Macera Dolu Amerika :)

F54

vay anasını be koca amerikada bi tane ybr yok:p
biz böyle bayrak assak motorumuza hemen trafikten men ederler:farao:
adamlar motoru bayrak rengine boyamış:rendeer:

vay anasını be koca amerikada bi tane ybr yok:p
biz böyle bayrak assak motorumuza hemen trafikten men ederler:farao:
adamlar motoru bayrak rengine boyamış:rendeer:

Bayraklarını çok fazla kullanıyorlar. Seviyorlar bunu yapmayı... Çok değişik boyamalar, süslemeler vardı gerçekten. Bir de çekmeye yetişemediklerimi düşünün! :)

F54

Bayraklarını çok fazla kullanıyorlar. Seviyorlar bunu yapmayı... Çok değişik boyamalar, süslemeler vardı gerçekten. Bir de çekmeye yetişemediklerimi düşünün! :)
bende zaten video izledim ama yarıya kadar motosikletlerin çoğu goldvin veya halley moralim bozuldu kapattım:santa:
keşke bizde bu kültür bu kadar gelişmiş olsa:)
bayrak konusu ise başlı başına bi konu sabaha kadar tartışsak gene de bitmez :rendeer:

bende zaten video izledim ama yarıya kadar motosikletlerin çoğu goldvin veya halley moralim bozuldu kapattım:santa:
bayrak konusu ise başlı başına bi konu sabaha kadar tartışsak gene de bitmez :rendeer:

Her ne kadar sinir bozsa da son eklediğim slayt gösterisini tavsiye ederim :)

Uğraştım ama maalesef 200'e yakın motosiklet fotoğrafının bulunduğu renkli galerinin kodunu buraya yapıştıramadım. Forum bu kodu yapıştırmaya izin vermiyor, doğal olarak.

Ama kaçırmanızı istemem. Washington'a gelen binlerce savaş karşıtı motosikletçinin "tarafımdan" çekilmiş fotoğrafları slayt gösterisi halinde blogda. Bayılacaksınız! :)

Bir Sürü Foto Burada:)

Washington'dan sevgiler...

Geçenlerde 200 kmlik kısa bir geziye çıktık. Bir arkadaşım motosikletine türk bayrağı astı. Nerdeyse her geziye bayraklı katılır en sevdiğim özelliğidir arkadaşımın. Yolda birkaç defa durdurdular hayırdır niye bayrak takıyorsunuz diye. Hatta birisi resmi plakalı bir araçtı. Bayrak taktığımız için nerdeyse hesap soracaklardı.

Geçenlerde 200 kmlik kısa bir geziye çıktık. Bir arkadaşım motosikletine türk bayrağı astı. Nerdeyse her geziye bayraklı katılır en sevdiğim özelliğidir arkadaşımın. Yolda birkaç defa durdurdular hayırdır niye bayrak takıyorsunuz diye. Hatta birisi resmi plakalı bir araçtı. Bayrak taktığımız için nerdeyse hesap soracaklardı.

Türkiye'de beni şaşırtan konulardan biridir bu. Burada da herşey bayrak deseninde, kıyafetler hatta iç çamaşırlarına kadar! Abarttıklarını söylemek "abartılı" olmaz yani :p

Amerika Yollarında (1)

shenandoahselin.jpg

Klişe bir giriş olacak ama "yoğun istek üzerine" Amerika yollarını, sokaklarını, parklarını sizin için görüntülemeye başladım.

Videoların Amerika hakkında Hollywood'un gösterdiklerinin dışında objektif fikir edinebilmeniz için faydalı olacağını umuyorum ;)

İlk videomuz
Virginia'daki Shenandoah Ulusal Parkı'na dair.

Tatlı virajları, tertemiz ve düzgün asfaltı, kamp ve piknik alanlarıyla küçük bir cennet Shenandoah.

İlki blogda. Buyrun:

Amerika Yollarında (1)

Yorumlarınızı beklerim ;)

Ne kadar güzel. Burada özellikle tek yön yollarda çatlaklar , küçük derin çukular , yamalar... :pr:

Bağdat caddesinde caddebostan durağının orda sağ şeritte küçük fakat çok derin çok rahat bi motosikletin düşmesine sebep olabilcek bi çukur var.Bilmeyen durup dururken düşebilir bunun yüzden.Mesela ...

Birkaç gündür videoyu da buraya eklemek niyetindeydim, haber koşuşturmacası artınca unutmuşum :(

Amerika yolları serisi 1, huzurlarınızda efenim. Henüz görmeyenlere ;)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
5 Kavanoz 100 TL'y ken ben bu asfaltı yalarım arkadas :) Hoşgeldiniz aramıza. Blogunuzuda takip etmeye baslıyorum :)

5 Kavanoz 100 TL'y ken ben bu asfaltı yalarım arkadas :) Hoşgeldiniz aramıza. Blogunuzuda takip etmeye baslıyorum :)

Bir okuyucu daha kazandığıma sevindim. Paylaştıkça güzel ;)

Bu arada sevgili forum üyeleri,

Bugün Amerika'nın Bağımsızlık Günü. Akşam Washington'da ve New York'ta konserler ve havai fişek gösterileri olacak. Tabii işi bırakıp New York'a gidemeyeceğim için Katy Perry, Madonna vs gibi sanatçıların çıkacağı konserleri evde televizyondan izleyeceğim. Aslına bakarsanız High Definition teknolojisi çıktı çıkalı herşeyi pırıl pırıl ekrandan izlemek daha konforlu geliyor zaten :p Tembellik! :)

Bu arada blog için eğlenceli bir yazı yazdım. En azından ben eğlendim, sizi bilemem :p

Cep telefonunu, iPad'ini vs'sini çok seven ve bırakamayanlara ;) Elinde motor eldivenleriyle ince işler yapmaya kalkanlara ürün tavsiyeleri ;)

Buyrun, bu yazının yararını göreceksiniz :) Anne Ben Süper Kahraman Oldum

Motosikletli Kız'dan sevgiler ;)

Bende konuyu daha bugün gördüm fakat ilk sayfadan başladım okumaya daha henüz 19. sayfaya ancak gelebildim ama bitirmeden yazmak istedim. bazı yazılarınızı okudum bazılarını da dinledim sesiniz gerçekten güzel konularda gerçekten faydalı ilgi çekici yazılarınızı okumaya veya dinlemeye devam:)

Bende konuyu daha bugün gördüm fakat ilk sayfadan başladım okumaya daha henüz 19. sayfaya ancak gelebildim ama bitirmeden yazmak istedim. bazı yazılarınızı okudum bazılarını da dinledim sesiniz gerçekten güzel konularda gerçekten faydalı ilgi çekici yazılarınızı okumaya veya dinlemeye devam:)

Çok teşekkürler. Tüm yazıları- video değilse- seslendirmeye özen gösteriyorum. Seviyorum :) Beğeniliyor da... Ne ala! :)) Blogda incelenecek çok şey var, sadece dizaynından ötürü bazen yerlerini bulmak zor olabiliyor. Ama siz çoğuna ulaşmışsınız sanırım ;)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar