- Motosikleti
- D400
- Konu Yazar
Şu haberi görmüşsünüzdür.
kadın kurye asansörü kullanmasına izin verilmediğini belirterek, darp edildiğini ve üstüne yüründüğünü vs. iddia etmiş.
üstüne darp raporu alıp , televizyon televizyon gezip show yapmış.
Başka link bulamadım fakat facebooktaki gönderiye bakınca kuryenin asansör mesgul diye asansör düğmesine bozmak istercesine hunharda onlarca kez basması (aşırı sinir oldum) yöneticinin karşıdakinin kurye bile oldugunu bilmeden basma kardeşim karşısındaki tepkisini ve üstelik darp edildim diye rapor alması tamamen mağdur edebiyatı gibi geldi.
Adam arıza moduna geçiyor diyor, kadın hala cıngarlık peşinde.
Güvenlik açısından kask çıkar demesi de gayet normal bir durum.
ha fiziksel temas olmaması daha dogru olurdu da muhtemel olmasa da abla darp raporu alırdı.
Facebookta videonun kesilmiş kısımlarını da buldum
Facebook video bağlantısı
kadın kurye asansörü kullanmasına izin verilmediğini belirterek, darp edildiğini ve üstüne yüründüğünü vs. iddia etmiş.
üstüne darp raporu alıp , televizyon televizyon gezip show yapmış.
Başka link bulamadım fakat facebooktaki gönderiye bakınca kuryenin asansör mesgul diye asansör düğmesine bozmak istercesine hunharda onlarca kez basması (aşırı sinir oldum) yöneticinin karşıdakinin kurye bile oldugunu bilmeden basma kardeşim karşısındaki tepkisini ve üstelik darp edildim diye rapor alması tamamen mağdur edebiyatı gibi geldi.
Adam arıza moduna geçiyor diyor, kadın hala cıngarlık peşinde.
Güvenlik açısından kask çıkar demesi de gayet normal bir durum.
ha fiziksel temas olmaması daha dogru olurdu da muhtemel olmasa da abla darp raporu alırdı.
Facebookta videonun kesilmiş kısımlarını da buldum
Facebook video bağlantısı