Maceranın sonu

eline sağlık canerol

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:26 ----------

tek tavsiyem nc den kurtulup tez zamanda adam akıllı bir enduro alman.
tekerine sağlık...

Selmlar dostum mesela hangi motoru tavsiye edersin Enduro olarak?

kapıdağın en tepesindeki 9 km lik 061 numaralı orman yolunu ben yaptım geçen sene :) ama benim yaptığım yollar googleda çıkmaz..

:salut: o kadar keyifli görünüyor ki, sanki vizörümü açmışım ve rüzgar o derelerden,şu resimlerdeki çamurlu yollardan geçerken o rüzgar çok hafifçe vurmuş yüzüme gözlerim yaşarmış yazamıyorum bile :cyclopsan

Cidden resimlere bakarken gözlerim yaşardılar,yaşarıyorlar ve ben haykırıyorum bilgisayarın ekranına doğru oturduğum sandalyeden bir anda doğrulup " geççç o dereden " diye..

Bu kadar mı keyifli olur ..

Tekerinize çamur değsin.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Memleketimin kış halini de sayenizde görmüş olduk. teşekkürler.

Valla süpermiş, ne diyeyim... :) Ben hayatta cesaret edemezdim, hele o lastiklerle.

Selam ben Mustafa,Paylaşım icin tesekkürler gezmiş kadar olduk:)
Bi sorum olacak lastikler 4 mevsım bile degil sanırım o camurlu yollarda zorlamadı mı?
ıslak cimen camur o lastiklerle mükemmek iş cıkarmıssın.

Elinize sağlık gezi çok güzel görünüyor,bende kısmetse baharda çadırımla oraları gezmeyi düşünüyorum
O kayan toprak buradan geçilemiycek türden birşeye benzesede herhalde ya yüksek yada çok yumuşak :)

Selam ben Mustafa,Paylaşım icin tesekkürler gezmiş kadar olduk:)
Bi sorum olacak lastikler 4 mevsım bile degil sanırım o camurlu yollarda zorlamadı mı?
ıslak cimen camur o lastiklerle mükemmek iş cıkarmıssın.

Selamlar
Lastikler "michelin pilot road 4"

http://moto.michelin.co.uk/tyres/michelin-pilot-road-4

Videyu izlemenizi tavsiye ederim.

Lastiklerin çamur performansı beni inanılmaz derecede etkiledi. Çamurda yokuş tırmanırken bile patinaj çekmeyerek tutuşunu kaybetmeyip son derece dengeli bir şekilde gitmemi sağladı. Altımda sanki gerçek enduro varmışçasına bu zorlu parkuru tamamladım. Orjinal lastikleri ile de çamura girmiştim ama hayal kırıklığıydı. Demekki iş lastikte bitiyormuş.

tek kelime ile muhteşem olmuş... bende istanbul trafiğinden kurtulup kaçıyorum zaman zaman... motorun markası modeli fark etmiyor zevk almaya bakıyorum.. hatta cbr ile yaptığım geriyi resimleyip anlatmıştım....

http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/130255-semtin-haylaz-i-%27%27-tekteker-ramco-%27%27.html

burda yazmıştım... ama bende çamur yoktu ve büyük eksikti...

:salut: o kadar keyifli görünüyor ki, sanki vizörümü açmışım ve rüzgar o derelerden,şu resimlerdeki çamurlu yollardan geçerken o rüzgar çok hafifçe vurmuş yüzüme gözlerim yaşarmış yazamıyorum bile :cyclopsan

Cidden resimlere bakarken gözlerim yaşardılar,yaşarıyorlar ve ben haykırıyorum bilgisayarın ekranına doğru oturduğum sandalyeden bir anda doğrulup " geççç o dereden " diye..

Bu kadar mı keyifli olur ..

Tekerinize çamur değsin.

Hocam yazınızı yeni gördüm, sizin anlatışızdaki o heyecan da buradan bana geçti :)
Ben teşekkür ederim.

nc700 kesinlikle almam gereken makine, Çok güzel karelermiş, keyifli nice yollara..

Güzel fotolar tebrik ederim. Elcik korumalarınızın markasını öğrenebilir miyim?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar