[M.T] Kitap Kurtları ve Okurları....

Super Moderator
Olasılıksız'ı ben de büyük heveslerle, müthiş gelişmeler ha oldu ha olacak diye bir çırpıda okumuştum, son sayfaya kadar heyecanımı yitirmeden:p
Hevesim kursağımda kalmıştı.:mrgreen: Sırf o hayal kırıklığından hala Empati'ye başlayamam, daha da kırılmayayım diye.:p

Dan BROWN un IHANET NOKTASI kitabına basladım.
100 lerdeyim guzel gidiyor..
Bu adam işi biliyor yaaa...

merhabalar ben en son FELSEFEYE ÇAĞRI adlı kitabı okudum.Felsefenin bizlere öğretildiği gibi aslında yaşam içerisinde yersiz ve anlamsız değil tam tersine yaşamı anlama çabasının tam olarak kendisi olduğuna dair kuramlar içerin bir kitap tavsiye edebilirim.
FELSEFEYE ÇAĞRI sorularve gerçekler...Metis yayınları.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:00 ----------

her gece 5 yada 10 kıtap devırırım gercekten kıtaplarla dergılerle iç içe olmak hoş bır şey

ya hocam pek anlayamadım bir gecede 5 ya da 10 kitabı nasıl devriyorsun merak ettim

Ruhunda muhalefetlik olanlar Gündüz Vassaf'ın Cehenneme Övgü'ye bir baksın derim...Bukowskinin "cool"luğunu severim...Poe ve Lovecraftın kafada farklı...Klasiklerde güzeldir...Jack London'ı ayakta alkışlarım...Felsefe ve daha uçuk kafa için Rudolf Steiner öneririm...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
işte budur arkadaşlar topiği şimdi gördüm erhan çok iyi yapmışsın :rendeer:

şu an iki tane kitap'ım var okuduğum hatta okumaya çalıştığım...Soner Yalçın .. bu dinciler o müslümanlara benzemiyor ve ...Adam Fawer ...olasılıksız

demekki doğru yazarı ve doğru kitabı bulamamışsın çalışmalara devam :cat:

Ahmet Ümit tavsiye ederim sıkı yazardır :cat:

o elinizdeki kitapların ilki, yazarı sayesinde ve ön yargılı bir solcu olduğu için berbat bir kitap ama tanımak adına okumak lazım tabi..
adam fawer in o kitabı ise gayt güzel adamlar nasılsa sallayarak hayal gücü fln tutturuyorlar.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:11 ----------

Dan BROWN un IHANET NOKTASI kitabına basladım.
100 lerdeyim guzel gidiyor..
Bu adam işi biliyor yaaa...

bu adam bencede müthiş bütün kitaplarını okudum.
ayrıca incilin doğru olduğundan emin deilim açıklaması hristiyan dünyasını ayağa kaldırmıştı,, bu adam bence doğru yoldaa.:):)

Hanefi Avcı - Haliçte Yaşayan Simonlar
Tavsiye ederim. Avcı yaşadığı anılarını anlatmış. Şuan kitabın ortalarına yaklaşmaktayım. Alın okuyun işte :)

askin-gozyaslari-tebrizli-sems.jpg

Açıkçası beni sarmadı,
bitirmek için sonuna kadar okudum,
bilmediğimiz yeni bir durum yok idi içerisinde,
fiyatı da çok değil.

kitap Şems'in adından anlatıyor.
mesnet olmaktan ziyade roman olarak kabul edip okursanız problem yok.
ağzına Mevlana'nın bir kaç lafımı pelesenk edip aşkından zerre kadar haberi olmayanların illa ki okuması lazım.

Motosikleti
750x
Mutlaka okuyun :salut:

Taşkın Tuna..UZAYIN ÖTESİ....UZAYIN SIRLARI....

ister roman , ister hikaye ,ister dini,isterseniz bilim kurgu..v.s..

ne niyetle anlamaya çalışırsanız ona uyuyor.....

şu sıralar Necip Fazıl Üstadın Ulu Hakan kitabını okuyorum..
okudukça geç bile kaldığımı farkediyorum...

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
aşağıda yazacaklarım dini propaganda değildir
Kuran-ı Kerim in mealini uzun zamandır okurum, lakin 1 yıl kadar önce yaptığım "birkaç gün içerisinde okuyup bitirmek" kadar ufkumu açan başka bir olay yaşamadım hayatım boyunca
her insanın hayatında en az 1 defa yapması gerekiyor. dine inanın veya inanmayın; şiddetle tavsiye ediyorum.
çok mealler var, başlangıç için diyanetin en son mealini öneriyorum, sağlam bir ekip işi...

bunun yanında "amerigan oyunları" mevzuuna ilişkin, hani 10 yaşından beri bulunduğum ortamlarda üzerine özellikle basılan ve benim de bir ton mesai harcadığım bir mevzuda bile, öğrendiğim onca şeye rağmen "vay anasını sayın seyirciler" dedirten bir kitabı bitirdim yakın zamanda
m.emin değer' in oltadaki balık Türkiye kitabı

Erkek tayfasına pek gidecek bir kitap değil ama ben bayılırım...ara sıra rasgele açar gelen yerden okurum, raif beyle maria puder in öyküsünü..sebahattin ali nin dili çok akıcı bu kitapta..ankara da geçiyo olması bile insana keyif veriyo...kuyucaklı yusuf kitabı da güzeldir...

bunun yanında benim favori kitaplarımdan biri kinyas ve kayra...bunalım takılanlar için, yeraltı edebiyatı sevenler için biçilmiş kaftan...aynı yazarın azil, az kitapları da çok güzeldir...

alper canıgüz, murat menteş kitapları çıtır çerez niyetine akıp gider, eğlencelidir de...alper canıgüzün oğullar ve rencide ruhlar kitabı güzeldir...içine alır..keza tatlı rüyalar da öyle...

Bülent Akyürek- Mavi Marmara Risalesi

Enteresan bir bakış açısıyla Mavi Marmara ve amaçlarını anlatıyor.

"... Edep,küfretmeden düzgün bir Türkçeyle dert anlatmak değildir.Ümmetin derdine çare aramayan her düzgün ve nazik cümleyi küfür olarak okumak gerekiyor."

Forumdan Uzaklaştırıldı
Sicilyalı
Kızıl Nehirler
Simyacı
Olasılıksız
Empati
Bin Dokuz Yüz Seksen Dört
Bülbülü Öldürmek
Savaş ve Barış
Toplum Sözleşmesi
Yüzyıllık Yalnızlık
Türlerin Kökeni
Kıvılcım Anı