Makam otomobili yerine motosiklet kullanıyor

Böyle bir haber daha okumustum :) Bi kaç büyük adam daha vardı böyle :) Tebrik ediyor saygı duyuyorum :rendeer:

kesınlıkle takdır edılecek bır davranız bırda bır makam arabasının onunden 20 eskort arkasındanda bı okadar gecıo ve makam arabaları en luksunden...kımın parasıyla alınıo onlar bızım paralarımızla vergılerle....:pr: nesse daha fazla konusursam engellenme rıskım var...:cherry:

helal olsun walla :cat: bide örnek alsalar ve yaygınlaşsa ne güzel olur :)

bence çok güzel bir sey bir bel.baskanının motosiklete binmesi hiç değilse artık araba kullananlarda anlarlar motosikletlerin es geçilen bir sey olmayacağını

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
belediye başkanımızı kutluyorum ve kazasız belasız sürüşleri diliyorum.

abi motor konusunda tek bir başkan bilirim :)
oda avcıLar beLediye başkanı
mustafa değirmenci :)
ben iLk karşıLaştığımda esmer ten kulağında küpesi aLtında gs1200 ü iLe 99 senesinde sahiLde benim bisikLetin tekerindeki örgüye bakmak için durmuştu

başkana tebrikler..
diğer tartışma konusu ise..
belediye başkanlarının s500'le dolaşmasını bana kimse açıklayamaz..
neyse..

başkanımızda kask varsa sorun yok:)

vallahi helal olsun bizim belediye baskanıda 2 araba korumayla gezsin olucak iş değil...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Elindeki imkanı en iyi şekilde kullanabiliyorsan,imkansızlıklar içinde imkan yaratabiliyorsan,aldıklarının karşılığını verebiliyorsan her zaman taktir edilirsin

:queen:polisler makam araçları felan durduramıyorya motosikletlerdede kask olacağı için arada bizde kaynarmıyız acaba

Yamaha neos 100 cc bws motoru var ondada sonuçta kalite makam aracı yerine yamaha helal sana başkan =)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar