- Konu Yazar
öncelikle Bu Yazimdan Alinan Gucenen Olursa Kusura Bakmayin Yapabilecegim Bisey Yok.bugun Basimdan Gecen Bir Olayi Anlaticam Sadece,istediginiz Yorumu Yapabilirsiniz.ben 600f Kullanicisiyim.babamda Vespa Tarzi Bi Scooter Almak Istiyor Bu Nedenle Bahcelievlerdeki Motovizyon Adindaki Garip Olaylarin Yasandigi Yere Gittik.arkadaslar Piaggio Bayisi.dukkana Girdik Kimsecikler Yok Biraz Bakindik Sora Arka Tarafta Bi Kac Hareket Gordum Ve Oraya Yoneldim,amac Birisi Gelip Bilgi Versin Kafamiza Yatan Motoru Alip Gidelim.motorlara Bakicaktik'da Dedim Tamam Orda Bak Iste Dedi Icerdeki Eleman.ok Hala Bisey Yok Hersey Kontrol Altinda Sora Yanimiza Yanindaki Kadin Geldi.bi Kac Motorun Fiyatini Sorduk Soyledi Peki Kac Km De Diyince Basip Iceri Gitti Sordu Geldi Fln Kisacasi Bayan Motorlar Hakkinda Bilgi Sahibi Degil.herneyse Sora Basti Bayanda Iceri Gitti Ama Biz Takilioruz Ole Dukkanda Babayla En Sonunda Babam Iceri Dogru Bize Yardimci Olacak Birisi Yokmu Die Bagirdi.onun Ustune Icerdeki Eleman Ayaklandi Bende Ii Gelsinde Alip Gecelim Diorum Bi Yandanda Is Vakti Cunku,isi Salliyorum.adam Geldi Ne Bagiriyosun Kardesim Fln Die Diklenmeye Basladi.tabi Bizde Ilk Basta Sasirdik Sora Bi Kendimize Gelip Sen Naaptigini Saniyosun Sorusunu Sorduk.sonucta Satan O Alan Biziz Adam Sanki Bedava Dagitiyo Malinida Bizde Yalvariyoruz.sonra Artik Oglen Vakti Ne Almista Kafayi O Kadar Guzel Yapmis Bilmiorum Ama Basladi Belki Ben Cok Zenginim 4 Trilyon Param War Nerden Bilion Nie Bagirion Fln Demeye Ama Adam Tam Bir Facia,soradan Dusunmusse Ne Dedim Ben Oyle Die Kendine Sormus Olmasi Lazim Cunku Mantikli Bi Insanin Oyle Yapmasi Gerekir.bu Arada Eleman Bi Tane Defolu Nolan Kaski Tamir Etmeye Calisio,baska Birine Itelicek Gunun Birinde Ama 4 Trilyonluk Adam Yani Ole 3 Kurusluk Isler Yaptigina Bakmayin.yani Mesguliyeti Ordan Geliyor.biraz Kafayi Kullansa 200 Liralik Bi Kasktan,bi Vespa Satarak Daha Fazla Kar Edebilecegini Kavrayabilirdi.her Neyse Adam Bi Triplerde Fln Ve Kafasida Pek Calismiyor Yani Bi Laf Soyleyince Ustune Cevap Uretemiyor Ayni Seyleri Tekrarliyor.en Son Gel Gidelim Deyip Babamla Ciktik Gittik Dukkandan.ama Hala O Adamin Niye Oyle Bi Tepki Verdigini Anlayamadim Ve Bu Hizmet Kalitesiyle Oradan Kim Motor Alir Onuda Cozemedim.mutlaka Bu Kadar Cok Uyesi Olan Bir Forumda Oradan Motorunu Almis Olan Ve Servisinden Yararlaniyor Olan Arkadaslar Vardir.allah Yardimcilari Olsun Demekten Baska Birsey Gelmiyor Elimden.