[M.T] Kitap Kurtları ve Okurları....

Dan BROWN 'un Son Sembol u yeni bitirdim...
Adam hakikaten her satırında her kelimesinde hak ediyor parasını...
Helal olsun :rendeer:

5000 i aşkın kitap ve yarısı kadar dergi var :pale:habire de ekleniyor üzerine ,ev de yer kalmadı da bu aralar okuma özürlü olmaya başladım gibi:cyclopsan
Ece Temelkuran--Muz sesleri elimde:wiinkk:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Su siralar okudugum kitap,

yatmadan önce 100 fırça darbesi

:)
en sevdigim yazar da Catherine Millet

Sapikmiyim neyim.:cherry:

her gece 5 yada 10 kıtap devırırım gercekten kıtaplarla dergılerle iç içe olmak hoş bır şey

Dostoyevski.

Akliniza hangisi gelirse.

Okuyun ben hastasyimdir, tavsiye ederim.:rendeer:

Kızmayın ama kitap okumayı hiç sevmiyorum, kendimi alıştırmaya çalıştım ama bir türlü olmuyor...
Günlerce , haftalarca kitap okudum ama hiç zevk tat alamadım, okumaktan ibaret birşey degil gibi geldi bana... Keşke sevebilsem kitap okumayı ama olmuyor, heralde ilkokul ve lise hocalarım beni kitap okumaktan sogutmuş olmalı :mrgreen:

işte budur arkadaşlar topiği şimdi gördüm erhan çok iyi yapmışsın :rendeer:

şu an iki tane kitap'ım var okuduğum hatta okumaya çalıştığım...Soner Yalçın .. bu dinciler o müslümanlara benzemiyor ve ...Adam Fawer ...olasılıksız

Kızmayın ama kitap okumayı hiç sevmiyorum, kendimi alıştırmaya çalıştım ama bir türlü olmuyor...
Günlerce , haftalarca kitap okudum ama hiç zevk tat alamadım, okumaktan ibaret birşey degil gibi geldi bana... Keşke sevebilsem kitap okumayı ama olmuyor, heralde ilkokul ve lise hocalarım beni kitap okumaktan sogutmuş olmalı :mrgreen:

demekki doğru yazarı ve doğru kitabı bulamamışsın çalışmalara devam :cat:

Ahmet Ümit tavsiye ederim sıkı yazardır :cat:

Son düzenleme:
işte budur arkadaşlar topiği şimdi gördüm erhan çok iyi yapmışsın :rendeer:

şu an iki tane kitap'ım var okuduğum hatta okumaya çalıştığım...Soner Yalçın .. bu dinciler o müslümanlara benzemiyor ve ...Adam Fawer ...olasılıksız

Olasılıksız kitabını okurken beynim dondu kaldırdım attım baslarım boyle kitaba diye :mrgreen:

ya bir kitapta 2 3 hadi max 4 yerde gecer olay.
Bunu takip edeyim derken suurum donuyor baslarım abi boyle kitaba boyle kitapmı yazılır :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar Atatürk ün nutku (2 cilt ) bence tam okumanın zamanıdır.Bende artık bu topikte sizlere kitaplar önereceğim.allaha emanet olun bol bol okuyun.Okumaka devamlı okumak ve her telden ve konudan dileklerimizle.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:23 ----------

Beyler vascancelos mutlaka okyun özellikle kayığım rosınha vs gerçekten müthiş yazıyor.Tüm kitaplarında insanın düşünceler ve rüyalar alemine taşıyor cidden çok güzel yazıyor.Devamı var.......

Arkadaşlar Atatürk ün nutku (2 cilt ) bence tam okumanın zamanıdır.Bende artık bu topikte sizlere kitaplar önereceğim.allaha emanet olun bol bol okuyun.Okumaka devamlı okumak ve her telden ve konudan dileklerimizle.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:23 ----------

Beyler vascancelos mutlaka okyun özellikle kayığım rosınha vs gerçekten müthiş yazıyor.Tüm kitaplarında insanın düşünceler ve rüyalar alemine taşıyor cidden çok güzel yazıyor.Devamı var.......

merhaba tünal abi bırak keyfe keder okumayı aslında NUTUK okullarda ders kitabı olmalı....

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
her gece 5 yada 10 kıtap devırırım gercekten kıtaplarla dergılerle iç içe olmak hoş bır şey

Patron bu iş şişe devirmeye benzemez on göre ha !!!! Şaka bir yana bence bir aray geldiğimizde postal muhabbetlerinin yanında birazda edebi ve ebedi takılalım ne dersiniz.Mesala felsefe konuları siyasal ve sosyal yaşam biçimleri-formları vs vs vs Allaha emanet olun

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:27 ----------

İnsan okuma alemine daldımı hayatı unutuyor ve bambaşka bir hayatın içinde var olduğunu anlıyor.

enson okuduğum kitap " Babam Çatlı" iyiki de okumusum he bide kitap okurken ara vermeyi sevmem bir itaba başladımmı bitiririm :) Okudugum kitabıda bidaha okumam :) bu biraz Polatalemdar gibi oldu ama neyse :)

Motosikleti
Tracer 7
Oğuz Atay'ı tavsiye ederim, özellikle "Tutunamayanlar" kitabını...

Ahmet Hamdi Tanpınar'ın "Huzur" kitabını.. ve yabancılardan illaki dostoyevski.:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar