vay anasını be koca amerikada bi tane ybr yok
biz böyle bayrak assak motorumuza hemen trafikten men ederler:farao:
adamlar motoru bayrak rengine boyamış:rendeer:
bende zaten video izledim ama yarıya kadar motosikletlerin çoğu goldvin veya halley moralim bozuldu kapattım:santa:Bayraklarını çok fazla kullanıyorlar. Seviyorlar bunu yapmayı... Çok değişik boyamalar, süslemeler vardı gerçekten. Bir de çekmeye yetişemediklerimi düşünün!![]()
bende zaten video izledim ama yarıya kadar motosikletlerin çoğu goldvin veya halley moralim bozuldu kapattım:santa:
keşke bizde bu kültür bu kadar gelişmiş olsa
bayrak konusu ise başlı başına bi konu sabaha kadar tartışsak gene de bitmez :rendeer:
bende zaten video izledim ama yarıya kadar motosikletlerin çoğu goldvin veya halley moralim bozuldu kapattım:santa:
keşke bizde bu kültür bu kadar gelişmiş olsa
bayrak konusu ise başlı başına bi konu sabaha kadar tartışsak gene de bitmez :rendeer:
Geçenlerde 200 kmlik kısa bir geziye çıktık. Bir arkadaşım motosikletine türk bayrağı astı. Nerdeyse her geziye bayraklı katılır en sevdiğim özelliğidir arkadaşımın. Yolda birkaç defa durdurdular hayırdır niye bayrak takıyorsunuz diye. Hatta birisi resmi plakalı bir araçtı. Bayrak taktığımız için nerdeyse hesap soracaklardı.
asfaltın kalitesi çok iyi gözüküyor. Pırıl pırıl valla
Ne kadar güzel. Burada özellikle tek yön yollarda çatlaklar , küçük derin çukular , yamalar...r:
asfaltın kalitesi çok iyi gözüküyor. Pırıl pırıl valla
5 Kavanoz 100 TL'y ken ben bu asfaltı yalarım arkadasHoşgeldiniz aramıza. Blogunuzuda takip etmeye baslıyorum
![]()
Bende konuyu daha bugün gördüm fakat ilk sayfadan başladım okumaya daha henüz 19. sayfaya ancak gelebildim ama bitirmeden yazmak istedim. bazı yazılarınızı okudum bazılarını da dinledim sesiniz gerçekten güzel konularda gerçekten faydalı ilgi çekici yazılarınızı okumaya veya dinlemeye devam![]()