[M.T. İstanbul] Avcılar Sahilde Mangal Vaarrr 19 NİSAN PAZAR

Tarih yine değişmiş ama bu tarihte malesef gelemiyeceğim istanbul dışında okuyorum pazar gününden gitme mecburiyetim var cumartesi benim için iyiydi ama olsun inşallah bi dahaki geldiğimde tarih inşallah banada uyar o zaman gelirim.

arkadaşlar karşıda olanlar lütfen uzak demesinler e-5 ten dümdüz geliceksiniz zaten başkada bişey yok.....hep beraber olmak adına ...anadolu yakasındanda talep bekliyoruz bu konuda.....

NOT: başlık ve tarih değiştiğinden gelicek olanlar tekrardan gelicem,gelmiyorum yada belki katılacağım olarak işaretlemelerini önemle rica ederiz..

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
saatın erkene alınması hiç iyi olmadi.

saati n erken olması sorun değil siz nezaman isterseniz gelin abicim pazar günü 20 de buluşup 23 e kadar dursak karşıya geçmek 12 12:30 u bulur !!!

Tarıh Yıne Değişmiş Ama Biz Fıkrımızden Değişmedik Geliiiiiyyyoooorrrruuuuz.hani Ayıp Olmazsa Ilk Geleceğimiz Için Hazırlıksız Olmayalım Neler Getırmelıyız

Tarıh Yıne Değişmiş Ama Biz Fıkrımızden Değişmedik Geliiiiiyyyoooorrrruuuuz.hani Ayıp Olmazsa Ilk Geleceğimiz Için Hazırlıksız Olmayalım Neler Getırmelıyız

garipçe gezisinden sonra geleceklere şunu sunu şu kişiden temin edebilirsiniz gibi bilgiler verilecek :cat:

Bu buluşmaya mümkünse tüm anadolu yakasını bekliyorum Yeşil Mavi, Korcan, Salacak Dernek, Fethipaşa, Balon Kafe, Kadıköy Ceres Cafe Bunların hespi anadolu yakasındaydı biraz da avrupaya hadi bakalımmm... Avcılar Tayfasını da bekliyorumm

Bu buluşmaya mümkünse tüm anadolu yakasını bekliyorum Yeşil Mavi, Korcan, Salacak Dernek, Fethipaşa, Balon Kafe, Kadıköy Ceres Cafe Bunların hespi anadolu yakasındaydı biraz da avrupaya hadi bakalımmm... Avcılar Tayfasını da bekliyorumm

:rendeer: :cat: :cat: :cat: :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar