şu anda siteden banlı gelince nereye kaçacaz oda göre yer ayarla kendine ben dükkanın kapısını kitli tutuyorum :queen:
bu kardeşe yazık olmuş insanlar hata yapabilir böyle çat diye bir kalemde silmek hoş değil insanları ,daha çok eğitime ihtiyaçları var insanların :farao:
Avkan fake üyelikten gitmiş racer. aslı buradadır belki. Ey ruh geldiysen...:mrgreen:
bu kardeşe yazık olmuş insanlar hata yapabilir böyle çat diye bir kalemde silmek hoş değil insanları ,daha çok eğitime ihtiyaçları var insanların :farao:
nedense hep bana yazanlar gidiyor bu günlerde :queen:
:queen::queen:Tehlikeli adamsın vesselam :queen:
yok abi adamlar kendileri çakma birde çakma üyelik alıyorlar valla bişe yapmıyorum yalnızca istediklerini vermiyorum o kadar :queen::rendeer:
Benim de istediğimi versene ihtiyar. :queen:
nedense hep bana yazanlar gidiyor bu günlerde :queen:
şu anda siteden banlı gelince nereye kaçacaz oda göre yer ayarla kendine ben dükkanın kapısını kitli tutuyorum :queen:
Efsunlumusun nesin ihtiyar sen :bounce:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:10 ----------
Bana o kilitler dayanırmı sanıyorsun sen :bounce:
Az kaldı ne zamandır icerdeyim zaten :cherry:
Anladın sen onu :wiinkk:
sen gelde kapıyı kendim sökerim be koçum :mrgreen::rendeer:
Bilgisayarcı kardeşler 2. el acil bi lcd monitör lazım peşin para
Elinde olan var mı:silent:
Bende bilgisayarciyim yakinda Santa Monica College da bilgisayar programlama ve bilgisayar bilimine basliyicam.
Kendi capimda programlar yaziyorum simdilik oyle buyuk bi mesgale icin calismiyorum.
Ama Linux un hastasiyim onu cozmeye calisiyorum yeterince cozersem belki Unix cekirdekten bi tane bende kendime yazarim.:cherry:
Linuxcu var mi benden baska kahrolsun Windows diyen?
Hatta burda da propaganda yapiyim.Windows gibi yavas,kaynaklari bosa harciyan har vurup harman savuran daha acilir acilmaz ram in yarisini kendine ayiran utanmadan zirt pirt her halta hata veren EN ONEMLISI LINUX GIBI BEDAVA OLMAYAN BIR ISLETIM SISTEMI.Evet bilmeyenler icin bi daha soliyim Linux bedava bi isletim sistemi ve Windowstan bin kat daha iyi.
Neyse topic i kendi emellerime alet etmiyim hayirli olsun.
hangi programlama diliyle çalışıyorsun peki bak merak ettim banada çok yardımcı olursan sevinirim programcıyım ama bize bunla ilgili en kolay kodu bile göstermiyorlar yada bilmiyorlar :queen: ben bu durumu hiç sevmiyorum kendi çabamızla yapıyoruz bende pardus kullandım çok iyi windowstan daha ii windows kullananı çok olduqu için bide kolay olduqu kanaatindeler
Juba;
delphi ile ilgilendin mi hiç.
Pascal çalismissan delphi'yi de bilmen gerek diye dusundugumden sordum.
Ben uzun suredir ilgilenmiyorum ama delphi için web ortamina uydurulmaya çalisildigina dair biseyler duymustum.
Asli varmi?
Eger varsa, C egemenligi sona erebilir diye dusunuyorum.
Hatta ben de tekrar ilgilenmeye baslayabilirim.![]()