ne oldu ya nerdesiniz aloooo
ne oldu ya nerdesiniz aloooo![]()
arkadaşım hiç bişe moralimizi bozamaz biz doğru bildiğimiz yoldayız güzel geziler bizi bekliyor ona göre![]()
daraldım abi kusura bakma selam her zaman![]()
silsinler sorun yok nasıl olsa tanıyacahımız tanıdık heralde biz bize yeteriz :silent:
Yeteriz değilmi ?
yetmezmi beyaw
herkeslere iyi akşamlar
gündüzki boşluğumu doldurayım dedim
yazılara az bişi baktım...
sucuk partisine inş gelicem fakat üzücü haberi verim sponsorumuz,vedarı iftaharımız,en BAN'lı üyemiz,sitenin en kral üyelerinden,Hell24 malesef gelmiyor haberiniz olsun
![]()
tura başlamadan bende gelirim epeydir mangala gelemiyoz.
Niyeki ne oldu :silent:
yetmezmi beyaw
herkeslere iyi akşamlar
sucuk partisine inş gelicem fakat üzücü haberi verim sponsorumuz,vedarı iftaharımız,en BAN'lı üyemiz,sitenin en kral üyelerinden,Hell24 malesef gelmiyor haberiniz olsun
![]()
Gel abi bekleriz sen olunca daha neşeli oluyor her yer. Başımızın üstünde yerin var ...Ha bu arada Gürkan abi ile tanıştınızmı ??:queen:
biz bize yeter artarız ihtiyar merak etme :mrgreen:
neoldusumu var :silent:
adam gene banlanmış daha yokum buralarda dedi fazlada konuşmadı
sadece onu banladılar ona kıl oldu tamamen..
ben yazıları görmedim ama adam fitillemiş oda laf sokmuş 3 gün SİLİVRİ![]()
gürkan dediğin şahıs OĞLUM VE BEN OLUYO DEMİ pektanımamda kedisini ama pazar günü şöle ayaküstü tanıştık pek gözüm tutmadı.Gel abi bekleriz sen olunca daha neşeli oluyor her yer. Başımızın üstünde yerin var ...Ha bu arada Gürkan abi ile tanıştınızmı ??:queen:
gürkan dediğin şahıs OĞLUM VE BEN OLUYO DEMİ pektanımamda kedisini ama pazar günü şöle ayaküstü tanıştık pek gözüm tutmadı.:queen::queen::bounce:
cadı senin bahsettiğin üçlü hangi üçlü:queen:
yetmezmi beyaw
herkeslere iyi akşamlar
![]()
gürkan dediğin şahıs OĞLUM VE BEN OLUYO DEMİ pektanımamda kedisini ama pazar günü şöle ayaküstü tanıştık pek gözüm tutmadı.:queen::queen::bounce: