M.Rubert MR710

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
şebnem yeni kaskın hayırlı olsun gerçekten çok güzel ve yakışmış :cherry:
umarım kaskın hep resimlerdeki gibi kalır :cat:
güle güle kullan

vay be fotoroman gibi olmuş bu,,,
yalnız arkadaslar kaskı takarken öyle rasgele değil ,, bize en uygun olanını bulup takıyoruz ..
neden böyle diyorum bi keresinde babam kask yüzünden düşmüştü de :)

şebnem senin kaskın kenan senin de montun hayıorlı olsun güle güle kullanın ikinizde :mrgreen:

herkese çok teşekkür ederim, çok sağolun, open face aldığım kask :)

sebnem o güzelim kask bile senin güzelliğini gölgeliyememiş ne kadar güzel olsada seni gizlemeye ve korumaya yetmeyecektir yeni motor aldığında yanlız dışarı çıkmaya falan niyetlenme sana bizim ekibin güvenlik biriminden hemen bir tim ayarlıyorum kapının önünde nöbete başlasınlar sen bizim kelebeğimizsin (hayırlı olsun )

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kanka yakmışın yine siteyi şebnemcim hayırlı olsun kaskın bende çok beğendim :cat:

"sebnem" abla ve "EgeKnn" abi aldığınız kask ve mont walla güsell güle güle kullanmanız dileğiyle.

"APV41", "sebnem" ablanın koruma timine beni de ekle ama ben sadece kaskın korumalığını yaparım haberiniz olsun :flower:

herkese çok teşekkür ederim arkadaşlar, kaskın fiyatı 159 euro

Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
- Forum sayfalarinda altalta ayni icerikli veya ayri icerikli mesaj atmak yasaktir. Akliniza sonradan birsey gelirse mesajinizi sag ust kosesindeki DEGISTIR butonuna tiklayarak o mesajına ekleme yapiniz... Arka arkaya iki-üç defa mesaj atmayalim, eksik yazmissak birinci mesaja ekleyelim. Tekrari halinde kullanicida art niyet tespit edilirse altalta atilan mesajlar forumdan silinecektir...
- Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
- Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
- Şikâyetler için... [email protected]
+*******************************************+

Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
- Forum sayfalarinda altalta ayni icerikli veya ayri icerikli mesaj atmak yasaktir. Akliniza sonradan birsey gelirse mesajinizi sag ust kosesindeki DEGISTIR butonuna tiklayarak o mesajına ekleme yapiniz... Arka arkaya iki-üç defa mesaj atmayalim, eksik yazmissak birinci mesaja ekleyelim. Tekrari halinde kullanicida art niyet tespit edilirse altalta atilan mesajlar forumdan silinecektir...
- Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
- Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
- Şikâyetler için... [email protected]
+*******************************************+

sebnem, yeni kaskın eskimeden motorunu da alırsın umarım..
Mutlu günlerde kullan.. :)

güle güle kazasız belasız kullan...hiç düşmek nasip olmasın...sadece kaskın elinden düşsün öyle çizilsin...

ben bu izmirede izmirlilerede kurban olurum arkadaşlar yav... :rendeer:

Sn : Şebnem arkadaşım rica etsem bana fotoğraf ve avatar yollamayı bir tarif edebilirmisin.Şimdiden teşekkürler
saygı ve selam.

piyade' Alıntı:
Sn : Şebnem arkadaşım rica etsem bana fotoğraf ve avatar yollamayı bir tarif edebilirmisin.Şimdiden teşekkürler
saygı ve selam.

sevgili piyade avatarını değiştirmek için profile gir, avatar kontrol panelinde gözata tıklayarak kendi bilgisayarındaki fotoğrafını koyabilirsin ama genişliği 125 pixelden, yüksekliği 125 pixelden ve boyutu 24kB'tan büyük olmamalı.

forumlara fotoğraf koymak için de http://www.imageshack.us adresine gir orada gözat a tıkla, yüklemek istediğin fotoyu seç ve host it e tıkla, orada çıkan fotoğrafın altındaki en baştaki linki kopyala ve foruma ekle.

benden de sevgi ve saygılar :rendeer:

powerbyaydin' Alıntı:
yeni kaskın hayırlı olsun :cat:
*open face mi yoksa ful face mi aldınız ?
*kaskın fiyatı ne kadar acaba öğrenebilir miyim ?
*robocop olayına gelince daha o aşamada değilsiniz bence :)

dip not: ayrıca gözleriniz çok güzelmiş
aydin biraz senin kaski andiriyor sanirim.

Kaskınızı güle güle kullanınız... Elbetteki full face kasklar daha rahat, daha emin ve daha kullanışlı... Ben de nolan marka kask kullanıyorum. 3 kaskım var, hepsi de nolan marka... kazasız yolculuklar dilerim:)

ilk foto kasktan çok seni gösterişyo çizikmi kask dicektim ama alt resimlere baktıkça eski kaskın çizikliği çıktı güle gükle kullanman ve kaza sız ve polissiz yolculuklar

HERKESE MOTORLU GÜNLER

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar