Madem seitede sansür var bizde ona göre davranalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selam bu motovizyonla ilgili sitenin yapmış olduğu şeyler cidden düşündürücü, sanırım burası bir motorsiklet sitesi değil sadece motorsiklet firmalarından para alan bir site, çünkü bir sürü insan yorum yapıyor, herkes orayala ilgili şikayetini bildiriyor ve mod lar o konuyu kilitleyip (üstelik yorumlarıda silip) herşeyin üstünü örtüyor ve asparagaz haberlerin çıkma olasılığı yüzünden diyor. Bir kişi karalama için yazar, 2-3 belki 4 ama orda kaçtane cevap vardı saydınızmı?

Sanırım burası sadece iyiyi güzeli konuşmak için bir mekan, kimse şikayetini dile getiremez. Neyse bu mesaj yüzünden üyeliğim de silinecektir muhtemelen. Ama çokda umrumda değil açıkçası. Herpinize saygılar sevgiler.

Umarım mesajım silinmeden yeterince kişi tarafından okunur.

ben okudum hoca, umarım böyle değildir işin iç yüzü, yani sanmam, beklemem, kondurmam, ümid etmem,

Yok canım bizler medeni insanlarız,eleştiriye açık,özeleştiri mekanizmasının gerekliliğine inanan ve bu şekilde büyüyen bir topluluk olduğumuza inanıyorum.

tolgataşdemir arkadasımı destekliyorum.motovizyon hakkında şikayetlerın dile getırıldıgı bır topıgın acıldıgını hatırlıyorum o baslık gereksız yere sılındıyse gereksız olmasa bile bir şikayet topıgı ıdı silinmesi hiç dogru bir davranıs değil.umarım modoratörler gereklı acıklamaları yaparlar.eleştirilmeyi öğrenmek gerek

İhtiyar arkadası böle şeyler sölemekle olmas göstermekle olur.Bende kendı adıma dıyım ozaman elestırye acık bir insanım özeleştirimi yaparım ama ufak bir eleştırıde hemen savunma yapıyım ozaman söledıklerımle yaptıklarım çelişmez mi.en sevmediğim insan tipidir eleştirmeyi kaldıramayan insanlar

Son düzenleme:
o zaman her isteyen istediği firma hakkında asılsız iddialar ile gelir söyleyeceğini söyler çamur atılır izi kalır.
daha önce şikayetçi olunan firma ile ilgili başlık altında firmanın yapmış olduğu açıklama var. eğer çok haklı olduğunu düşünüyorsan yasal olarak hakkını ararsın. buna kimse engel olamaz.

benim bu konuda bir fikrim yok, şikayetlerle ilgili birçok topic okudum ama kilitlenip kilitlenmediği hakkında birşey bilmiyorum.
Umarım bahsettiğin gibi birşey yoktur.:pale::silent::wiinkk:

Konuyu başka bir arkadaş açmıştı ama aynı şikayetleri bende yaşamıştım, bu firma ile sorun yaşamayan neredeyse yok, ve topic kilitleniyor tüm mesajlar siliniyor. Bunlar yapılmaması gereken şeyler diye düşünüyorum.

o zaman her isteyen istediği firma hakkında asılsız iddialar ile gelir söyleyeceğini söyler çamur atılır izi kalır.
daha önce şikayetçi olunan firma ile ilgili başlık altında firmanın yapmış olduğu açıklama var. eğer çok haklı olduğunu düşünüyorsan yasal olarak hakkını ararsın. buna kimse engel olamaz.

Bir firma hakkıında yukarıda dediğim gibi 1-2-3 hadi 4 kişi aynı dertler le gelsin, tamam senin dediğin gibi çamur at izi kalsın diyelim, ama o firmayla sorun yaşamayan kalmamışsa, ve bunu bu sitede dile getiremiyorsak, bence ortada yanlış bişeyler vardır.

Son düzenleme:
o başlıktaki eleştirilerin tamamını bende okudum.kötü servis veya ayıplı hizmet veren firmaları birbirimizle paylaşmamız gayet doğal fakat yazılarda bazı ağır ifadelerde vardı gerçekten mahkemelik olsa iş yapar cinstendi.silinip silinmemesi belki daha önce site yönetiminin canının yandığındandır

moderatör eğer isterse yazıdaki ağır bölümleri çıkartabilir, konuyu kilitleyip tüm mesajları silmek başka birşeydir, konunun moderasyona uğraması başka birşeydir.

Bende bir sitede moderatörük yapmaktayım, (bilgisayarlarla ilgili bir site) Ama bu tarz uygulamalar kesinlikle yapılmaz.

Selam bu motovizyonla ilgili sitenin yapmış olduğu şeyler cidden düşündürücü, sanırım burası bir motorsiklet sitesi değil sadece motorsiklet firmalarından para alan bir site, çünkü bir sürü insan yorum yapıyor, herkes orayala ilgili şikayetini bildiriyor ve mod lar o konuyu kilitleyip (üstelik yorumlarıda silip) herşeyin üstünü örtüyor ve asparagaz haberlerin çıkma olasılığı yüzünden diyor. Bir kişi karalama için yazar, 2-3 belki 4 ama orda kaçtane cevap vardı saydınızmı?

Sanırım burası sadece iyiyi güzeli konuşmak için bir mekan, kimse şikayetini dile getiremez. Neyse bu mesaj yüzünden üyeliğim de silinecektir muhtemelen. Ama çokda umrumda değil açıkçası. Herpinize saygılar sevgiler.

Umarım mesajım silinmeden yeterince kişi tarafından okunur.

Konu ile ilgili açıklama yapıldı. (burada)

Firma E-posta ile konu hakkında bilgilendirilmiştir. Her iki tarafı dinlemeden yapılan tüm yorumlar yanlıştır. Firmanın cevabi yazısı sitede aynen yayınlanacaktır. Unutulmaması gereken en önemli husus rekabet ortamı içinde bazen asılsız asparagas şikayet yazılarının tarafımızdan tespit edilmiş olmasıdır.
Saygılar Mt Yönetimi

Motovizyon yukarda ki konu hakkında yolladığız maile cevap vermiştir.

Öncelikle Motosiklet.net Yönetiminin göstermiş olduğu hassasiyet için teşekkür ederiz.

Üye arkadaşımızın yazmış olduğu şikayet yazısına gelince , Yazı baştan sona Abartı ve Hayal ürünü şeylerle yazılmış ve yazı şikayet vasfını aşmıştır.Bu Şikayet forumunda bu Abartılı şikayetin devamında bir çok kullanıcı asılsız ve iftira dolu suçlamalarda bulunmuş ancak Motosiklet.net yöneticileri ivedi olarak bu yazıları kaldırmıştır.Ayrıca bu forumda 4 ayrı yazı yazan bir üyede şirketimize gelerek özürlerini bildirmiştir.
Şikayetinize gelince Kendi yazınızda belirttiğiniz gibi şirketimizin Yoğun olduğu bir saatte gelip motor fiyatlarını almışsınız bayan personelimiz fiyatları size söylemiş 2. el bir motorun Kilometresini sorduğunuzda Ofisteki yazılı listeden motosikletin Kilometre bilgisine bakmaya gitmiş ve size gerekli bilgiyi vermiştir. Siz dışarı çıkıp tekrar içeri girerek Bizimle ilgilenen yokmu neden bilgisiz bir satış temsilcisi bayanı bizimle muhatap ettiniz diye bağırdığınızda sizinde söylediğiniz gibi bağırarak cevabınızı almışsınız. Personelimiz 2.el Motorlarımızın kilometre bilgisini ezberlemek zorunda değildir.Bu arada Şirket sahibi Hakkında Öğlen vakti kafayı bulmuş bozuk kaskı satmaya çalışacak gibi saçma sapan hayal ürünü şeyleri kafanızda üretmişsiniz ve yazmışsınız.Bahsettiğiniz Nolan Kask bozuk değil Nolan için üretilmiş olan Bluetooth kitin kaska montaj işlemidir.Burda bile nasıl bir saptırma yaptığınız ortadadır.Bu yazıyla Şirketimize Şikayet değil karalama ve iftira atmışsınız.
Şirketimizden Motosiklet ve Hizmet alan Binlerce müşterimize nasihatta bulunmakta sizin haddinize değildir.
Şirketimizden Ürün ve Hizmet alan Müşterilerimiz herhangi bir sorunları veya şikayetleri olduğunda öncelikle bunu şirketimize iletirler ve sorunları çözülür.
Şirketimiz Tüm eleştiri,öneri ve şikayetlere her zaman için açıktır.Ancak bunlar ahlak sınırları çerçevesinde abartılmadan karalamadan hayal ürünü şeyler üretilip yazılmadan olmalıdır.

Bundan sonra Tescilli Markamız olan “MotoVizyoN®” için asılsız suçlama ve karalamalarda bulunanlar hakkında Hukuk Müşavirlerimizin gerekli yasal işlemi başlatacağını bildirir.

Şikayet sahibi arkadaşımızıda Babasıyla birlikte tekrar şirketimize Tatlı bir Kahve içmeye davet ediyor konuyu tatlıya bağlıyacağımızı umuyoruz.

Tüm motosiklet Kullanıcılarına Güvenli, Sağlıklı, Mutlu bir Sezon geçirmelerini temenni ederiz.

Saygılarımızla MotoVizyoN ®

----------------

http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/32481-sitede-sansurmu-war-banami-oyle-geliyor.html
Motosiklet.net sitesi üyelerinin sorunlarını çözmeye çalışmaktadır. Firmalar hakkında doğruluğu kanıtlanmamış bilgileri forumda yayınlamak site kurallarımıza uygun değildir. Biz görevimizi yapıp şikayetinizi firma yetkililerine ilettik kendileri de mesajımıza cevap verip konu ile ilgilendiler. Bu aşamadan sonra yaşadığınız herhangi bir olayı firma yetkilleri ile aranızda çözebilirsiniz.

Herhangi bir alanda kisileri,kurumlari,kuruluslari veya devlet'i küçük düsürecek resim,yazi,alinti vb. seyler kesinlikle yasaktir.Bu gibi durumlarda uyari yapmadan üyeyi forumdan silme hakkimiz saklidir.

Moderatör (forrap)
Burası her türlü eleştriye açık bir site,ancak bir o kadar da deneyimli bir site.Daha önce den de benzer olaylar oldu,inanın MT Yönetimi bu konuda çok bilgilidir,bu konu mütevazilik gerektirmez.
Gelelim o topice,site yöneticilerimizden BBRR (ki kendisi bu tür durumlarla en yakından ilgilenen yöneticidir,sonuna kadar da üyelerin yardımına koşmuştur bu konunun örnekleri sitede mevcuttur) durumu firmaya bir maille bildirmiş,iki tarafında yazışmaları kalacak şekilde olayı aydınlatmıştır.
Her ihtimali düşünmek zorundayız,şöyle düşünün biz her üyemizin ya da her firma nın her an yanında bulunamayız,aralarında ne geçer ne geçmez tam anlamıyla bilemeyiz.Daha önce de asparagas,firmayı kötüleme amaçlı çeşitli yazılar maalesef ki forumumuzda yer aldı.Bunların asılsız olduğu bir şekilde tespit edilip kaldırıldı,ancak ya bu kaldırılıncaya kadar geçen süreçte yazılan yorumlarla firmanın gördüğü zarar ne olacak hiç düşündünüz mü ?

Bakın o bahsettiğiniz topicten bir yazı;
quaresma nickli üyenin mesajından alıntı;
Eleman Bi Tane Defolu Nolan Kaski Tamir Etmeye Calisio,baska Birine Itelicek Gunun Birinde Ama 4 Trilyonluk Adam Yani Ole 3 Kurusluk Isler Yaptigina Bakmayin.yani Mesguliyeti Ordan Geliyor.biraz Kafayi Kullansa 200 Liralik Bi Kasktan,bi Vespa Satarak Daha Fazla Kar Edebilecegini Kavrayabilirdi.

Motovizyon'un mailinden;

Bahsettiğiniz Nolan Kask bozuk değil Nolan için üretilmiş olan Bluetooth kitin kaska montaj işlemidir.

