Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

sitede sansurmu war banamı oyle geliyor?

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    03 Nisan 2007
    motovizyon hakkımdaki sikayeti olayı yasadıgımın gunun gecesinde 12 civarları yazdım.ertesi gun 9 civarlarında baktıgımda 2 sayfa yorum wardı.bu yorumlar icinde motovizyonla ilgili benzer olaylar yasan arkadaslarda wardı.hepsi basından gecenleri garip olayları yazmıs.eldiven almaya gidip ilgilenilmedi die cıkanından tutunda 600 km bakımını kaldırımda yaptıkları icin bi daha ugramayanına kadar.sora aniden butun yorumlar silinip motovizyona bilgilendirilecek diyerekten konu kilitleniyor ve motovizyonun maili eklenip topic kilit altında tutuluyor.eger niyet 2 tarafıda dinlemekse baskalarının sikayet yorumları kaldırılmaz we firmadan gelen yanıt ustune yorumlar devam eder.sayet mod lardan birisi fln motovizyonu tanıyor we korumaya calısıyorsa bu tip sonuclar ortaya cıkabilir diye dusunuyorum.

    oncelikle ben adamları tanımam etmem,isim gucum farklı rakipleri degilim,yani bosu bosuna oturupta adamları karalama kampanyası baslatıcak bi durumum yok kaldıki hafta basında vespa aldım ve bana en yakın servis motovizyon.ustune ustluk ben sadece yasadıgım olayı anlattım sadece yaptıkları yanlarına kar kalmasın diye ve kimseye yorum yapın seklinde bi ricamda olmadı ama bi gunde 2 sayfa yazı cıktı,aralarındada birsuru sikayet.hala art niyetli oldugumu dusunenler warsa 5-6 ayrı profil olusturup hepsinden uydurma hikayeler yazmıs olabilir fln denebilir.

    bu yazının ustune baska bi yazı yazmyacagım ve siteyide takip etmeyi bırakacagım cunku forumlar ozgurce dusuncelerin paylasıldıgı yerlerdir.

    firmadan gelen maille ilgili bi kac duzeltme yapmam gerekli.
    1-oncelikle yazının abartı oldugunu ustune basa basa belirtmeye calısmıssın ama bu o gun senin verdigin tepki yanında cok abartısız bi yazı.
    2-yogun oldugun saatte dukkanında kimse yoktu bizden 3 dakika sonra bi arkadas gelip yolda kaldıgını soyledi,galiba ona birini yolladın ve yolda kalanlardan biri ve biz dukkandaki yegane musterilerindik.ustune ustluk ugrastıgın seyin bir kask oldugunu sende soylemissin.ne kadar muhim nir olaydırki dukkana gelen musteriyle ilgilenmekten kaska aparat takmak daha onemli ve daha oncelikli bir istir.
    3-bayan kmleri size sordu listeden bakmadı ve bize soyledi arkasından teknik bilgi istedigimiz zaman yanımızdan kactı ve bilgisayar basına dondu.o sırada biz dısarı cıkmadık ztn bayanla birlikte dısardaydık bayan kacıp gidince bizde yeniden dukkana girdik.
    4-babam buraya bakan yokmu diye bagırdı,yani sizin dediginiz gibi "Bizimle ilgilenen yokmu neden bilgisiz bir satış temsilcisi bayanı bizimle muhatap ettiniz diye bağırdığınızda sizinde söylediğiniz gibi bağırarak cevabınızı almışsınız" seklindfe olmamıstır.simdi abartının kimin mahsulu oldugunu belki daha iyi kavrarsınız.
    5-konusma sırasında size arkadası yolladım ya dediginizde yolladınızda bir sey bilmiyorki dedigimizde tamam sizde haklısınızda niye bagırıyorsunuz dediginizi hatırlayabiliyormusunuz.
    6-ben kimseye nasihatta fln bulunmadım sadece basımdan gecen komik bi olayı yazdım ve herkese allahtan yardım diledim.elestirilere acıgız gibi buyuk sirket lafları kullandıgınız yazınızda dayanamayıp normal halinizi ortaya koymussunuz.

    Şirketimizden Motosiklet ve Hizmet alan Binlerce müşterimize nasihatta bulunmakta sizin haddinize değildir
    bu tarz bi tespitte bulunmakta cok realist olmus dogrusu cunku alıcı ben degilim satıcıda sen.yani benim senin servisin konusunda sikayette bulunmam dısında hersey cok normal!

    7-yazınızda ahlak sınırları ilgili bir serlerde yazmıssınız.

    Şirketimiz Tüm eleştiri,öneri ve şikayetlere her zaman için açıktır.Ancak bunlar ahlak sınırları çerçevesinde abartılmadan karalamadan hayal ürünü şeyler üretilip yazılmadan olmalıdır

    ahlak demisken mesela esnaf ahlakında dukkana gelen musteriye diklenme kibirlenme gibi davranıslar normaldir.size sen satıcısın ben alıcı diyen bir kisiye belki cok zenginim 4 trilyon param war gibi zırvalar soylemek normaldir.belkide oraya gelen musteri sizi fakir esnaf sanıp gelmistir!

    8-bu tarz yaklasım gosterdiginiz bir musterinizin size tatlı bi kahve icmeye gelip olayları tatlıya baglayacagını dusundugunuz icin hayalperest bi tavır icinde olan tarafında kendiniz oldugunu bilmeniz gerekir.


    bu link benim sikayetim ve sikayet uzerine gelen mailin oldugu topic'in linkidir.eger site moderatorleri bu baslıgıda silmez yada kilitlemezse bahsi gecen firma hakkında yapılmıs bir sikayet yazısı okuyabilirsiniz ve o firmada soyledigi gibi elestirilere kulak veriyorsa,firmalasma asamalarında onlarında isine yarayacagını kabul ederler.

    http://www.motosiklet.net/forum/moto...a-sikayet.html


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    Admin Erhan Erdil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Nisan 2003
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    MT-09 Tracer
     Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
    Sebep:  Motosiklet.net sitesi üyelerinin sorunlarını çözmeye çalışmaktadır. Firmalar hakkında doğruluğu kanıtlanmamış bilgileri forumda yayınlamak site kurallarımıza uygun değildir. Biz görevimizi yapıp şikayetinizi firma yetkililerine ilettik kendileri de mesajımıza cevap verip konu ile ilgilendiler. Bu aşamadan sonra yaşadığınız herhangi bir olayı firma yetkilleri ile aranızda çözebilirsiniz.

    13. Herhangi bir alanda kisileri,kurumlari,kuruluslari veya devlet'i küçük düsürecek resim,yazi,alinti vb. seyler kesinlikle yasaktir.Bu gibi durumlarda uyari yapmadan üyeyi forumdan silme hakkimiz saklidir.
     Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
     Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
     Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
     Şikayetleriniz için tıklayın


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)