[M.T. İstanbul] Avcılar Sahilde Mangal Vaarrr 19 NİSAN PAZAR

Pazar günü inşallah bir aksilik çıkmazsa eşimle geleceğim Erdemle mecidiyeköyde buluşup beraber geçeceğiz .pazar günü cbf 250 ile gelmiyorum yeni aldığım piaggo ile geleceğim ıslatırız artıkın ( tabiki kola ile :queen: )

ne oldu ya nerdesiniz aloooo:)

Selam Gürkan abi:rendeer:

Son düzenleme:
arkadaşım hiç bişe moralimizi bozamaz biz doğru bildiğimiz yoldayız güzel geziler bizi bekliyor ona göre:)

silsinler sorun yok nasıl olsa tanıyacahımız tanıdık heralde biz bize yeteriz :silent:

Yeteriz değilmi ?

yetmezmi beyaw

herkeslere iyi akşamlar

gündüzki boşluğumu doldurayım dedim
yazılara az bişi baktım...

sucuk partisine inş gelicem fakat üzücü haberi verim sponsorumuz,vedarı iftaharımız :),en BAN'lı üyemiz,sitenin en kral üyelerinden,Hell24 malesef gelmiyor haberiniz olsun :(

yetmezmi beyaw

herkeslere iyi akşamlar

sucuk partisine inş gelicem fakat üzücü haberi verim sponsorumuz,vedarı iftaharımız :),en BAN'lı üyemiz,sitenin en kral üyelerinden,Hell24 malesef gelmiyor haberiniz olsun :(

Niyeki ne oldu :silent:

yetmezmi beyaw

herkeslere iyi akşamlar

gelir o güzel insanların olduğu yere merak etme sen :rendeer:

Gel abi bekleriz sen olunca daha neşeli oluyor her yer. Başımızın üstünde yerin var ...Ha bu arada Gürkan abi ile tanıştınızmı ??:queen:

tanışacaz inş:queen:

biz bize yeter artarız ihtiyar merak etme :mrgreen:

evl kardeşim seni bi ara dükkana bekliyorum :rendeer:

Son düzenleme:
neoldusumu var :silent:
adam gene banlanmış daha yokum buralarda dedi fazlada konuşmadı
sadece onu banladılar ona kıl oldu tamamen..
ben yazıları görmedim ama adam fitillemiş oda laf sokmuş 3 gün SİLİVRİ :)

Ben aradım cebten konuştuk biraz nereye gelmiyor ömür boyu banlansa bizi yanlız bırakmaz o..:rendeer:
Başkalarını sevindirmemek için olsa yine gelir kardeşim bizi yanlız bırakmaz:rendeer::cat:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Gel abi bekleriz sen olunca daha neşeli oluyor her yer. Başımızın üstünde yerin var ...Ha bu arada Gürkan abi ile tanıştınızmı ??:queen:
gürkan dediğin şahıs OĞLUM VE BEN OLUYO DEMİ pektanımamda kedisini ama pazar günü şöle ayaküstü tanıştık pek gözüm tutmadı.:p:queen::queen::bounce:

cadı senin bahsettiğin üçlü hangi üçlü:D:D:D:D :queen:

kahve, süt,şeker degil tabiyki :p

yetmezmi beyaw

herkeslere iyi akşamlar

benim tanıdıgım cem gelir abi :wiinkk:

gürkan dediğin şahıs OĞLUM VE BEN OLUYO DEMİ pektanımamda kedisini ama pazar günü şöle ayaküstü tanıştık pek gözüm tutmadı.:p:queen::queen::bounce:

abi bırak şu ihtiyarı gelmiş 80 küsürüne kafada saç kalmamış hala 25 yaşındayım diyo :farao:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar