fatih, ezelim biz bu parayı.
parayı ezen ezdi zaten, 2 aylık internet faturamı ödedim 130 lira ve kalan 20 lira telefon faturama bile yetmedi.
150 lira için 3 ay bekledim, araya bayram girdi sonra aksatmalar, ha bugün, ha yarın derken kendimi iyice salak enayi gibi hissetmeye başlamıştım ve sonunda kimsenin başı belaya girmeden çözüldü...
..... az önce bir video izledim, bir sürü ülkücü insan toplanmış ve Meral Akşener'in evinin önüne gelmişler sloganlar atıyorlardı.
..... biraz daha önce facebookta bir arkadaşın gönderisini gördüm kendisi tayyipçidir; gönderide: "7 şehidimizin sebebi olan mayın, mayını yerleştiren HDPKK, HDPKK'yı meclise sokan CHPKK" yazıyordu.
ne yapmamız lazım? artık iş çığırdan çıkıyor, konuşmayla anlaşamayacağımız kesin, ne olacak böyle? elinde yetkilerin yetkisi olan tayyip var iken "hdp"yi meclise "chp" sokmuş lafa bak ya! sığırlara karşı icraat yapmadıkça akıllanmayacak bunlar, kafasıyla ayvayı ikiye bölenler, eliyle karpuz kırıp ahkam kesenler, ne ayak bu millet ya? ne sanıyorlar kendilerini anlamıyorum ki?
hmm.. çok ilginç bir yorum.
Solcular vatan düşmanı herhalde? Benim bildiğim işçi sınıfını temsil edenlerdi ama, arkadaş karşı cepheden destek beklemiş.
solcuların zaten beni bu konuda destekleyeceğini biliyorum bu yüzden ben sağcı kesimden yardım bekledim çünkü ne kadar adaletli olduklarını ölçüyordum.