sizin motorunuzun mavisinden gördüm bugün oturduğum sitede![]()
Kaza falan mı yapmıştın? Neden serviste?
:queen::queen: Güldürdünüz beni :mrgreen: Ah, doğru aslında. Diyorum ya geldiğimde mucize gibi gelen şeylere şimdi alıştım galiba. Ağzımdan kolay çıkıyor. 10 bin dolara 3-4 yaşlarında, 50 bin kilometreyi geçmemiş 2.4 bir coupe araç alınabiliyor burada. Ya da 11 bin civarına yine yüksek kilometrede (burada düşük kilometreli ve birkaç yaşında araç bulmak neredeyse imkansız) bir Honda CRV, Toyota Highlander vs bulunuyor.
Acı ama...r:
Aradaki fiyat farkını en güzel anlatan araç
Chevrolet Camaro USA'de 22.680 $
Aynı araça Türkiye'de 128.000 $
Aynı gelir seviyesiyle, US fiyatıyla para falan biriktirir bir şekilde belki alabilirim bu aracı ama TR fiyatıyla para biriktirmeye ömrüm yetmez.Zaten biriktireceğim para da o kadar zamanda enflasyona devrik düşer. :mrgreen:
birde onun 3 modeli var motor hacmi ve gücü açısından (=
2 LT
1 LT
SS
amerikadaki fiyat SS olup buradaki 2LT'dir muhtemelen o fiyata...
İkisi de 2LT. Burada 2SS 135.000$![]()
eminmisin ?
ss ile 2LT arasında vergi farkı var en başıda ek olarak firma kendi farkınıda koyacaktır 7bin $ fark az gibime geliyor![]()
Sahibinden.com'daki ilan aynen o şekilde ama açıklamaya bakınca, mail ile fiyat vermiyoruz araç showroomda yazmışlar. Fiyata her şey dahil değil herhalde.
yok cnm egsantirikten ses geliyordu artık 54binde makinam değişme vakti gelmiş
egsantirik zinciri alt üst paletleri birde sibop ayarları tutmadığından şimleri kontrol ettiler onlarda vaktini doldurmuş baya bir yaza hazırlık oldu kısacası :mrgreen:
gerçi hesabıda bir o kadar güzel geldi diyebilirim :cherry:
Aradaki fiyat farkını en güzel anlatan araç
Chevrolet Camaro USA'de 22.680 $
Aynı araça Türkiye'de 128.000 $
Aynı gelir seviyesiyle, US fiyatıyla para falan biriktirir bir şekilde belki alabilirim bu aracı ama TR fiyatıyla para biriktirmeye ömrüm yetmez.Zaten biriktireceğim para da o kadar zamanda enflasyona devrik düşer. :mrgreen:
abd'nin gözümdeki tek değeri "victory motors" dur. türkiye'yi bırakın avrupa'da bile sadece 3 distributör'ü var..
genelde insanlar triumph-HD-indian trilogy yaparlar ama nedense victory'ler bayagı saplandı kaldı zengin olununca (if clause ofc) alınacaklar listesinde.. gerçi bugüne kadar bu 4 markanın içinde sürdüğüm yok. ne yapalım, eski usül bizimkisi, fotograftan aşk yaşamak işte.. oldies but goldies..
Foruma hoş geldiniz.
Bloğunuz çok güzelmiş üstelik sesli. Sesinizde gayet güzelmiş.
Başarılar...
Yine saat farkına yenildi topic değil mi?![]()
Bir siyah ayıyla yaşadığım kısa süreli karşılaşmanın sizin de benzer anılarınızı canlandıracağını düşünmüştüm oysa ki...
Blogda yabani domuz tehlikesinden bahseden bir okuyucu oldu mesela. Tamam, çok sık rastlayacağımızı sanmam ama her gün ayı da görmüyoruz ki yolda
Böyle ilginç bir "karşılaşma" anınınz varsa blogda yazmak isterim.
Var mı?
Selin
Olmazmıııııııııııııııııı
burada trafikte bizim heryanımız ayı yahu her boy ve cinsinden var
domuzlarsa evcil görünümlü tam yabani
ayı görmek çok sıradan olay , onlarla yaşamaya alıştım artık , onları görmediğim ilk gün bende burada topic açacağım...
böyle bir yanıt geleceğini biliyordum![]()
Cidden diyorum. Öyküleri birleştireceğim.
O dediğiniz cins ayılara dair çok anım var yoksa benim de
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:05 ----------
Bu gerçek ayı amaSevimli falan
![]()
aaaaaaaaa bizim ayılarda aynı yahu sevimlilikse iş
okadar sevimli görünüyorlarkı dışarıdan
hatta bıyıklar falanda var kısa kısa,traş oluyorlarrrr duş alıyorlaaarrr,bazıları şansın varsa görürsün pençeler evrimleşmiş parmak olmuş araba falan kullanıyorlar oda yetmezmiş gibi kullanırken o pençelerle burunlarını bile karıştırabiliyorlar,küfür ediyorlar küfüürrrr
bildiğin gibi değil