Orada kask a tam olarak hangi işlem yapıldığını bilmeden böyle bir yazı yazmak büyük cesaret ister.N com kaskları sanırım herkes az çok biliyordur,peki neden ncom bir kaska bluetooth kitini takma olasılığı üzerinde değilde direk olarak kaskı tamir ettiğini öne sürülmüştür?Emin olunmadan bu doğru bir şey mi ?Orada onlarca yorum yapıldı bu yazının eşliğinde,bir yazı yazdığınızda bu yazı sizden çıkıp ap ayrı boyutlara taşınır.Herkes o mesaja göre birer ikişer kelime yazdığında bile o firmanın itibarı tahmininizden çok zedelenir.
Bizim asıl amacımız burada seviyeli ve dürüst bir ortamı oluşturmak ve bunun devamını sağlamak.Bunun için de gerek MT yönetimi gerekse üyelerimiz olsun çaba içerisindeyiz.
Doğru sonuca ulaşmak için iki tarafı da dinlemek gerekir,hiç bir zaman tek taraflı yapılan yorum sağlıklı olmaz.
Orada hem quaresma(ki kendisi sitemize yeni üye olmuş ve maalesef ki tanıma safhasını henüz geçememiştir,an itibari ile 4 mesajı bulunmaktadır) nickli arkadaşımızın yazısı kalmıştır hemde onun yazısına cevaben gelen Motovizyon un yazısı kalmıştır.
Halbu ki o başlıktaki yazıların hemen hemen hepsi o mesaja gelen yorumlardır.

Biz hiç bir zaman bir firmayı savunmadık,kaldı ki motovizyon sitemize reklamı dahi olan bir firma değildir.
Burası üyelerinin yanında olmadan sadece firmaları destekleyip firmalardan bir çıkar gelebilir diye düşünebilecek kadar kalitesiz bir platform değil.
Dediğim gibi tek amaç,gerçekleri iki taraflı olarak gösterebilmektir.

Saygılar

Yani siz bu mailde yazılanları milletin yaşadıklarına karşılık olarak koyup insanların abartılı yazdığını düşünüyorsunuz. Çok güzel aynen devam edin. Başka birşey söylemiyorum artık, o kadar insan abartılı şeyler yaşamış hatta bi kısmı gidip hatalı oldukları için özür dilemiş.

Ben cevabımı aldım teşekkür ederim, bu sitedeki yönetime de reklam verenlerdende allah razı olsun diyorum. Sağolun varolun iyiki varsınız. Sayenizde böyle firmalarda milletimiz rezil olmaya devam edecek.

@tolgatasdemir tam olarak duymak istediğin nedir? moderetörün yazısında anlaşılmayan nokta nedir? nolam Ncom için ki montajını bir başkasına ayıplı mal kitlemek olarak nitelendiren yazıya firmanın cevabı mı?

Tamam birşey demiyorum, ben kimseye ayıplı mal satıyorda demiyorumki. Nolan için Ncom kiti takmak mantıklı bir cevap. Duymak sitediğim şeyle bir alakası yok, mesajların gönderilme dakikalarına bakarsan ben cevabımı yazdığım sırada mod arkadaş cevabını yazıp göndermiş.

Burada ufak bir sorunu tespit etmiş olabilirmiyim acaba?
X firması cevap verip, kendince mantıklı bir açıklama yaparsa eyvallah!
Ama bir katılımcımız tersi bir şey yazarsa, Şüpheli kabul edilecek?
E tabi firmayı kaybetmemek, kazanmak, iletişim içinde, sorun çözücü pozisyonda tutmak önemli. Ama farzedelim ciddi bir sorun yaşamış üyemizi kaybedersek de kaybederiz ne olacak yavv..mı?
Bu mekanın firmalar temsilciliği olmadığı gibi, önüne gelenin her istediğini iddia edebildiği bir yer olmadığı da açık.
Bu arkadaşımızı firma kahve içmeye davet etmiş, ne güzel işte. Kardeşimiz gider derdini anlatır, sonucu yine yazar. Bakarız bakalım Doğru ne imiş:cat:
Üyelerimizi de kaybetmeme adına forumun devamı önemli bence. Medeniyet adam gibi kavga edebilmektir demiş Churchill. bakarsınız biz de becerebiliriz:p
Herkese iyi akşamlar, kazasız belasız sürüşler dilerim.:rendeer:

