :)
ilk izleyenlerdenim yorum yapıp kötü olmak istemedim ama bunda gerçekte show veya dikkat çekici bi sürüş yaşanmamış ... bir iki show yapsaydı neyse :)
Ya Motosiklet kullanıyorum, hızım var, yolumda gececek yer var peki neden bekliyeyim bir tehlike yaratmadığı süre .. bu arkadaşta her han gi bir tehlike yaratmış değil ..... :bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Wallaha ben buna yakın sürüşü (tabii ki aynı değil benim araba 1230 kg, motor ise 180 kg'ken aynı beygir gücünde! :sunny: ) 150 hp'lik turbo arabamla zaten hergün 2 defa yapmaktayım. Benim kuralım "Kimseye fren yaptırmıyorsan saygısızlık yapmıyorsundur" Zaten daha ne olduğunu anlamadan sağından solundan geçiyorsun.

Ama video iyi oldu, sabah sabah adrenalimi artırdı ve damarlarımda çoşku hissettim. :cherry:

Motorda ise kesinlikle böyle gitmiyorum. Şu anda crusier motorum var ama ileride racing alınca ne yaparım bilmiyorum. :pl:

Neredeyse yaşlanacağım, hala yavaşlayamadım. :p

Zor zanaat

Otobanda 200 km/s ile kamyon eksozu ile burun buruna gelmektense,
Dağda 40 km/s ile virajları tırmanırken doğa ile iç içe olmayı tercih edenlerdenim.

MrCool' Alıntı:
150 hp'lik turbo arabamla zaten hergün 2 defa yapmaktayım. Benim kuralım "Kimseye fren yaptırmıyorsan saygısızlık yapmıyorsundur" Zaten daha ne olduğunu anlamadan sağından solundan geçiyorsun.

O zaman hergün iki kere yanlış yapıyorsun Mrcool kardeş trafikte görüyorum bazen oyle araba kullananları. Başkalarının güvenliğini tehlikeye sokuyorlar. Herkes kendi çapında eğlenmeli başkalarının hayatını tehlikeye sokarak değil. Sen profesyonelliğine ve kendine güveniyor olabilirsin. Ama Trafikte sağından solundan geçtiğin herkes aynı profesyonelliğe sahip olmayabilir. Kazaya sebebiyet verebilirsin.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bencede abartılcak bi tarafı yok...Bide adrenalin olayına katılmıyorum adrenalin heyecan demektir heyecan yaprsanda direk kaza yaparsın!! Adam gayet sakin bence, olması gereknde bu... Hangar gibi yol zaten... Ben, 2 şeritli olan bir yolda herifin teki gazlıyor bir video da asıl onu takdir ettim ... linki bulabilirsem atarım bi ara...

bence de videoda yapılmaması gereken hareketler var, diyelim sol şeritten giden arabaların önleri ve sağ şeritleri boş olmasına ragmen yavaş gidiyolar, yavaşsan geç sağa yada sağındakinden daha hızlı isen geç sola, bu sürücülerin oldugu trafikte tabi tarafik tıkanır, tabi millet makasa girer. herkes adam gibi hızına uygun şeritte gitse kimse makasa girmez...

bence mükkemmel olmuş sunum harikaa güselll

alpinaB10' Alıntı:
AFFEERRİİNN..!! 'mi bekliyo bu arkadaş..??.. sonra diyorlarki motoru araç saymıyolar.. ulan seni insan bile saymazlar ..... :jocolor:

kardeş dediğini anlamadım ama motoru araç saymayanlara benden bi kahve söle oldumu araç neymiş bana bi açıklasınlar oki;)

sevgilerle;)

arkadaşlar adam tamam güzel bir şey yapmıyor ama tek kelimeyle istanbul trafiğine çözüm getirmiş

Arkadaşlar yazdıklarınıza inanamıyorum. Bu sürüş kesinlikle normal değildir ve kabul edilemez!
Motosiklet demek hız demek değildir!
İllede hızlı gidicem diyosan TEM yerine pistlere trafiğe kapalı alana gideceksin.
KİMSENİN HAYATINI TEHLİKEYE ATMANIZA HAKKINIZ YOK!

Kendinizi düşünmüyorsanız sevdiklerinizi ve trafikteki acemi insanları düşünün. Herkes sizin gibi tecrübeli olmayabilir.

aliberkay, senin motorunu tam olarak anlıyamadım kusura bakma dediklerine tam katılmıyorum çünkü hız sevdası olmayan bir insanın motor sahibi olmasına gerek duymuyorum bende aşırı hıza karşı olan biriyim ama bazende yapmak gerek 250 yada 300 değil ama bana 220 veye 240 gibi ibreler yetiyor gece saat 02.00 04.00 aralarında sadece otobanlarda trafik azken buda ayda belki bi defa yapıp hız ihtiyacımı karşılamak için oluyor

inana arabayla daha ıyısını yapıyorum :D

1.35 sn de pert edıyordu :D nasıl tırsıyo ama orda haaa cok keyıflendım ızleynce :D

Videoyu izledikten sonra arabaya binmeye devam edeceğimi düşünüyorum.Yazlığa ekmek almaya gitmek için bi mondial RS alırım tamam daha fazlasını düşünüyordum ama videodan sonra tırstın açıkcası

fastboy' Alıntı:
aliberkay, senin motorunu tam olarak anlıyamadım kusura bakma dediklerine tam katılmıyorum çünkü hız sevdası olmayan bir insanın motor sahibi olmasına gerek duymuyorum bende aşırı hıza karşı olan biriyim ama bazende yapmak gerek 250 yada 300 değil ama bana 220 veye 240 gibi ibreler yetiyor gece saat 02.00 04.00 aralarında sadece otobanlarda trafik azken buda ayda belki bi defa yapıp hız ihtiyacımı karşılamak için oluyor

Benim motor Kawasaki Z750S.
Videodaki güpegündüz yoğun trafikte yapılan hızı eleştiriyorum. Yoksa yazdığın gibi gece otobanda bir iki deneme yapılabileceğini düşünüyorum. Çünkü o zaman sadece sen varsın ve başkalarını tehlikeye atmıyorsun.
Ben hiç hızlı gitmedim mi? Gittim ama aynı senin belirttiğin koşullarda bomboş bir yolda ve denemek amaçlı.
Umarım demek istediğimi anlıyorsunuz. :king:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar