Magandalara Ve İt Lere Karşı...

Trafikte kavga nesilden nesile aktarılan bir kültürdür ülkemizde. Ancak her yeni nesil olayı bozar biraz.

Eskiden eğer birinin yanında eşi, çocukları falan varsa ya bulaşmazlar, ya da sonradan farkettiklerinde olayı uzatmazlardı. Maksat adam ailesinin yanında zor duruma düşmesin. Kavga raconunun yanısıra erkekliğin de raconlarından biriydi bu.

Şimdi erkeklik de bozuldu, her türlü racon da.

Millete çoluk çocuğunun yanında bile pata küte dalıp üstelik ağıza alınmayacak küfürler ediyorlar.

Aahh ah, nerde o eskinin trafikte kavga eden adamları :pale:

Aynen öyle banada artislik yapan olur suçlu ama yanında karısı kızı var tamam abi diyorum uzatma git hala küfür ediyo büyüklük bizde kalsın ...
Tek olsa affetmem ama yanında kız arkadaşı karısı çocuğu olan adama bişey de yapmam haketsede

Bana biber gazi anormal gelmedi de, trafikte tartismaya girmeniz garip geldi.
Adi ustunde trafik.:)
Bir tane yol var.
Neyi paylasamiyorsunuz anlamiyorum ki!!!

herkes senden alıntı yapmış bende yapayım dedim. :cherry:

istanbul çok üniversal bir şehir ; neden ?

bir hummer 3 ile ford cargo 2524 aynı ışılarda yanyan durabiliyor veya Bağdat Caddesini kullanan ve taksime giden sarı dolmuşlar istediği varyeteyi yapabiliyor. magirusları anlatmak çok zor yaşamanız gerek.

Trafik ışıkları mı , o siviller için minibüs , dolmuş , taksiler , halk otobüsü ve hatta belediyeye bağlı otobüsler için kural yok istediğini yapmakta özgürler ,

hal böyle olunca kişiler kendi kurallarını koyuyorlar. dişe diş kana kan :cherry:

avrupada böyle mi , hayır !

mümkün mertebe toplu taşıma araçlarını tercih ediyorlar kuralları biliyor ve uyguluyorlar , yollar bomboş , korna çalan bile yok , 30 cm yüksekliğinde kaldırımın yerine çizgiler var insanlara canlı gözüyle bakıyorlar ,

kural tanımamazlık , adam kayırma , gelir dengesizliği , stres , hayat pahalılığı , yaşam standartları gibi sebebler trafikte insanların canavar olmasını tetikliyor.

bizler alıştık , taksilerde sopalar , minibüsçülerde levyeler görmeye , motorcu adam okumuş ufku açık insanlar olduğuna tabiki baharatlı spreyi tercih edecek .

Tahtakale de köşede silah çı var orada satılıyor orjinal bişey, NATO yazıyor üzerinde (sahteleri çakmalarıda varmış)

Tek kelime ile sıkılan kişinin anasını ağlatıyor,

Test edildi onaylandı !!! :)

itlere değilde atlara işe yarıyormu acaba. 1-2 saat önce, hava karanlık, yer kaygan ama yol açık, 40-50 ile iniyorum aşağı ama ara sokaktan 2 tane at fırladı önüme. bildiğin at:)
bu istanbul iyice garipleşmeye başladı yahu

Bu arada

bunun içindeki etkin madde yerine üretim sırasında yanlışlıkla sadece basınç gazı/hava basıldığını düşünmek bile istemiyorum :) :) :)

Ya Aslında Ben Biber Gazını Nerden Temin Ede Bilirim Hangi Markalar Güvenlidir Die Sormuştum Ama Kimse Bununla İlgili Bişey Söylememiş:salut::salut::salut:

Ya Aslında Ben Biber Gazını Nerden Temin Ede Bilirim Hangi Markalar Güvenlidir Die Sormuştum Ama Kimse Bununla İlgili Bişey Söylememiş:salut::salut::salut:

Ben av galerisinden almıştım tahminimce av malzemeleri satan yerlerde vardır:cat: bir ara 20 liraya kadar satılıyordu ama şimdi 10 lira civarı hatta gaçenlerde olta takımı almak için gittim yeni çeşitleri gelmiş kocaman sinek ilacı gibi birtane vardı oha dedim ::123434::böylesinide taşıyan varmı diye şaşırdım.:queen: nato diye bir marka var iyi olduğu söyleniyor..

biber gazının etkisini yasadıgım bi olay ile anlatıyım..bir gece 12 de 2 tane sarhos bana çattı kavga sırasında birisi yatırdım döverken yandan bir polis gözüme 6 7 cm gibi bir mesafeden biber gazı sıktı.. yemin ederim şaftım kayfı..öyle bir yanma hissi daha önce duymamıstım...bi 10 dk sonra biber gazının etkileri biraz azaldı ve bir baktım pantolonumdan kanlar süzülüyor..arkada kalan diğer sarhos belimin hemen altından bıcaklamış beni...biber gazının acısından hissetmedim bile :)

bende nato marka var. kadıköy pasajından almıştım, fiyatı sorduğunda 20tl derler ama pazarlıkla ilgili tek kelime söylemeyip sadece "on" dersen 10tlye alabilirsin:) hatta sağlam pazarlıkla dahada ucuza alabilirsin. tabi bu arada nerede oturduğunu bilmiyorum, nettende alabilirsin.
kalite olarak ise bilmiyorum ama geçen bir arkadaşın evinde unutmuştum, birbirlerine sıkıp vermişler coşkuyu, perişan olmuşlar tabi sonra. işe yarıyor yani:)

bende nato marka var. kadıköy pasajından almıştım, fiyatı sorduğunda 20tl derler ama pazarlıkla ilgili tek kelime söylemeyip sadece "on" dersen 10tlye alabilirsin:) hatta sağlam pazarlıkla dahada ucuza alabilirsin. tabi bu arada nerede oturduğunu bilmiyorum, nettende alabilirsin.
kalite olarak ise bilmiyorum ama geçen bir arkadaşın evinde unutmuştum, birbirlerine sıkıp vermişler coşkuyu, perişan olmuşlar tabi sonra. işe yarıyor yani:)

:cherry::cherry::cherry::cherry:
Fantazi dunyasi genis arkadaslarmis ne diyim yalniz birakma bidaha.

Bu Natoların Sahteside Warmış Sordumda Sahtemi Gerçek Mi Oldunu Nasıl Anliycaz Acaba Bi Püf Noktası Felan Warmıdır?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar