Maganda R25

Dün başımdan geçen bir olayı analatmak isterim. ilk olarak Dün gece Bursa/Gemlik/Kumla'da artçısı ile siyah R25 arkadaş burdaysa ona selam olsun. Umarım karşı karşıya gelmeyiz. Bakın Bende motor kullandım ama sport bir makinayla geçerken yanda yürüyen kızlara öküzleşmişcesine dönüp bakmadım. hep derdim benimde annem var. dünde böyle bir olay oldu ben bakkala girdim anne sen bekle dedim bi baktım r25 geçiyor hızı 50 falan var biranda yavaşladı 10 km falan düşüp nerdeyse rölanti ile geçerken kafası koparcasına arkasına döndü artçı ile sinirlerim attı şeytan koş bir tane vur su motora dağıt kafalarını dedi ama uymadım motora acıdım. Bak eğer bunu okuyor ve burdaysan Ayıptır kardeşim altında ne olursa olsun yolda giderken kafanı koparırcasına elalemin karısına kızına bakma hakkı vermiyor sana. kimse ben gibi sakin olmaz bakkala kredi kartını vermemiş olsam bende olmazdım.. umarım bir daha karşılaşırız burası küçük yer ama bu sefer konuşmam bilgilerinize duyrulur...

Haklısın, iyi güzel diyorsun da abi, motoru kesiciye sokunca şehirdeki tüm kızlar bize aşık oluyor biz ne yapalım(!).

Haklısın, iyi güzel diyorsun da abi, motoru kesiciye sokunca şehirdeki tüm kızlar bize aşık oluyor biz ne yapalım(!).

bak canım kardeşim ben burda size aşık olan kızları bakanları demiyorum dikkat edersen. yaptığın çok bi marifetmiş gibi savunma istersen ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:51 ----------

bak canım kardeşim ben burda size aşık olan kızları bakanları demiyorum dikkat edersen. yaptığın çok bi marifetmiş gibi savunma istersen ?

benim altımda hyo gt250r'da oldu R25'te Marhanta Thunderde Ninja'250 de ama ben dönüp hiç birinde milletin karısına kızına bakmadım. anlatmak istediğimi yanlış anlıyorsun

Dün başımdan geçen bir olayı analatmak isterim. ilk olarak Dün gece Bursa/Gemlik/Kumla'da artçısı ile siyah R25 arkadaş burdaysa ona selam olsun. Umarım karşı karşıya gelmeyiz. Bakın Bende motor kullandım ama sport bir makinayla geçerken yanda yürüyen kızlara öküzleşmişcesine dönüp bakmadım. hep derdim benimde annem var. dünde böyle bir olay oldu ben bakkala girdim anne sen bekle dedim bi baktım r25 geçiyor hızı 50 falan var biranda yavaşladı 10 km falan düşüp nerdeyse rölanti ile geçerken kafası koparcasına arkasına döndü artçı ile sinirlerim attı şeytan koş bir tane vur su motora dağıt kafalarını dedi ama uymadım motora acıdım. Bak eğer bunu okuyor ve burdaysan Ayıptır kardeşim altında ne olursa olsun yolda giderken kafanı koparırcasına elalemin karısına kızına bakma hakkı vermiyor sana. kimse ben gibi sakin olmaz bakkala kredi kartını vermemiş olsam bende olmazdım.. umarım bir daha karşılaşırız burası küçük yer ama bu sefer konuşmam bilgilerinize duyrulur...

Kardeşim senin yakınına bakarsa git istediğini yap ama tanımadığın kişiye bakarsa baksın sana ne kardeşim bu arada konu başlığıyla alakası yok r25 e laf atmana sinir oldum.

Son düzenleme:

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:51 ----------

benim altımda hyo gt250r'da oldu R25'te Marhanta Thunderde Ninja'250 de ama ben dönüp hiç birinde milletin karısına kızına bakmadım. anlatmak istediğimi yanlış anlıyorsun

Abi sen beni yanlış anladın ironi yaptım.

Kardeşim senin yakınına bakarsa git istediğini yap ama tanımadığın kişiye bakarsa baksın sana ne kardeşim bu arada konu başlığıyla alakası yok r25 e laf atmana sinir oldum.

Adamın ismini cismini bilmediğim için kullandığı makinayı koydum nerden bakarsan ordan anlarsın. bende bende benim yakınıma baktıkları için böyle diyorum dikkat edersen.

beyler hiç kusura bakmayın, R25 e açık egzoz takıp harbi eziyet ediyosunuz insanlara. beşiktaşta da var bir iki böyle karaktersiz. ne zaman görsem artçısıyla birlikte karı kıza egzoz patlatıp duruyolar. bak altında güzel makine olur arada bi yaparsın şeklini, o da karı kıza değil. ulan pancar motoru gibi ses çıkaran alet ile 2 km cadde boyunca hatatata pat pat hatata pat pat hatata pat pat. vallahi sövüyorum arkalarından yalan yok.

Konuyla alakasız olacak ama ilk defa "maranta thunder" i senden duydum kardeşim. Azcık nette araştırdım, amanın o nasıl bir motor öyle? CBR125 ile Bumoto calibrenin çiftleşmesinden doğmuş sanki :)

Önü bumoto calibre arkası cbr 125... Haaa bide gösterge de cbrdan devşirme. Bu gün de yeni birşey öğrenmiş oldum sayende :)

Bu arada konuyla alakalı olarak, sana yanlış yapan motorun modelini ve rengini değil de plakasını ezberle. Gidip aynı renk motor ve montu var diye yanlış kişilerle dalaşma sonra. Baktın bi terbiyesizlik yaptı ve durmadan devam ediyor, ezberle plakasını, beyin bedava.
Başka yerde görünce de gider insan gibi konuşur, sorarsın derdi neymiş vatandaşların :p

Dipnot: Eski bir R25 sahibi olarak bende kıl olmaya başladım bu ergen R25lilere..

Son düzenleme:
R25+Aksiyon Kamerası+Genç Sürücü ülkede ki motosiklet nefretini ikiye katladı.

Bakıyorumda Herkez ya arkasından sövüyor yada yakalarsam döverim havasında gerek yokki böyle şeylere. Bu ülkede motorcuları hiç sevmeyen bir emniyet teşkilatı var zaten hemen arayıp verin plakayı yapın şikayetinizi federaller yapacağını yapar. Suçsuzken kendinizi suçlu duruma düşürmeyin.

DKN

r25 görünce saklanacak delik arıyorum. sevdiklerimi göz görmücek şekilde perdeleme yaparak koruyorum

yamaha " biz fiyatları yükselterek elit kullanıcıyı hedefliyoruz" demişti birine. baya güzel kullanıcı kitlesi edinmiş...

Yarın bir gün anana, bacına ,eşine birisi yanlış bir şey yaparsa ve etraftaki esnaf kurtarırsa , esnafa neden kurtardınız mı diyeceksin ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar