Maganda R25

Kardeşim senin yakınına bakarsa git istediğini yap ama tanımadığın kişiye bakarsa baksın sana ne kardeşim bu arada konu başlığıyla alakası yok r25 e laf atmana sinir oldum.

Vay be güzel kafa hocam eş,akraba bizdense koru bizden deyilse isterse taciz eder isterse laf atar kimene.

Konuyla alakasız olacak ama ilk defa "maranta thunder" i senden duydum kardeşim. Azcık nette araştırdım, amanın o nasıl bir motor öyle? CBR125 ile Bumoto calibrenin çiftleşmesinden doğmuş sanki :)

Önü bumoto calibre arkası cbr 125... Haaa bide gösterge de cbrdan devşirme. Bu gün de yeni birşey öğrenmiş oldum sayende :)

Bu arada konuyla alakalı olarak, sana yanlış yapan motorun modelini ve rengini değil de plakasını ezberle. Gidip aynı renk motor ve montu var diye yanlış kişilerle dalaşma sonra. Baktın bi terbiyesizlik yaptı ve durmadan devam ediyor, ezberle plakasını, beyin bedava.
Başka yerde görünce de gider insan gibi konuşur, sorarsın derdi neymiş vatandaşların :p

Dipnot: Eski bir R25 sahibi olarak bende kıl olmaya başladım bu ergen R25lilere..

250cc Güzel kaliteli bir motordu 14k kilometre birlikte olduk gidişini herşeyini beğendiğim ve kolayca sattığım hiç baş ağrıtmayan bir motordu. ağrıza olsun vs olsun hiç mi baş ağrıtmaz çok hoşuma kaçtı bir daha olsa alırmıyım belki diyebildiğim 2-3 motordan biri.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:39 ----------

Bakıyorumda Herkez ya arkasından sövüyor yada yakalarsam döverim havasında gerek yokki böyle şeylere. Bu ülkede motorcuları hiç sevmeyen bir emniyet teşkilatı var zaten hemen arayıp verin plakayı yapın şikayetinizi federaller yapacağını yapar. Suçsuzken kendinizi suçlu duruma düşürmeyin.

selamlar Ahmet öncelikle arkasından veya burdan hiç bir şekilde sövmedim. İnsanlık kuralları içinde söyledim. Ben geleyim motorla senin ailenin karının, kızının, bacının veya annenin olduğu bir ortamda biranda gazı kesip ani fren ile rölantiye düşeyim bide dönüp tip tip bakayım. Sende gel benle konuş. Türkiye böyle biyer değil hatırlatırım orası senin wonderlandın olmasın dikkat et. bir gün karşılaşırsan anlarsın ne demek istediğimi ama tabi ki'de karşılaşmazsın diye dua ediyorum. Kimse karşılaşmasın diye.

Hocam karışmayacaksın böyle durumlara, yeri geliyor böyle durumlarda alan memnun satan memnun, zamane kızları çoğu motor olmuş zaten, ha kız dönüp derseki ne bakıyorsun öküz gibi diye motorcuya cevap verirse o zaman motorcuya uçan tekme ile girebilirsin..

semtten beşiktaşa giderken ulan hepi topu 10-12 km yol la nerde bi tane r 25 görsem arkadaş numunemidir bunlar ne dir senfoni gibi hepsinde aynı ses, aynı renk , tey allam bedavamı dagıttılar la bu motoru. Adana ve civarındaki CG tayfanın istanbul versionları aq

Hocam karışmayacaksın böyle durumlara, yeri geliyor böyle durumlarda alan memnun satan memnun, zamane kızları çoğu motor olmuş zaten, ha kız dönüp derseki ne bakıyorsun öküz gibi diye motorcuya cevap verirse o zaman motorcuya uçan tekme ile girebilirsin..

Adam annesinden bahsediyor sen ne diyosun.

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
Abi sen beni yanlış anladın ironi yaptım.

yanlış anlaşılma meşhurdur bu forumda. senin mesajında konu ile doğru yönde bir eleştiri varken yani konu sahibini destekliyorken konu sahibi seni anlamayıp sana kızıp "bırakın bu işleri" dercesine yorum yapıyor.

komik dimi :silent: belkide sakin olmayı beceremiyoruz. bu arada konu sahibi haklı ama belki motorcular birisine benzettiler?

..........ben en son lise 1 deyken bir arkadaşımı korumak için dayak yiyordum az kalsın, arkadaşım o eleman ile şakalaşıyormuş meğersem. ben ne bileyim, hiç şakasına biri karşıdakinin boğazını sıkar mı sesi kesilircesine?

arkadaşımın boğazını sıkan kişiyi kolundan tuttum şiiitt noluyo dedim ama orada rezil olan ben oldum yine. o günden sonra milleti koruma işine biraz daha dikkat eder oldum.

Son düzenleme:
Sahip oldugu "mal" ile hava atana bu "mal" a tav olana allah kavuştursun derim cekilir bir kenara keyifle izlerim. Bizim bazi kelimeleri sozluk anlami dışında da bilmemiz lazim, bknz adam bknz kadin. Gunumuzde ne kadin gibi insanevladi ne de adam gibi insanevladi mevcut, o sebepten cok ses etmemek lazim. Hayvanlarin insanlardan daha yuce oldugu donemlerdeyiz cok fazla insan kiyafetli mahluklara kafa yormayin.

tvs kardeşim ben sana kız mı diyorum annem diyorum dönüp gelmiş ne diyorsun edepsiz edepsiz bana şalterlerimi attırma sabah sabah

böyle bir zihniyetle birgün senin kız arkadaşın kardeşin de vs sağlam sıkıştırılır tecavüze bile gidebilir; kızlar genelde korkuyorlar böyle durumlarda kimse bişey demez diye susarlar genelde. üzülürsün böyle dediğine ki inş olmaz...

r25 çıktı mertlik bozuldu :) her olayın altından r25 çıkmaya başladı.Bende mi r25 alıp ünlü olsam artık belkide zamanı gelmiştir :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
artık şu devirde ahlaka dair hiç bir şey kalmamış.:farao:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar