magandalık da zor iş

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben doğal karşılıyorum zamanında hepimiz yapmışızdır böyle şeyler :)
Şahsen biz 4 kişide binerdik 5 kişide şuan tabiki kimsenin binmesini istemem ama zamanında kendi yaptığımız şeyleri burda hiç yapmamış gibi göstererek yok öyle yok böyle demek te istemiyorum..
Belkide mecbur kalmıştır :)

exproler sana katılıyom bende mecburiyetten mondial 125 mt ye 7 kişi bindirmiştim valla..:farao::farao::farao::farao::farao::farao:

abi bunlar genç duruyo.ben bi zealsun chopper görmüştüm 4 kişi binmişti ve 2 bayan 2 erkek motoru kimin kullandığını çözene kadar baya uraşmıştım çok karmaşık görünüyodu.kesinlikle ciddyim arkadaşlar war böylleri:farao:

bi kerede biz böyle yaptik arkadaşim mondial vardi 151 rs 3 kişi bindik mecburiyettendi .trafiktede kimse anormal bişey gibi bakmiyodu bize normal bişey dibi:):)

Bencede o kadar da çok kötü bişi değil zamanında bende bindiriyordumm mecbur kalınca ne yapacann....hee bunu her zamanda yapmayan yok değil bi arkadaşım vardı her gördüğümde en az 2 tane kız vardı arkasında :) şeytan tüyümü var ne :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
daha bu aksam bagdat caddesinde 3 kişi binmişti kullanan erkek 2 si kız hiç birinde kask yok akıl fikir versin allah ne diyim bize yansıyo sonra

Bu Ne Saçma Hayat Bu Ne Dingin Hayat Yaaa.. Bu Ne Gopuk Hayat,bu Ne Manyak Yaşam Tarzı Bu Ne Bohem Yaaaaaaa...

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
arkadaşlar burda olay 3-5 kişi binmek değil beni yanlış anlamışsınız hani kasklar:mrgreen:

muhahah siz maganda görmemişsiniz .. küçücük uno ya 11 kişi binip yeşilköye gidip cınar ın onünde parketmiş modifiye tutkunlarının onunde arabadan resmen dökülüp inince magandalıgın ne oldugunu anladım (((((((:)

arkadaşlar 3 kişi binmişler çok ustüne gitmeyin mevzunun :mrgreen::mrgreen:

Ben doğal karşılıyorum zamanında hepimiz yapmışızdır böyle şeyler :)
Şahsen biz 4 kişide binerdik 5 kişide şuan tabiki kimsenin binmesini istemem ama zamanında kendi yaptığımız şeyleri burda hiç yapmamış gibi göstererek yok öyle yok böyle demek te istemiyorum..
Belkide mecbur kalmıştır :)

samimi bi yazı yazmışsın:cat:

herneolursa olsun kimsenin eşşek,hayvan,hıyar vb. gibi laflar etmeye hakkı yok söylenmesi gereken sözler cahillik,eğitim önemli vb. gibi olmalı !!! daha fazlasını (hakaret niteliği taşıyan) söylemeye kimsenin en ufak bi hakkı yok .. bu siteye üye olmadan önceki halimizi düşünelim , bu durumda bu sarfettiğimiz hakaretler ,bi zamanlar bizim içinde mübah olmuş olmaz mı?!! bi çoğumuzun hataları olmuştur ayrıca motosiklet dışındaki olaylarda hata yaptığımızda bunları yapmayan insanların,bizim arkamızdan --bizim yukarıdaki resimde görünen kişilere saydığımız küfürleri-- bizim şahsımıza saydığını düşünelim :silent: eminim hiçbirimizin hoşuna gitmez,diğer bir yandan bu foruma yazan bizlerin motosiklet camiasında örnek teşkil eden kişiler olduğumuzu gözönünde bulunduralım ve daha yapıcı bi dille yorum ekleyelim...bu forumdaki arkadaşlar kimler için örnek oluyor diye soran arkadaşlar varsa..
forumdaki misafirler ve google dan konuyla ilgili arama yapan insanların bunları okuma ihtimali var ...

bu arada sözlerim konuya mizahi yönden yorum yapan arkadaşlar için geçerli değil bkz. İHTİYAR..

Son düzenleme:
Bir motosiklete 3 kişi binince onun adı magandalık olmaz.
Bir motosiklete 3 kişi kasksız binince de onun adı magandalık olmaz.
Adamlar efendi efendi yollarına gidiyolar niye magandalık olsun ki?
Bu olsa olsa garibanlık olur.
Bisikletle boş arsada tur atabilmek için 2.5 tl vermeyenler bunu anlayamazlar.
Mobiletle tur atmak 10 tl. idi çok geldiği için verememiştim.
Ağabeyim vermişti mobiletle bir tur atmuştı bende nasıl bir his olduğunu ona sorup öğrenmeye çalışmıştım.
O arsayada bayram harçlığımız alıp gitmiştik.
Tabi millete eşşek hıyar maganda demek kolay geliyo dimi...
Hayat hiç öyle değil ama.

bu fotoğraf ne bi manazara gördüm inanamıcaksınız çoğunuz ama bws 7 kişi

benim yanımdan geçtiler vallahi çoğu arktı bazılarını göemedim 50 fln dı hızı sesi normal di tahminen (mantıklı açıklama : 3 kişi seleye arkadaki iki kişinin omuzuna iki kişi biride önde seleyle koltuğun arasına diğeri neredeydi göremedim ))) :D

buda bişeymi geçen gün kinetix motorda gördüm valla billa motora 5 kişi binmişler en arkada oturan tekerleğin üstüne oturmuştu en öndeki öne çokmüş diğer 3 kişide koltuktaydı bide gidişlerini görcektiniz bir sağa bir sola :queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

muhahah siz maganda görmemişsiniz .. küçücük uno ya 11 kişi binip yeşilköye gidip cınar ın onünde parketmiş modifiye tutkunlarının onunde arabadan resmen dökülüp inince magandalıgın ne oldugunu anladım (((((((:)

arkadaşlar 3 kişi binmişler çok ustüne gitmeyin mevzunun :mrgreen::mrgreen:
dimi alt tarafı 3 kısı bız depoya bıle oturtup gittiğimizi bılırız :queen: dogru deıl ama hangımız yapmadıkı bunları motoru tekere almak bunların yaptıgından cok daha tehlıkelı deılmı :bounce: sayın jess bana katılıp desteklersen sevınırım :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar