Maceranın sonu

Bu sefer sondan başlayayım..
pazar günü sabah 7:00'de yola çıktım. Yüzlerce km gittikten sonra Kapıdağ yarımadasının kuzeyine kadar çıkıp aşağı inecekken, Kirazlı Manastırına çok az kala yolun çöktüğünü görüyorum.

Onca yolu geri dönmek mi yoksa turu tamamlayamayacak mı acı verecekti bilemiyorum..

İşte olanlar;

Bu Son fotoğraf Yolun kapanması ve benim moral çökümlüğünden sonra yaşadığım buhran :)

12YBaB.jpg

047gWY.jpg

Geriye doğru gitmeye devam..
Bu maceranın sonuna kadar yarım adanın etrafında Her 300-500 metrede bir karşıma çıkan çamurlar ve zorlu yollardan geçiş yapmıştım.

ZALpp3.jpg

LYpNN0.jpg

rmgppP.jpg

Q4RNGg.jpg

047gAL.jpg

6lZbG9.jpg

mrGpZZ.jpg

l0kpRg.jpg

rmgpvP.jpg

MP62b9.jpg

Manzaraların ve yolların tadını çıkararak sürmeye devam etmiştim...

yAP1vN.jpg

pmRkan.jpg

89l53W.jpg

vQgVlr.jpg

7VodLP.jpg

047gZR.jpg

Sabah çıktıktan sonra hava oldukça sisliydi..

jv4paD.jpg

Gün doğmadan deniz daha bembeyazken çıkmıştım yola..

k1jpDy.jpg

İstanbul'dan Bandırma'ya kadar Yalova üzerinden geldikten sonra Rota'da bu şekildeydi.

4ZLQ3q.png

Başka maceralarda görüşmek üzere
Hoşça Dostça ;)

Son düzenleme:
Abi sen seviyosun macerayı ya güzel gezi olmuş. Tek başına atılmanda ayrı bi cesaret. Bizimle paylaştığın için teşekkür ederim.:)

Güzel gezi sizin böyle yolları sevdiğinizi egitimde anlamistim zaten;)

2011 yılında ocaklarda 10 gün tatil yapmıştım.100cc cup motorumla yenikapı'dan bandırmaya gemiyle bandırmadan ocaklara gitmiştim.

ocaklardan doğanlar köyüne kadar gittim niyetim bu yarım adayı dolaşmaktı ama o zaman gereksiz olduğuna karar verdim:) beğendiğim koylarda denize girerek geriye ocaklara dönmüştüm.

ama bu mevsimde tek başına gerçekten güzel bir gezi olmuş resimlerde bir o kadar güzel eline sağlık.

Abicim bir Enduroya geçen daha iyi olmazmı :)

Yılda 1, 2 kez bu şekilde bir macera için senenin geri kalanı için boş yere enduroya binmek bana pek doğru gelmiyor, çünki çamurda işim bittikten sonra gayet konforlu ve hızlı şekilde eve dönebildim. Ama full enduro bir motorda bunlar mümkün olmuyor );

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:25 ----------

Abi adresini ver geleyim. Aynı turu bana da attır :D

haha, tövbe bi daha gidermiyim Aralık ayında o yolları :)

tek tavsiyem nc den kurtulup tez zamanda adam akıllı bir enduro alman.
tekerine sağlık...

Güzel bir gezi olmuş , Motoru değiştirmek yerine lastikleri bi MT60RScorsa ile değiştirsen daha iyi olur gibi geldi ,
Ebatlar uyarmı bilmiyorum tabiki.. :silent:
Tekerin düz bassın...

Güzel gezi olmuş :) Temmuz ayında Tatlısu'dan girip Erdek'te noktayı koymuştum bende. Manzaralar süper :)

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ali abi tebrik ediyorum, güzel iş çıkartmışsın :)

Bişey soracagim ;
o kör nokta aynaları dikkatini dağıtmıyormu?

Bende takmıştım onlardan, ama seyir halindeyken, özellikle manevralarda her iki aynaya birden bakıyorum, bu da 2 saniyelik bi zaman kaybına sebep oluyor diye sökmüştüm.

Konuyla ilgili fikrin nedir abi?
İnsan alışıyormu bi süre sonra? :)
Açıkçası bana güvensiz geldi :silent:

Ali abi tebrik ediyorum, güzel iş çıkartmışsın :)

Bişey soracagim ;
o kör nokta aynaları dikkatini dağıtmıyormu?

Bende takmıştım onlardan, ama seyir halindeyken, özellikle manevralarda her iki aynaya birden bakıyorum, bu da 2 saniyelik bi zaman kaybına sebep oluyor diye sökmüştüm.

Konuyla ilgili fikrin nedir abi?
İnsan alışıyormu bi süre sonra? :)
Açıkçası bana güvensiz geldi :silent:

Selamlar dostum
benim motosiklet aldığımdaki ilk iş aynalara müdahale etmek.
O kör nokto aynaları olmadan motor süremiyorum. Arkayı görmek çok önemli. Belki ilk taktıktan sonra 1-2 gün zorlanırsın ama sonra tamamen alışıyorsun.
Kör nokta aynası olmayan motor nasıl sürülür asıl bende bunu bilmiyorum.

fotodaki sözde güzelmiş :) onu ben kumda bi iz yapayım arkadan bi resim yanına bu yazı 10 numara olur :thumleft:

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:08 ----------

hatta yaptım bilem :p oradan ve oraya 2side 2 cümle arasında kopukluk yapıyor gibime geldi oradan yazıverdim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar