Mahmut Hocayı Kaybettik..

Nur icinde yatsin.

Aydin Boysan ustadi da kaybettik. Hachiko bir baslik daha bekliyoruz senden..

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
Hepmizin başı sağ olsun.Bir bakıma kurtuldu rahmetli.Yıllardır yatağa mahkum yaşıyordu.Ben de yıllardan beri hep iyileşse,yataktan kalkasa da yeni filmlerini izlesek diye aptalca ve safça bir beklenti vardı.:pale: Münir Özkul'un 30 yaş üstü neslin kalbine özel bir yeri vardır.

Çocukluğumun Mahmut hocası :( Onu fakir ama onurlu bir baba rolüyle fabrikatörü fırçalarken ki sahnesiylen hatırlıyorum. Yeri dolmaz, tıpkı Zeki Müren gibi, Tarık Akan gibi, Neşet baba gibi, Barış Manço gibi, Cem Karaca gibi ... İyiler hep terketti bizi, piçlere kaldı bu dünya. Var belki içlerinde hala gidenler kadar değerlileri ama zaman işliyor, zaman daralıyor ve ben yaşlanıyorum :(
Yaşlandığımı her doğum günümde değil de işte böyle çocukluğumun güzel insanlarını kaybettikçe hissediyorum :(

Nurlar içinde yatsın bu güzel insanlar inş...

Son düzenleme:
Motosikleti
BWS 100
Allah rahmet eylesin.
Belki kızacak ama bir sigara yakalım.

2003 yılından beri koah hastalığı ile mücadele ediyormuş. Büyük eziyet çekmiştir. Kurtulmuş deyip sevindim biraz. Allah rahmet eylesin.

Koah çok sinsi ve öldürene kadar süründüren bir hastalık. Günde 16 saate kadar solunum cihazına bağlı kalmak gerekebiliyor. Sonralarına doğru bu yetmeyince gırtlaktan açılan delik, nefes borusundan içeriye hortum sokup balgamı çekmek falan.. rezil bir hastalık.

Erken teşhis ve sigarayı bırakmak çok önemli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar