M.Rubert MR710

ozgur_zrolu' Alıntı:
powerbyaydin' Alıntı:
yeni kaskın hayırlı olsun :cat:
*open face mi yoksa ful face mi aldınız ?
*kaskın fiyatı ne kadar acaba öğrenebilir miyim ?
*robocop olayına gelince daha o aşamada değilsiniz bence :)

dip not: ayrıca gözleriniz çok güzelmiş
aydin biraz senin kaski andiriyor sanirim.

abi benim yeni kaskla alakası yok ama baksana

dscf023502at.jpg

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
powerbyaydın baba kaskın süper :cat:

şebnem hayırlı olsun.kaskın gibi istediğin motorada sahip olursun umarım

Egeknn
hocam senin montda güzel de ama koruma durumu nasıl biraz bahsetsene aynısından burda deri mazalarıda satıyor ama benim textilde bile daha fazla koruma var

powerbyaydin' Alıntı:
yeni kaskın hayırlı olsun :cat:
*open face mi yoksa ful face mi aldınız ?
*robocop olayına gelince daha o aşamada değilsiniz bence :)

dip not: ayrıca gözleriniz çok güzelmiş

open face

teşekkür ederim :)

povewerbyaydın kardeşim yanlış anlama ama o kafandaki kask orjinal airoh kasksa modelini söylermisin

Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
- Forum sayfalarinda altalta ayni icerikli veya ayri icerikli mesaj atmak yasaktir. Akliniza sonradan birsey gelirse mesajinizi sag ust kosesindeki DEGISTIR butonuna tiklayarak o mesajına ekleme yapiniz... Arka arkaya iki-üç defa mesaj atmayalim, eksik yazmissak birinci mesaja ekleyelim. Tekrari halinde kullanicida art niyet tespit edilirse altalta atilan mesajlar forumdan silinecektir...
- Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
- Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
- Şikâyetler için... [email protected]
+*******************************************+

basbali' Alıntı:
Abiler kıza bakın bi kask almış olay olmuş.Foruma duyulan ilgi kaskamı yoksa bayan arkadaşımızamı ben okuyuculara bırakıyorum.Ben daha dün DAİNESE mont ve pantolonunu aldım nekadarmı 670 euro acaba bu olay olurmu:))

hehe :cherry: katılıyorum sana.
neyse, kaskını güle güle, kazasız belasız kullanmanı dilerim.
o işyerinin de biraz reklamı yapılmış gibi geldi bana. boy boy fotoğrafları var mağazanın..

basbali' Alıntı:
povewerbyaydın kardeşim yanlış anlama ama o kafandaki kask orjinal airoh kasksa modelini söylermisin

orjinal airoh ayrıca photo shop filanda değil siyah vizörü ekstra aldım madem çok anlıyorsun aksesuardan Airoh Stardom modeli
kimseyi kandırmaya ihtiyacım yok beni bilen bilir

Şebnem hayırlı olsun inşallah sadece aksesuar olarak kullanırsın :rendeer: . Darısı başımıza :flower:

sevgili şebnem yeni aldığın kaskı gördük(yakından) gerçekten de süper :cat: Robocop olayına gelince gerçek robokop benim unutma bu özelliği kabtırmam :queen:

Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
- Forum sayfalarinda altalta ayni icerikli veya ayri icerikli mesaj atmak yasaktir. Akliniza sonradan birsey gelirse mesajinizi sag ust kosesindeki DEGISTIR butonuna tiklayarak o mesajına ekleme yapiniz... Arka arkaya iki-üç defa mesaj atmayalim, eksik yazmissak birinci mesaja ekleyelim. Tekrari halinde kullanicida art niyet tespit edilirse altalta atilan mesajlar forumdan silinecektir...
- Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
- Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
- Şikâyetler için... [email protected]
+*******************************************+

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar