Ya arkadaşlar eğer bunu yapanı tanıyorsanız lütfen bana haber verin arşive bakım eğer ehliyeti ben verdiysem arabanın arkasına ''EHLİYET VERENİN Bİ KABAHATİ YOKTUR YAZAYIM'' :cherry:
sen benim üstadım olursun niyemi benim ilk 51cc 3 vites bir simsonum vardıKayıt: Mar 17, 2004
Nereden: istanbul
Motosikleti: '05 Z750S
Tarih: 2005-11-26, 22:11:52
fastboy demiş ki:
aliberkay, senin motorunu tam olarak anlıyamadım kusura bakma dediklerine tam katılmıyorum çünkü hız sevdası olmayan bir insanın motor sahibi olmasına gerek duymuyorum bende aşırı hıza karşı olan biriyim ama bazende yapmak gerek 250 yada 300 değil ama bana 220 veye 240 gibi ibreler yetiyor gece saat 02.00 04.00 aralarında sadece otobanlarda trafik azken buda ayda belki bi defa yapıp hız ihtiyacımı karşılamak için oluyor
Benim motor Kawasaki Z750S.
Videodaki güpegündüz yoğun trafikte yapılan hızı eleştiriyorum. Yoksa yazdığın gibi gece otobanda bir iki deneme yapılabileceğini düşünüyorum. Çünkü o zaman sadece sen varsın ve başkalarını tehlikeye atmıyorsun.
Ben hiç hızlı gitmedim mi? Gittim ama aynı senin belirttiğin koşullarda bomboş bir yolda ve denemek amaçlı.
Umarım demek istediğimi anlıyorsunuz.
Adam gayet normal çok rahat bir yolda sağ sol yapıyor. Anormal inanılmaz bir harekte yok. Gayet rahat geçişler.
:bounce: