Okyanus ötesine selamlar.
MT'e hoş geldiniz.
Kurban, hoşgeldin.
Biz senin sesini duyabilecek miyiz VOA dinlersek ?
Sitemize hoşgeldiniz umarım faydalı paylaşımlarınız bolca takip edilir, motor aşıklarının ufkunu açar :rendeer: Malesef maxi-scooter da olsa, 1000 cc lik scooter da olsa ısınamıyorum bu motosikletlere tarzım değil diyelim ata binme hissi vermeli bence motosiklet, atalarımızdan gelen bir gen olsa gerek araba dışındaki taşıtlarda ayaklarım önümde gitmeyi hiç sevmem :mrgreen:
Bu siteyi yaklaşık on yıldır takip edrim, çok şey öğrendim, daha öğrenecek çok şeyde var bloğunuzun içeriğine bakmadan sık kullandıklarıma ekledim ki unutmayayım zira okyonus ötesinden de öğreneceğimiz şeyler mutlaka vardır,bir öğretmen bilgi ve deneyimlerini paylaşan her kşiye şükranı bir borç bilirim..
vesselam..
hoşgelmissen oralarada iyi kar yağdı bu sene esas memleket nere
İyi niyetli bi çalışma ama tutmaz benceTürklerin bu konuda yeterli kültüre sahip olması için daha çook çalışmak lazım zaten çoğunun mt.net gibi sitelerden haberi yok hatta internet diyince feysbuktan başka aklında bişey canlanmayan motorcu da az değil adamların hayatı kaymış bi kere
bunları aşmak için bi nesil geçmesi gerekir yahu :mrgreen: Çalışmalarınızda başarılar diliyorum inşallah faydasını görürüz:cat:
Mrb, orada bizdeki A2 ehliyet ile motor kiralayabiliyormuyuz? Arabada pasaport bilgileri ve sigorta yeterli oluyor idi. Motosiklet te de aynı uygulama mı var? Sertifika istiyorlar mı? Kiralama hakkında bilgi verirsen sevinirim.
hoşgeldiniz!
honda cub lar ile ilgili araştırma ve yazılarınızıda bekliyoruz
özellikle 60' larda abd de yarattığı ilgi ve beğeni ile ilgili..
sizde n ricam new york caddelerinden çekilmiş foto kareleri yayınlmanız mümkünsee hep merak etmişimdir...bu arada hoş geldiniz...![]()
Selam tembel değilim ama ::blusssh: bu seslendirme olayı süpe olmuş ağzına sağlık :rendeer:
Merhaba,
takipçiniz olacağım,
ben 3 yıl kadar yaşadım d.c. de kensington maryland de
ı 96 te az yol yapmadım ileri geri
d.c. downtown da zeytinya ve bethestadaki levante türk rest.leri tavsiye ederim laf arasında birde rockville de her türlü türk ürününü bulabileceğiniz marketi yazayım
tekeriniz düz bassın
Çok naziksinizDemek buralardaydınız. Ben işe yakınlığı gereği Maryland'cılardan değil Virginia'cılardan oldum
3 yılı devireceğim yakında.
Ben genelde I-95'le, I-395'te turluyorum
Dediğiniz tüm restaurantlara gittimAma maalesef en çok özlediğim lahmacunu güzel yapanı bulamadım
Aramaya ve beklemeye devam
Marketi de biliyorum. Neredeyse her ürünü bulabiliyor olmak süper gerçekten. Eti Cin mesela
Bloga da katkılarınızı beklerim.
Allah allah yollara bak! d 100 karayolu yok. maltepe kartal arası keşmekeş yok. önüne atlayan kamyon şoförü, gıcıklık olsun diye canına kasteden dört tekerlekliler yok. süper vallahi. ben sadece yollara takıldım. işte burada gaz açılır![]()
polisin nereden bittiğini anlamazsın arkadna
öyle çevirmede ytok enseden yakalıyorlar![]()
Hosgeldiniz.:rendeer:
Washington cok kuru duzen bi sehir binalar,soguk havasi hic haz etmedigim yerlerden biri.r:
Motorcu adamin velinimeti gunestir, olmadiktan sonra en guzel motor benim olsun neyleyim.ale:
Blogada goz aticam.:cat:
Hoşgeldin ablacım. Blog takipçilerinden olacağım bende mutlaka.
Amerika iyidir güzeldir ya.
Sınırlı hayallerim arasındadır, Texas'ın ortasında bi anayolda, tek başıma, ıpıssız bir çölde, altımda bir chopper'la rüzgarın estiği yere doğru gitmek.![]()
arlington tayfa ...
ben baltimore a gidip geliyordum,
lahmacunu ben de bilemiyorum ama bethestada old george town road civarında böyle donuta a benzeyen birtek katlı binada italyan rest. i var, salaş bir yer.. pizzaları ince lahmacun kıvamında kıtır. muhteşem. fiyatlarıda çok uygun. deneyin derim
en azından bastırır
takipteyim, inşallah katkıda veririm