Moderatör (forrap)
 Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
Sebep:  Konu hakkında yine bu gün açılan başlıkta(konu hakkında ilk topici açan üyemizin açtığı) gerekli açıklama site yöneticisi Skullhunter tarafından yapılmıştır.Bizim amacımız sorun yaşayan üyemizle firma arasındaki problemin çözümü yolunda adım atmaktır.Karşılıklı mailler atılmış,durum hakkındaki yorumlar alınmıştır.Bunun haricindeki devam eden karşılıklı bütün atışmalar yapıcı değil yıkıcı olacaktır.Biz firma ile ilgili bağı kurmuş,kendileriyle mail yoluyla irtibata geçmiş bulunmaktayız.Her iki tarafında karşılıklı görüşleri yayınlanmış,olayın içinde olmayan kişilerce konunun sapma noktasına gelmesini önlemek amacıyla konu kilitlenmiştir.İleriki safhalar üyemiz ve firma arasındaki görüşmeler sonunda ancak sonuca ulaşacaktır.Forum kurallarında bu konu hakkında yeterli bilgi mevcuttur(bakınız madde 13).MT daha önce de benzer konularda sergilemiş olduğu tutumuyla değerlendirilebilinir.
Saygılar
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

Süper Moderatör (BBRR)
Forrap durumu çok iyi özetlemiş..Firma yetkilisi direk beni telefonla aradı .. Kendisi konuya ayrıca mail yoluylada cevap vereceğini iletti .. dediğinide yaptı.
tolgatasdemir
seni ve diğer yorum yapanları çok daha akıllanmış gördüm .. noldu firma hukuksal işlem yaparım dedi diye biraz daha dikkat etmişsin yorumlarında ..bozuk kaskı kakalıyolar falan demiyosun madem inanıyodun bu kadar iddaana neden geri aldın bu kadar kolay..yok yalan atıyolar kask kırıktı tamir ediyolar desene

İnsan karalamak hele hele yıllarca emek verilerek bina edilmiş bir firmayı karalamak bu kadar kolaymı..

Neler dendi senin o yazdığın yazıdan sonra ..

Kafası iyiymiş öğlen öğlen ne içmişse???

Zaten kara para aklıyolar amaçları motor satmak değil

Kimse bu şirketten motor almasın !!!!!

kusura bakmayında ben motovizyon kadar terbiyeli cevap vermezdim gibime geliyor..verirdim mahkemeye çatır çatır tazminatımı alırdım.
Zaten bu yazının arkasına aynı söylemler devam ederse yapacağı budur.

aynı uslübü bize karşıda kullanıyo olman beni burada motovizyonun haklılığı konusunda ikna etti .. defalarca garantide sorun yaşayan üyelerin sorunlarını firmalar ile yazışarak çözdüm ...senin olayındada aynı bu şekilde düşündük ..yani sen iddaaa ettin sana inanarak firmayı olay hakkında bilgilendirdik.. konunun kilitli kalması gelecek asılsız iddaaları engelleme amaçlı .. Biz bu güne kadar sorumlu yönetim anlayışımızla hiç bir yaptırıma muhattap olmadık ..ama bazı üyelerimiz atmasyon ve asparagas haberler yüzünden tazminat ödedi
hatta bazı üyelerin firmalar hakkında yazdıkları özür yazılarınıda sorumlu yömneticilik anlayışımız gereği yayınladık..

Üye motoru ile ilgili sorun yaşamış banane gitsin çözsün demedik ..üye şikayetçi olmuş aman babane demedik .. gördüğün gibi atılmamışsın .. neden atalımki .. sansür ayrı birşeydir..hakareti önlemek başka bir şey..

Aynı özgürlükler gibi senin özgürlüğün benim özgürlüğümün başladığı yerde sona erer . ben özgürüm istediğimi yaparım mantığı yoktur burada .

Mt gözünde her üye değerlidir. MT her üyesine mevkisine , sosyal durumuna bakmaksızın eşit muamele yapar.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar