Ben doğal karşılıyorum zamanında hepimiz yapmışızdır böyle şeyler

Şahsen biz 4 kişide binerdik 5 kişide şuan tabiki kimsenin binmesini istemem ama zamanında kendi yaptığımız şeyleri burda hiç yapmamış gibi göstererek yok öyle yok böyle demek te istemiyorum..
Belkide mecbur kalmıştır
samimi bi yazı yazmışsın:cat:
herneolursa olsun kimsenin eşşek,hayvan,hıyar vb. gibi laflar etmeye hakkı yok söylenmesi gereken sözler cahillik,eğitim önemli vb. gibi olmalı !!! daha fazlasını (hakaret niteliği taşıyan) söylemeye kimsenin en ufak bi hakkı yok .. bu siteye üye olmadan önceki halimizi düşünelim , bu durumda bu sarfettiğimiz hakaretler ,bi zamanlar bizim içinde mübah olmuş olmaz mı?!! bi çoğumuzun hataları olmuştur ayrıca motosiklet dışındaki olaylarda hata yaptığımızda bunları yapmayan insanların,bizim arkamızdan --bizim yukarıdaki resimde görünen kişilere saydığımız küfürleri-- bizim şahsımıza saydığını düşünelim :silent: eminim hiçbirimizin hoşuna gitmez,diğer bir yandan bu foruma yazan bizlerin motosiklet camiasında örnek teşkil eden kişiler olduğumuzu gözönünde bulunduralım ve daha yapıcı bi dille yorum ekleyelim...bu forumdaki arkadaşlar kimler için örnek oluyor diye soran arkadaşlar varsa..
forumdaki misafirler ve google dan konuyla ilgili arama yapan insanların bunları okuma ihtimali var ...
bu arada sözlerim konuya mizahi yönden yorum yapan arkadaşlar için geçerli değil bkz. İHTİYAR..